Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaaaaa

19 lat i wiszace piersi

Polecane posty

Jest taka strona w internecie, na której laski pokazują swoje cycki do oceny: http://www.pokacycki.eu/ Oprócz powszechnie uważanych za ładne, jędrnych itd. są też duże i obwisłe i niektórzy faceci wprawdzie negatywnie komuntują ale jest też dużo takich co się podniecają na wszystkie strony :D. W ogóle zbyt jędre często sa za to krytykowane, że twarde, a powinny być miękkie, że silikony itd. :P Zresztą zobacz jakie jest najlepsze zdjęcie: http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/3715 Akurat nie wyglądają na zbyt jędre a laska jest jeszcze wygięta do tyłu. Zresztą sama zobacz co piszą, dam Ci pare obwisłych: http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/2640 http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/2916 http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/3666 Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie wolał Twoje obwisłe duże piersi od małych i jędrnych. Inaczej by takich jak Ty nie było na Świecie :) Po prostu jeszcze mało wiesz o facetach. Też się kiedyś wstydziałam, ale wypiłam trochę i poszłam na całość :P A może takie byś wolała mieć? http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/2937

Gość pooooola
o kurwa ale sie usmialam z tego tekstu do zdjecia nr 3 suty jak wetle od jelcza hahaha, ja tez kochana mam spore d i chyba jakis kompleks bo wydaja sie trpoche obwisy chcialabym miec jedrne ale kiedys bedzie mnie stan na lifting a teraz kremy , nie martw sie twoje piersui sa dle tego jedynegio a nie na pokaz prawda?on cie pokocha i bedzoe szalał za twoimi cycuszkami napewno sa piekne

Gość taka jaaaa
Jej ta dziewczyna na ostatnim zdjeciu nie ma jeszcze skonczonych 18 lat... A nie znacie zadnych kremow takich ktore dzialaja choc w najmniejszym stopniu ale dzialaja? Albo czy jest jakas nie wiem operacja plastyczna czy cos, gdzie nie trzeba stosowac implantow? Jaki koszt? Dziekuje Wam za wszystkie rady:* Jestescie kochani:*

Gość przerazajace jest to ze
na tej stronce pokazcycki najlepszymi piersiami sa silokony:O Przeciez nie tak wygladaja prawdziwe cycki.

Gość amandapanda
taka jaaaa dziękuje za zaproszenie jest tu dość miło :) ja wiem mam podobny rozmiar do Ciebie bo 70 f/g :)

Gość jendrnafoka
pf ile ludzi, tyle problemów. Ja mam myślę gorszey ale to pewnie tylko dla mnie. Mam 26 lat, jestem dość szczupła, BMi raczej w dolnej granicy normy. Pod biustem mam mniej jak 70 a miseczka duże E. Piersi na tle mojego ciała sprawiają wrazenie bardzo bardzo dużych w dodatku mam przez to pblemy z kręgosłupem. Pewnie kiedyś się do zmieni ale na razie są jędrne i sterczące. Zdarza mi się latem chodzić bez stanika i u 90% facetów budzi to reakcje od słownych przez wzrokowe do spodniowych. Za to mój mąż powiedział mi ostatnio ze mnie kocha ale zawsze mu się bardziej podobały A-B, łaczy nas tak dużo. a mi się świat zawalił...

Gość dsfjsdkfjzsdkl
ale 70 E to nie są duże ...:)

Gość dsfjsdkfjzsdkl
ale wymyśliła hehehe ..;) ja jestem niska szczupła i mam większe od ciebie i nie wyglądają na jakieś wielkie balony taki rozmiar to raczej średnie ;)

70E to nie są duże???? to są już obiekty astralne, wytwarzające grawitację, czasem nawet mające naturalne satelity no chyba, że mowa o tej debilnej angielskiej numeracji :O

Gość dsfjsdkfjzsdkl
to nie angielska numeracja to polska numeracja ... ale z dobrych sklepów ja nie mówię tu o stanikach z bazarów ... w angielskiej pewnie by było 70 JJ ;) 70 E to nie są duże piersi :) takie na 1,5 do 2 dłoni :)

ajron weź się najpierw doucz o numeracji a potem się wypowiadaj...kurde nie patrzy się na tą literke tylko na obwód...70E są mniejsze niż 80D...jery ludzie myślą ze jak ktos ma E to ma olbrzymy...ludzie chyba nigdy nie nauczą się poprawnej numeracji...

no błagam, nikt mi nie wmówi, że cyce E są średnie - niezależnie od obwodu mierzonego pod balonami średnie to są C

Gość dsfjsdkfjzsdkl
ludzie znają numeracje ale staników z rynku od ruskich albo chińczyków ;) za 15 zł ;)

Gość dsfjsdkfjzsdkl
ten link to by było z jakieś 70 E no może nawet F więc wielkie balony to nie są :) średnie cycolinki ;)

Gość dsfjsdkfjzsdkl
i tu jeszcze push up ;)

ajron skoro masz zielone pojęcie o tym to się nie wypowiadaj...bo np.80C będą większe od 70E więc nie pieprz ze obwód nie ma znaczenia bo obwód ma największe znaczenie!!!

Gość do Ajron-san
Człowieku, trujesz :O Nie masz pojęcia o prawidłowej numeracji biustonoszy. Wielkość miski jest zależna od rozmiaru obwodu. Przykładowo miska przy staniku 95 E to już duża wielkość, natomiast miska przy 70 E to mniej więcej potocznie rozumiane C (tak jak Ty to rozumiesz). Więc wyobraź sobie piersi rozmiaru C wg. swoich wyobrażeń i będziesz miał ogląd na sprawę. A zanim zaczniesz się mądrzyć - doucz się. P.S. Numeracjom z bazarków mówimy "NIE" ;) (mam stanik 75 G i bynajmniej nie umieram pod ciężarem biustu ;) )

Gość taka jaaaa
Mam duuuuzo wieksze piersi niz ta pani z linku;/ I niz Ty amandapanda. A mam rozmiar 70F czasem jak nie ma F to E... Tak na oko myslalam ze ta pani ma gdzies 70B a amandapanda 70C. Moze to wina zdjecia. Kurde a moze ja nosze za maly stanik;/ Dodam ze mam 73 pod biustem a 97 w biuscie. Amandapanda prosze jak mozesz podaj swoje wymiary bo juz sama nie wiem:/

Gość taka jaaaa
duellll tylko gdzie ja taki rozmiar znajde;/ Juz gdy pytam o 70F patrza na mnie jak na ufo a kupuje staniki nie na bazarze:/ I nie kosztuja 20 zl:/

Gość amandapanda
a ja mam pod biustem 70 a w biuście 96 to podobnie ... ale ja mam piersi nisko osadzone może dlatego to tak wygląda i foto było mało korzystne ...

takaaa ja---> no własnie dostać taki stanik to problem...ja mam 70H więc tez w sklepach patrzyli na mnie jak na idiotkę :P....może wypróbuj rozm 70H...predzej dostaniesz niż J...A ZE WIĘKSZE OBWÓD TO MISECZKA POWINNA BYĆ DOBRA...ja ostatnio kupuje staniki Malinez...mają serię Nicole która wychodzi do H

Gość taka jaaaa patrzą na Ciebie
jak na ufo, bo to są niedouczone babska z polskich sklepów, gdzie istnieją trzy rozmiary (75A, B i C) :O Szukaj na profesjonalnych sklepach internetowych. Wadą niestety jest cena. Polecam stronki "stanikomania" i "lobby biuściastych", tam się dowiesz o sklepach i rozmiarach.

Gość cycki_A_i_trudno
ehh i jak tu nas zadowolic? ja mam A i co? i tez narzekam, bo marzy mi sie duzy dekolt:) pewnie i bym wpadla w wieksze kompleksy typu wlasnie 'nie rozbiore sie przed nikim' gdyby nie pojawil sie moj chlopak- to najlepsze lekarstwo na kompleksy~! jak kogos pokochasz komus zaufasz to pokazesz mu:) ja teraz nawet bez stanika wychodze:) a marzernia do idealu chyba kazdy ma, ale tracic przez to najwieksze przyjemnosci?

AMANDA--->a gdzie jest twoja fotka bo nie widzę?

Gość amandapanda
aż się zmierzyłam jeszcze raz i jest tak na ścisku pod 70-71 a w biuście jest 95-96 ale to tak na szybko ;) i ja najpierw miałam 70 E w miękkim ale mi bułki zaczęły wychodzić to teraz miękki mam 70 F a push up 70 G