Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelkkaa

OSTATNI WASZ DZIEŃ

Polecane posty

Gość mirabelkkaa

jak byście go spędzili, bo ja tak: najchętniej, żeby było to latem /ciepłe, słoneczne, błogosławione/dzień wcześniej pozegnałabym się z rodziną....następnego dnia: wstałabym o świcie z mężem, oboje starzy lecz na chodzie :) poszlibyśmy razem do kościoła na poranną mszę podziękować Bogu zjedlibysmy śniadanie, takie swojskie np jajecznica z cebulką, kiełbaską, jakaś dobra sałatka potem poszlibyśmy na spacer na koniec świata obiad w restauracji, każde wybiera to co lubi, ja: smażona ryba, pieczone ziemniaki, surówki, coca cola i danie nigdy niejedzone wczesniej..... później czas dla siebie: wzięłabym długą kąpiel, oglądałabym filmiki z ulubionymi piosenkami, filmami /youtube/itp podwieczorek: lody i owoce np arbuzy, maliny.... następnie oglądalibyśmy zdjęcia, filmy i wspominalibyśmy naszą młodość... kolacja przy świecach zwykłe a może niezwykłe kanapki... wieczorem znów mały spacer i podziwianie nieba pełnego gwiazd myslałabym o tym wszystkim co było ważne i dobre a takze marzyła o tym wszystkim czego nie widziałam :) później ostatnie całusy i oboje pogrążylibyśmy się w śnie mając nadzieję, ze za chwilę spotkamy się tam po drugiej stronie u Boga, gdzie czekają ci co odeszli wcześniej... to na tyle :D

Gość swinoustaa
bzykalabym sie z nieznajomymi i biegala nago po miescie :P

Gość stewen
szampan .... bryka i 200km na liczniku

Gość nie wiem bo
niedozyję :P