Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 998877665444

Moja dziewczyna nie ma ochoty na sex!! Co robic?

Polecane posty

Gość 998877665444

Poznalismy sie na pierwszym roku studiow teraz jestesmy na 3 . Zaczelismy sypiac ze soba po 3 miesiacach . Nasze zycie erotyczne wydawalo sie wzorcowym , chyba bylo nam obojgu dobrze razem . W ubieglym roku zaczelo sie psuc a od 12 grudnia do tej pory nie odbylismy stosunku pomimo moich staran . Calkowicie stracila zainteresowanie miom cialem :/ a jestem dobrze zbudowanym facetem w miare przystojnym 185 cm wzrostu. Pierwszy raz zdarza mi sie cos takiego .Co mam robic? Ps. dodam tylko ze wydaje mi sie ze wciaz teskni za bylym i ze go kocha :/ mimo ze byla z nim prawie 3 lata temu :/ . Natknolem sie nawet na post na kafeteri jak napisala ze z nim bylo jej jak w niebie :/ Wscieklosc jak o tym pomysle az mni rozsadza co radzicie ?? Czy nadal powinienem z nia byc czy powinienem odpuscic po takich \"objawach\"?

Gość gisiorex
Jakas glupia dupa jak tak go kocha to niech spada do niego sie z nim pierdo*** widac ze ci zalezy i nie zasluzyles na taka ko****we

Gość powinienes ja olac

Gość zozolioleole
wazna jest w tym momencie sczera rozmowa... nic na sile... jezeli teskni za tamtym to daj sobie spokoj. Pamietaj, ze zeby miec spokojne sumienie to musisz wiedziec, ze zrobiles wszystko co mogles aby to ratowac.

Gość Basia...basior
porozmawiaj z nia o tym...powiedz co cie trapi i jesli ona potwierdzi Twoje obawy to wtedy sie rozchodzicie, jesli ona jednak jakos Ci to sensownie wytlumaczy to sam postanowisz co zrobic

Gość firlejkaaaa
Zostaw ja !! napewno cie nie kocha i kto wie czy nie doprawia ci rogow !! Moze nawet z bylym !!

Jak na moje oko... to ona Ci już rogi doprawiła i daj sobie z nią spokój PS. nie znam kobiety która by tak długo bez seksu wytrzymała

Gość DRYYYYYYYYYYYYYYYKA
a ja nie wiem co ci poradzic - zostaw ja i tyle

Gość z0mfg
wybzykaj jej przyjaciółke i utnij fiuta jej byłemu to Ci ulży pozdrawiam ;P

Gość do dupy z takim zwiazkiem
co to za związek jak ciąglę chodzisz sfrustrowany, nieobecny, smutny, załamny.... Ciągłe przygnębienie .... Jeżeli fajna laska to znaczy, że jesteś przystojny. Czyli znajdziesz sobie inną urody i klasy tej z którą się teraz męczysz. Po zerwaniu poboli, jak zawsze.. ale potem masz święty spokój i nowe życie - Świeże, będziesz uśmiechnięty... Stary możesz się nabawić depresji.... (p.s. też takie coś przechodziłem Trzymaj się i nie daj się. Pamietaj, że tego kwiata jest pół świata!

Gość Kocyk
"a jestem dobrze zbudowanym facetem w miare przystojnym 185 cm wzrostu." Ojejku,bóg seksu,powinna dawac Ci codziennie.

Gość Zostaw ją
dopóki nie jest za późno.

Gość mój facet niby ma
ochote, ale jest beznadziejny;/

"od 12 grudnia do tej pory nie odbylismy stosunku pomimo moich staran ." Pomimo starań mojej dziewczyny nie odbyliśmy stosunku już od roku i co? ważne żebyście się dogadywali. To że natrafiłeś na jej post tutaj to nie znaczy że tak dalej jest, niech zazdrosc i emocje nie doradzają Ci bo to zły doradca.

jak czytam takie 'zerwij z nia' i daj sobie spokoj to zastanawiam sie czy ludzie wiedza co pisza.. moze po 3 latach przyszlo jakies znudzenie, kryzys, pogadaj, jak bedzie trzeba to odpocznijcie od siebie, takie rzeczy, watpliwosci sie zdarzaja, ale nie skreslaj od razu wszytskiego:/

Gość gość
Moja dziewczyna również straciła ochotę. Jestem z nią ok. 4 lat. Sam już nie pamiętam kiedy to zaczęło się psuć i zanikać ale od pewnego czasu nie chce się ze mną całować, jeżeli to robi to niechętnie a jeśli o seks chodzi to totalna klapa. Twierdzi, że już jej nie podniecam, broni się tym że wiele dziewczyn ma ten problem. Najgorsze jest to, że kiedyś doprowadzałem ją do ekstazy bez najmniejszego wysiłku a teraz choćbym nie wiadomo co zrobił to nic z tego. Jedynie seks oralny ją zaspokaja. Szkoda mi ją zostawiać, bo to jednak 4 lata ale z drugiej strony ciężko jest żyć bez seksu facetowi w wieku lat 20.

Gość gość
Panowie, w takiej sytuacji proponuję wziąć ślub, zrobić sobie z nią dziecko i wziąć kredyt na 30 lat. Z pewnością nie pomoże to na Wasze problemy, lecz przynajmniej będziecie mieli realny powód, aby znosić cnotliwe życie;) Jeśli natomiast nie macie ochoty na takowe rozwiązanie (bo kto normalny by miał) to niestety musicie poważnie rozważyć zmianę partnerki - sytuacja, w której kobieta mówi wprost, że nie podnieca jej partner nie jest normalna. Znam wiele par, które są ze sobą powyżej 6 lat i mają udane życie erotyczne. Nie ma sensu męczyć się, szczególnie w młodym wielu, w imię podtrzymania czegoś, co i tak najwyraźniej zdycha.

Gość gość
Bzykaj codziennie aż polubi