Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale szczerze proszę...

Myślicie, że mogę tak iść na imprezę czy to zbyt odważne?

Polecane posty

Gość Kuba Wesołowski
Okropnie, a poza tym teraz jest post a Ty na imprezę? Do kościoła głowę popiołem posypać i to już!!!

ehh gdybym cie gdzies widziala w takim stroju to juz mialabym o Tobie nie zbyt dobra opinie :/ tak ubieraja sie tylko zdziry!

Gość patrzcie gwiazda wróciła

Jeśli chcesz, by faceci na imprezie Cię obmacywali to proszę bardzo możesz iść :D A poza tym: - Czarne wysokie kozaczki do króciutkiej mini = koszmar, niczym spod latarni - Albo mini albo dekolt, podstawowa zasada - Ta sukienka jest na Ciebie chyba odrobinę za mała...

Gość daria20lllll
POwiedzcie mi ludzie dlaczego biel kojarzy wam sie z kurestwem?Wiem bo sama kiedyś ubrałam jako 15latka na zabawe andrzejkowa sukienke taka na ramiączkach nie na guziki była mneij wyzywajaca i bez kozaków a zasoałam autentycznie wyzwana.zawsze myslałam ze biel kojarzy sie bardziej z niewinnoscia

moje pierwsze skojarzenie - wyglądasz jak jedna z tych panienek Mończyka z "Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym" :D

Gość Meganeee
ze tak sie zapytam potrafisz w tym oddychac?

Zasada jest prosta. Jeśli dekolt, to nie mini Jak dla mnie za mocny makijaż (to nawet nie jest smoky eyes, tylko niewprawna zabawa konturówką). Wystający biustonosz- hmm-po co? skoro masz ładny, pełny biust. Co za dużo, to niezdrowo.

Gość dobrze ci tak
ale larwa z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buehehehehehehhehehe fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj smok, czołg istny!!!!!!!!!!!!!! wolałbym wlaic konia do konca zycia niz sie z toba umówic ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyna ma tupet sie pokazywac

Gość dobrze ci tak
aha zapomnialem dodac ze to szczerze napisałem tak jak chciałas ps pozakrywaj troche te potworne udziska i okropne doje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a mnie się podoba.
Dziewczyna idzie na impreze i taka kieca jest w sam raz. Nie wygląda jak dziwka, wy chyba dziwki nie widzieliście :-o Poza tym i tak myślę że to prowokacja, pewnie autorka wkleiła zdjęcie jakiejś panny z nk i chce żebyście ją oczernili

zależy czego szuka na imprezie- jeśli śliniący się idiotów, to powodzenie murowane. Żaden facet z klasą na takie cudo nawet nie zwróci uwagi, chyba że jako przedmiot kpin.

Gość kic kicia
lady love ehh gdybym cie gdzies widziala w takim stroju to juz mialabym o Tobie nie zbyt dobra opinie :/ tak ubieraja sie tylko zdziry! Przeciez Ty ubierasz sie w podobnym stylu :(