Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

jakos nudno tu.. tez tak myslicie?

Polecane posty

Gość koza bez szlachectwa
to ile cm? bo się nudzę

Gość mańka maslana banka
18:24 [zgłoś do usunięcia] lady love dupczysz, moj byly byl przystojny wysoki byalm z nim poltory roku mial dorodnego członka ale co mi z tego jezeli seks z nim nie sprawial mi przyjemnosci tylko zadawal ból? fakt faktem kiedys gadalam ze nigdy nie zakocham sie w nizszym od siebie, jakos mi to nie wyszlo mam faceta ktory ma 164 cm wzrostu, nie ma ogromnego penisa i bardzo dobrze zarabia bo zarabia ale sie jeszcze uczy wiec tego nie neguje pozatym nie patrze na ilosc pieniedzy w portfelu bo kasa jest dla mnie malo wazna moze dlatego ze sama nie mam jej zbyt wiele i zycie nauczylo mnie oszczednosci i rozsadku zaden kierunek studiow nie jest dla mnie przegrany bo kazdy moze go odpowiedznio wykorzystac, fakt faktem nie zwiazalabym sie z facetem np po zawodowce albo z takim ktory zadnej szkoly nie skonczyl Prawiczki? pff a niech se beda, co mnie to obchodzi czy prawiczek czy doswiadczony grubasy i chudzielce? jezeli maja w sobie to cos, nie kazda laska patrzy na wyglad posiadacze obciachowych aut? ja pierdziele glubszego argumentu jeszcze nie slyszalam. Auto autem byle jezdzilo i sie zbyt czesto nie psulo HH jest fajny, techno do d**y wiec pewnie nie chcialabym miec faceta ktory jest technomaniakiem Wiec faceci nie sluchajcie tego kretyna ktory napisal te pie**oly, kazdy ma swoj gust i swoje upodobaniia jednej lasce sie spodobacie innej nie Jestem jaka jestem i nie przeszkadza mi to - czyli obecny twój partner nie był twoim pierwszym z ktorym przezyłasś swoj 1 raz- żałuj

Gość mańka maslana banka
uppppppppppp

Gość tak o nia chodzi
pousuwali to co wczesniej było skopiowane z jej innych postów, ze miała próby samobójcze, innych facetów z którymi spała, itd, wejdzie w google wpiszcie lady love kafe i wam sie wyswietli