Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PLAYBOY GIRL

DO WREDNYCH POMARANCZEK!!!

Polecane posty

Szkoda mi was,jakie jestescie zalosne,nikt was nie lubi,to rozwalacie topiki,a i tak my sie smiejemy z was na nk,piszemy prywatne wiadomosci,jest jeden taki topik,gdzie dziewczyny nikt nie lubi,kazdy jej to mowi,a ta sie pcha jak rzep i mysli ze nas obchodzi co pisze,zalosne!!!!!!!!!!!!Nawet niema jakiegos honoru,bo tylu klotniach by sobie dala juz spokoj

czasem podszywaczki na pomaranczowo sa naprawde smieszne,ale granice humoru sa wyznaczone,trzeba miec umiar,a takimi zaczepkami tylko pokazujecie jakie tepe jestecie

Dlatego ja jestem za tym by forum był tylko na czarno :D Ba,niech będzie nawet IP przy nicku dla czarnych podszywaczy :P - tak na wszelki wypadek.

one nawet nie mają odwagi pisac pod swoim prawdziwnym nickiem :P ja juz dzis czytałam ze jestem głupia :D a wy?juz tez czy jeszcze nie??ale zobaczcie czasem było by nudno bez pomarnczek na forum no nie?

Jest taka jedna dziewczyna,co zalozyla kiedys topik,potem ten topik padl,po kilku latach,i to sama autorka go zniszczyla ,bo klocila sie ciagle z innymi,narzucala wszystkim swoje zdanie ,myslala ze jak zalozy topik to kazdy ma sie jej podporzadkowac,wkoncu dziewczyny mialy jej dosc i ja wykurzyly,ale teraz na tym dziale ktos zalozyl podobny topik,wszystkie stare forumowiczki odnalazly topik,wlacznie z ta idiotka,i teraz dalej niszczy nam nastepny topik,jakie to zalosne,az mi jej szkoda

Gość hmmm..mmm
a ja czasami tak jak teraz pisze na pomaranczowo, ale absolutnie na nikim sie nei wyzywam i zostane pomaranczowa, nie chce sie ujawniac w niektórych bardzo osobistych kwestiach,, wole zostac anonimowa. Jesli nie chce czegos ukryc to jestem czarna

Gość hmmm..mmm
ignorrr

Gość hmmm..mmm
zgłoszone do usuniecia

Gość hmmm..mmm
mam tylko nadzieje ze takie pustaczki dzieci nei maja :/

Gość karolciakkk
pewnie chodzi o mamami, tu zawsze chodzi o mamami;)

Gość hmmm..mmm
chyba "białą" nieuku

Gość PLAYBOY_GIRL
hmmm..mmm hahaha naprawde? musze dostosowac sie do intelektualnego poziomu zafasolkowanych tutaj haahaha

Gość hmmm..mmm
nie musisz sie dostosowywac, raczej sie odstosunkuj i nie osmieszaj pomaranczy

Gość a ja napisze powaznie tak
A nie przyszlo wam do glowy, ze nie kazda pomarancza MA CZARNY NIK? Ja nie mam i nie czuje takiej potrzeby i co mi powiedziec? Ze nie wolno mi tu wchodzic?? Dla mnie wy jestescie smiszne z tymi stopkami, zdjeciami, mottami...:) To jest forum i kazdy ma prawo pisac, a nie tylko wy.

Gość PLAYBOY_GIRL
hahahahaha od kiedy słowo odstosunkuj jest przeciwieństwem słowa dostosować? chociaz dzieci kształć i tak sie beda wstydzic takiego nieuka

Gość hmmm..mmm
wyjadam kupy dzieci :classic_cool:

Gość hmmm..mmm
monsz przy porodzi zjadl moje lozysko

kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba i gdzie ok zgadzam się z tym! tylko dlaczego przewaznie zawsze pomaranczowe wyzywają ublizają itp.taka wasza natura czy jak??

Gość orgazmowa-panienka
bo czarni zajmuje sie lizaniem swoim odbytow. kolka wzajemnej adoracji. a ci co najbardziej w dupe wlaza ublizaja pod pomaranczowymi nickami :D

Gość hmmm..mmm
zjadam szczury ze piwnicy, nadziewam na patyk i griluje nad kuchenkom gozowom

Gość antymimała
tylko pomarańczowe???? a mi mała, myszka 83 czy jak jej tam, kobieta jakiegoś tam, one potrafią być podłe, a mi mała to już wogóle bije na głowe wszystkie pomarańcze, wielka pani intelektualistka z bożej łaski, jedynym jej zajęciem jest siedzenie na kafe

Gość ORANGE w wersji LIGHT
Podajcie link do tego tematu o którym pisze Playboy Girl. :)

Gość hmmm..mmm
to sie nazywa poziom, podszywaj sie pode mnie a daleko zajdziesz. Nie pisalam tego w sensie przeciwienstwa...

Gość hmmm..mmm
pomaranczowe jhblizaja itd bo w zyciu im nei wychodzi, w realu sa zastraszone i slowem sie nei odezwa aby sie przeciwstawic. Ja jestem pomaranczowa (czasami) ale nei po to aby sie wyzywac. moim zdaniem to chore, idzcie do psychiatry podniesc poziom wlasnej wartosci

Do tych czarnych co to narzekają na pomarańczowe-a z kim bedziecie pisały,narzekały i opluwały się jadem?Każdej z was mogę wymienić chociaż jeden temat na który namietnie dyskutujecie z pomarańczowymi. To czy czarny czy pomarańczowy-jak chce to i tak bedzie wredny.Prawda jest jednak to,że to pomarańczowe są bardziej i pyskate i wulgarne,ale to tylko forum.Nie chcesz z nimi pisać-nie pisz!!!

Wg mnie pomarańczowe wpisy są jak najbardziej potrzebne. Zauważcie, że są one najbardziej spontaniczne. Gdy użytkownik wiąże się z nickiem, w naturalny sposób stara się być konsekwentny w swoich wypowiedziach, wyważony i opanowany. Zastanawia się nad doborem słów, żeby wypowiedź była komunikatywna, poprawna itp. To jest swego rodzaju maska, przez którą częściowo filtruje się swoje zdanie. Pomarańczowe wpisy są najczęściej pisane prosto z mostu, bez cenzury. Są więc najbardziej szczere, czasem nie przemyślane, nielogiczne, ale często jednak trafne. Może nie zawsze są prawdziwe, ale z pewnością są prawdziwym odzwierciedleniem aktualnego stanu emocji. Myślę, że brak pomarańczowych wpisów wbrew pozorom bardzo obniżyłby wartość tego forum. Dam wam interesujący przykład: Pewien wybitny profesor podróżował po całym świecie i spotykał wiele równie wybitnych osobistości. Przypadkowy rozmówca, tzw. \"prosty człowiek\" siedzący obok w samolocie nie wiedział, że profesor to profesor i zaczął z nim rozmawiać jak z pierwszą lepszą napotkaną osobą. Przy wielu późniejszych okazjach profesor wspominał tę rozmowę jako szczególne zdarzenie kiedy to po raz pierwszy od dawien dawna miał okazję porozmawiać na naprawdę ciekawy temat, gdyż wszystkie wybitne osobistości zwracały się z przesadną egzaltacją i poruszały wybitne, nudne tematy, uważając na każde słowo by się nie zblamować. Zmierzam do tego, że pomarańczowe wpisy są równie ważne jak czarne, a może nawet ważniejsze, bo napływają bez filtrów i cenzury. Oczywiście czarne nicki są jak najbardziej zasadne, zwłaszcza na \"zrzeszonych\" topickach typu \"Rodzimy w XX.XXXX\" itp.

zgadzam sie z toba tylko zauwaz ze na kazdym nowym topiku znajdzie się jedna pomarancza ktora nie czytając nawet tematu z gory kogoś poniza i wyzywa za to co napisal owszem sa czasem głupie tematy typu: czy przez spodenki mojego partnera mogę zajsc w ciąże itp owszem jest to głupie pytanie ale jezeli mnie coś nie interesuje nie udzielam sie to proste czyż nie?? mogę swoje pomyslec zasmiac sie w domu przed kompem ale nie muszę wcale tej osoby wyzywac prawda??

Gość a ja napisze powaznie tak
Zgadzam sie w 100% z ta wypowiedzia: hmmm..mmm pomaranczowe jhblizaja itd bo w zyciu im nei wychodzi, w realu sa zastraszone i slowem sie nei odezwa aby sie przeciwstawic. Ja jestem pomaranczowa (czasami) ale nei po to aby sie wyzywac. moim zdaniem to chore, idzcie do psychiatry podniesc poziom wlasnej wartosci