Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudynkka2111l

chce przyciąg.uwage wyzywajac.strojem a potem juz na luzie?

Polecane posty

Gość Klaudynkka2111l

tzn chce poznac faceta ale jak najszybciej a pozniej jak juz go przyciagane tzn zeby mnei dostrzegł ubierac sie juz na luzie tzn juz nei wyzywajaco

Gość Klaudynkka2111l
warto tak zaryzykowac?

Gość ruda wiedzma
Ale o co ci chodzi?

Nie uważasz, że najważniejsze to być sobą... i ubierać się w to, co lubisz. Przyciągnąć faceta to jedno, drugie to go przy sobie utrzymać. Poza tym... na pewno masz coś innego do zaoferowania niż tylko strój.

Gość Klaudynkka2111l
tak mam co innego do zaoferowania to ma byc tylko moment w którym mnie zauwazy pozneij już bede sie normalnie ubierac to tak samo jest jak sie wychodzi z domu i ma wieksze szanse na nawiązanie znajomosci niz siedzac w domu widomo ze poznajac kogos nie ma gwarancji na trwałosc ale jest wieksza szansa ze nim wiecej bede stwarzac mozliwosci poznania kogos tym wieksze szanse ze któras znajomosc od poznia przerodzi sie w przyjazn miłsoc zauroczenie a pozneij sie mzoe stopniowa rozwijac ale to w koncu jakis krok

Czym się dla Ciebie różni strój wyzywający od normalnego? Wiadomo, że bardzo ważne jest pierwsze wrażenie i chyba każdemu zależy, żeby dobrze wypaść;)

chcesz przyciagnac \"faceta\" ciuchami? pierwszy lepszy manekin to potrafi :-o

nie kumam - my, faceci jesteśmy wzrokowcami i jeżeli ktoś stwierdzi, że wygląd nie ma znaczenia - to jest kłamcą albo hipokrytą. Myślę, że w przyciąganiu uwagi, o ile strój nie jest za bardzo wyzywający nie ma nic złego.