Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egmerag

znajomość wirtualna - ktoś też tak miał ?

Polecane posty

Gość egmerag

widziałam się z nim na żywo tylko raz, bez wcześniejszego umawiania, trochę jakby przypadkiem - na gg jest pewny siebie, zabawny i ogólnie macho, na żywo sprawiał wrażenie naprawdę nieśmiałego, był strasznie zdenerwowany, jąkał się i zacinał. mimo wszystko kontynuujemy tę znajomość wirtualnie, tak samo intensywnie jak przedtem, on prawi mi komplementy, jednak odrzuca moje propozycje spotkania jakoś pokrętnie się wymigując - że może, że kiedyś tam, że jeszcze się zobaczy ... ja już mam dosyć czegoś takiego. chcę wiedzieć, na czym stoję. jak go namówić na spotykanie się, miałyście taką sytuację może ? bez głupich komentarzy proszę.

Gość koza bez szlachectwa
żeby poznać człowieka potrzeba czasu ,miejsca i pieniędzy - takie powierzchowne spotkania to tylko domniemania . Spróbuj ponownie !

ja miałem kiedyś taką akcję..najpierw się wykręcałem..chyba się zakompleksiłem wtedy.bo cud dziewczyna, a potem z sam zaproponowałem spotkanie.. dziś jestesmy już 16 miesięcy Raazem ;)

Tez tak miałam.Kojarzyłam go z widzenia.Na nk dobrze nam sie pisalo. Spotkalismy sie przypadkiem na imprezie nie mieliśmy o czym gadac;/ W dodatku moim znajomi go perfidnie wysmiali. Bo cóz uroda to on nie grzeszy;/;/ Teraz sie juz do mnei prawie wogole nie odzywa...

Gość no jak jak
ja tez chyba przez gg sprawiam wrazenie odwazniejszej a w rzeczywistosci jest to inaczej ale jak znam juz kogos dluzej to chyba zachowuje sie tak wlasnie jak przez internet. czyli,ze moze byc tak,ze na gg jest wlasnie soba,ale w rzeczywistosci cie nie zna,dlatego peszy go ta sytuacja. a nie chce sie spotkac,bo zauwazyl pewnie sam ta roznice

ja tak kiedyś miałam, będąc jeszcze nastolatką- \'zakochałam się\' w chłopaku przez gg i bałam się z nim spotkać. w końcu do spotkania doszło, było ono średnie, ale po nim ja i tak go dalej \'kochałam\'... z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że byłam po prostu spragnioną miłości piętnastolatką, która ułożyła sobie w głowie cały obraz JEGO, idealnego, cudownego... i bałam sie spotkania, bałam sie tego całego zderzenia z rzeczywistością... tak naprawdę w ogóle nie myślałam o tym, jak potoczy się nasza znajomość- tworzyłam sobie w głowie bajki. No, ale tu może być kompletnie inna sytuacja, w końcu podkreślam, że ja byłam jeszcze praktycznie dzieckiem.

Gość egmerag
tylko wiecie, denerwuje mnie taki stan rzeczy, bo wg mnie jest świetnym człowiekiem i nie powiem, liczę może nawet na coś więcej niż zwykłe koleżeństwo. chciałabym wiedzieć, czy cokolwiek się zmieni czy nie, bo mimo wszystko poświęcam dla niego swój czas i energię ... ile można podsuwać nieśmiało propozycje kina ? mówi, że jak będzie cieplej, że na wiosnę ... jakby czegoś chciał to pora roku byłaby dla niego nieważna, tak sądzę.

no oczywiscie sie koles wykreca i ewidentnie nei chce sie spotkac:o

Gość egmerag
wiem, że nie ma na to jednej, konkretnej recepty - ale czy mimo wszystko mogę prosić o jakąś podpowiedź ? :(

olewaj go:) Gdy ja przestałam do jednego typa dzwonic,pisac-nie odbieralam tez pozniej jego telefonów...To nagle zaczęło mu na mnie strasznie zalezec; Kolesie nie lubia nachalnych dziewczyn.

Gość egmerag
kurczę, to jest ciężka sprawa z tym olewaniem - nie wiem, czy dam radę. chociaż już o tym myślałam :)

Gość koza bez szlachectwa
jak dobry film to napewno się skusi >Ja bym poszła na Madonne nawet z wirtualnym facetem!!!