Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaaaaaaaaaa

czy ktos z was zna jakas ladna fajna dziewczyne ktora nie ma faceta?

Polecane posty

Gość malaaaaaaaaaaa

bo ciagle tutaj sie wypisuje ze takie nie maja szczescia tylko te brzydsze znacie takie dziewczyny ktore serio sa ladna sympatyczne mile i sa same?

Gość brzenszyslaw
zdarza sie ...

Gość malaaaaaaaaaaa
i jak to wytlumaczyc? dlaczego tak jest?

Gość moja znajoma jest sliczna
blondynka duzy biust z buzi aniołek nie może się odpędzić od facetów..ma jakiś magnez w sobie..każdy mówi że ma to coś:D i jest sama :D :D

Gość malaaaaaaaaaaa
pytam bo mam kolezanke ktora jest sliczna ( nie to co ja)kazdemu facetowi sie podoba a mimo to jest sama kiedys zapytalam dlaczego? a ona ze ma pecha do facetow ahhh... i od wielu osob slyszalam ze takjest i troche mnie to dziwi

Jarku_84, a nie pomyślałeś, że można być fajną dziewczyną, ale nie spotkać fajnego faceta? Albo nie wiązać się z nowym facetem, bo dopiero się rozstało z poprzednim i wypada mieć kwarantannę przez jakiś czas ;) Ewentualnie wrócić do siebie, bo ma się czas na przemyślenia...

Gość brzenszyslaw
prawda jest ze wolne dziewczyny zwykle nie sa atrakcyjne ... Sa przeciez jednak nieatrakcyjne kobiety ktore mają facetow ...

Gość szatynkaaaaaaaaaaa
no wlasnie dlaczego na te atrakcyjne leca tylko ci co chca tylko jednego?

Bo są atrakcyjne kobiety, które świadome swojej urody szukają idealnego mężczyzny... nie zważając na to, że tacy nie istnieją. Stąd się bierze ich samotność i zabawny paradoks;)

Bo pewnie na nią lecą, sami wstrętni ohydni burakowaci napaleńcy, a ci fajni i normalnie pewnie się boją podejść i zagadać :/ A pewnie ona się ceni i czeka na tego właściwego, bo znam pare takich na zasadzie jaki jest byle by było. Okropne.

Gość brzenszyslaw
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19590/350swiatczak4.jpeg ta panna jest pasztetem , a mimo to znalazla sobie faceta Wisniewski michal ja chcial TAkze nie mozna jednoznacznie stwierdzic dlaczego jedne dziewczyny nie maja faceteow . W kocnuiu sa kobiety o kiepskiej urodzie ktore maja facetow. Moze wiec przyczyna lezy w charakterze ? W Wymaganiach ? Sa osoby ktore maja spore wymagania i nie biora pierwszego kandydata na faceta .

Gość sasasasasas
moja ex, jest ladna , super, fajna i wolna!!!!!!!

Gość Że Jarek nie jest zbyt
inteligentny, od dawna wiedziałam, ale co masz, panno, przeciw fenministkom? Uważasz, że jesteś głupsza od mężczyzn, czy po prostu nigdy nie czytalaś niczego na temat feminizmu i Twoja pseudowiedza opiera się na mitach, że feministki to brzydkie lesbijki?

Gość brzenszyslaw
ja tam nie uwazam ze kobiety sa glupsze od mezczyzn , a nawet jesli sa to malo istotne dla mnie .. Feministek nie lubie ,, KAzia szczuka sie do tego przyczyniła - bardzo nieprzyjemna osoba .

Wiesz, po prostu słyszałam całe absurdalne przemowy tych kobiet i wynajdywanie problemów na siłę. Pewnie nie wszystkie są takie dziwne, ale mimo wszystko nie zauważyłam, żebym była traktowana na tym świecie gorzej niż mężczyźni i nie przeszkadza mi kiedy chłopak pomaga mi nieść ciężkie zakupy.

Gość do brzenszyslaw
jeslibys znal jednego glupiego blondyna, tez znienawidzisz wszystkich? feministki sa i ladne, i brzydkie, i madre, i glupie ja zakochalem sie w slicznej feministce :) ale ona mnie nie chce :) i jest fajna :)

Ja jestem rzekomo ładna i nie mam faceta już długo... Trafiam na takich, którzy twierdzą, że ja nie jestem w ich guście, za to ja odrzucam tych którzy się mną interesują, bo nie są w moim typie... Nie będę oszukiwać, że wygląd ma dla mnie znaczenie. Nie chcę sobie wyobrażać kogoś innego, gdy będę się np. kochać z facetem. A Jarek_84 to zwykły pedał, który nie szanuje kobiet, to już wiem. Wybaczcie dosadność i brak kultury z mojej strony. Cham i prostak - tyle.

ok, źle się wyraziłam. nie chodziło mi o to, że feministki są beznadziejne, tylko ich poglądy. fakt, zdarza się często, że zaczepiają nas obcy kolesie albo, i to chyba gorsze, trąbią na nas, ale trzeba to traktować z przymrużeniem oka. ktoś na mnie zatrąbi, bo mu się podobają moje nogi, a ja mam mu obić samochód torebką?

Gość brzenszyslaw
ja tam nie lubie jak kobiety mnie podrywaja i zawsze daje im kosza , wole sam podrywac . Z drugiej strony one tez maja prawo wybrac sobie faceta.

Gość female posluchaj
poglady feministek to: - kobieta nie jest gorsza od mezczyzny - kobieta powinna zarabiac tyle samo, co mezczyzna na tym samym stanowusku, wykonujac ta sama prace - kobieta powinna miec prawo wyboru zawodu - kobieta nie musi (ale uwaga! moze!) spelniac sie jako zona i matka, aby byc wartosciowa kobieta pytam - co w tych pogladach uwazasz za beznadziejne, bo nie rozumiem? wypada uzasadnic :)