Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinka peppa

Jaki prezent na roczek dla synka ?

Polecane posty

Gość malwinkaaa
byly te tematy, peppa zerknij, bo naprawde propozycji bylo sporo, sama sie dopisywalam.

U nas zadne stoliki edukacyjne sie nie sprawdzily- to chyba zalezy od temperamentu dziecka. Nasza corka jest bardzo ruchliwa, dlatego u nas hitem jest do tej pory jezdzik. Poza tym dzieci interesuja sie przedmiotami wydajacymi dzwieki, oraz pchaczami/wozkami- ale to polecam dla dzieci juz chodzacych.

Gość za ile pieniazkow
?

Gość polecam z czystym sumieniem
aga to nie stolik tylko tam sie nalewa wody i to "zabawa w wodzie" a to wiekszosc dzieci lubi. pozatym tam sie naciska rozne rzeczy i slychac glosy palą sie światelka. idealnie pasują do tego ludziki littles people. jak sie naleje wody i przycośnie "latarnie morską" to się robi fontanna.

Gość Rosi_ros
moje dziecko dostało fantastyczna rzecz.. oczywiście zabawki przodowały.. ale zmierzam do podzielnia się prezentem który mi się najbardziej spodobał który też sama kupiłam swojej bratanicy na roczek. Motor z pieluszek, fantastyczna rzecz! wyglądał niesamowicie od razu Oliwka się zainteresowała a pieluszki nie ukrywam ida jak cieple bułeczki dlatego też się przydały;) kocykiem do tej pory tuli się jak zasypia podczas dnia, cena nie jest jakas wygórowana, a prezent jest zarówno przydatny jak i prezentuje się ciekawie polecam:) http://prezentynachrzest.com/motor_rozowy_kocyk_skarpetki_kubek_maskotka_pampersy_opcja_umieszczenia_haftu,p,10220.html

Gość JoannaRR
Ciekawa rzecz ten motorek z pieluszek, myślę że powoli z mody wychodzą takie tradycyjne prezenty jak obrazki czy święte księgi no ale to moje zdanie wiele osób może się z tym nie zgodzić.. w każdym razie wracając do tematu tez ostro poszukuję prezentu dla siostrzeńca na roczek, myślę raczej o czymś edukacyjnym.. już chyba ze 100 stron przejrzałam co by tu zamówić.. dość mocno zastanawiam się nad klockami, Antoś jeszcze nie ma klocków a drewniane wydają się być dobrą taką długotrwałą propozycją prezentową (http://eprezenty.pl/kolorowe_klocki_drewniane_w_wozku_33_elementy_z_opcja_grawerowania_dedykacji,p,11600.html) co myślicie? bardzo mi się spodobały ze względu na to że można swoje życzenia dołączyć na pudełeczku, to coś nowego