Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale szczerze proszę...

Myślicie, że mogę tak iść na imprezę czy to zbyt odważne?

Polecane posty

Gość pinaacolada
jestem na NIE, wygladasz jak tirowka ;/ mozna byc ubranym sexownie ale z klasa... a tu jej brak

Gość kamila 22 lata
a jaka to impreza????? jesli moge zapytac? mi sie podoba bardzo , bo jestes młoda i w dodatku idziesz na impreze wiec ten ubiór adekwatny do imprezy gdzie kupiłas tą sukienke/tunike ?????????? swietna jest

Gość kamila 22 lata
przeciez dziewczyna idzie na impreze !!! jest młoda ładnie w tym wygląda , nawet bym powiedziala bardzo łądnie !!!! nie wygląda jak zdzira !!!!!!, to bedzie impreza a nie zlot zakonnic , wiec jestem jaknajbardziej na TAK !!!!

ale wy młotki jesteście, przecież jak się ubiore inaczej to nie wyyrwę klienta

Gość kamila 22 lata
Gdyby sie w takie ciuchy ubrała jakas 40- 50-latka to bym skrytykowała bo strój jest bardzo kusy , ale ta dziewucha jest młodziutka , wiec jaknajbardziej tak , i do tego ma bardzo fajne ciało (chcialabym takie miec) faceci lubią takie ciałka :)

zdecydowanie oszpecasz sie. ta sukienka z wystajacym stanikiem... straszne :O ale kozaczki zabijaja :D taka kobieca z ciebie dziewczyna, seksowna, a musisz sie tak wulgarnie stylizowac? szkoda...

Gość chowaj te uda
bo raczej nie są twoją mocną stroną...

Gość lojalna..
Kochana niestety nie wygladasz w tym stroju dobrze,nie jest dopasowany do twojej figury-biała blyszczaca satyna bardzo pogrubia-sukienka(tunika)jest za krótka ,czarne kozaki za kolana skarcaja ci nogi i ogolnie cala sylwetka wyglada ciezko. Turkusowy biustonosz widoczny w dekolcie wyglada tandetnie... Jesli masz jakies inne rzeczy ktore moglabys zalozyc to chetnie ci doradze ten komplet zdecydowanie na nie.

Impreza impreza... Jej stroj mowi tylko jedno.. nie bede mowila co, bo zapewne kazdy moze sie domyslec. Ktos tutaj juz napisal. Mozna ubrac sie ladnie i sexownie, ale wygladac z klasa... Chyba, ze to impreze typu orgietka :D To stroj jak najbardziej na miejscu.

Gość kamila 22 lata
ale szczerze prosze - a ja szczerze odpowiadam , ja bym tak poszła na impreze gdybym miala taka sukienke , jaknajbardziej , fajnie wyglądasz , sexy , w koncu wolno ci , baw sie korzystaj z zycia , pozdrawiam i udanej imprezy ! :)

Gość malaaaaaaa
no nie wiem, wszytsko wszytskim, mloda, ladna, impreza....ale nie oszukujmy sie, wygladasz jak to ktos napsial jak tirowka.... Ladna tunika, buty (jak dla mnie)fatalne-styl roski.... Wygladasz jak bys szla na impreze prostytutek....

Gość madienee
w zyciu nie widzialam nawet najgorszych tandeciar ubranych w ten sposob na dyskoteke, ale macie racje, ja nie chodze na wiejskie dyskoteki

Gość wyglądasz jak
parówka w za małym ubranku

Gość sorka
ale albo jestes gruba albo strój cie na maxaposzerza

Gość kamila 22 lata
jedynie co bym zmieniła , ale to nie o strój chodzi tylko o fryzure , jakbys mogła wyprostowac prostownica włoski było by COOL !

Gość popołudniowy posiłek zwany
kozaki i stanik masakra, poza tym uda masz za gube to tej długości

Gość niezdecydowana123
tez kiedys poszlam w bardzo krociutkiej sukience na bal :D jesli dobrze sie w tym czujesz to czemu nie ? wazne zeby czuc sie komfortowo ;) ale ogolnie to wiesz jak patrza inni na dziewczyny w takich ubraniach.. chyba nie musze mowic ;p jak bedzie tam zaufane towarzystwo to dobrze ;)

autorko, jestem na nie... nic mi nie gra w tym Twoim ubiorze... masz mega kobiecą figurę, a oszpecasz się jakimiś szmatami jak dziewoje z remizy w Pciumiu Dolnym. po pierwsze schować ten stanik (niedopuszczalne!), kozaki optycznie skracają Ci i pogrubiają i tak masywne nogi, uda. kolor tej sukienki (tuniki?) fatalny, opięte to to i za krótkie... btw - przystopuj trochę z solarium i rozprostuj włosy. :)

Gość gfgfgfgfgfgf
hahahha czy ty masz lustro w domu? no sorry ale do takiej tuszy inne ubrania sie zaklada a nie na sile chcesz wygladac jak lalunia, najpierw odchudzanie a pozniej takie krotkie rzeczy :o

Gość ulalalalalaa
ale sie czepiacie dziewczyny.stroj na impre dobry, jezeli dziewczyna jest odwazna i dobrze sie czuje.grunt to luzik;-)

Gość zakryj uda prosze....

Gość zakryj uda prosze....
wyglądasz jak zemsta stylisty...

uff... dobrze, że większosc skrytykowała osobę z fotki. nienawidzę maszkary, ukradła mi chłopaka :o

możesz tak iść, spoko wyglądasz :) tylko nogi masz troszkę za bardzo nabite ;)