Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia 17

Czy moje piersi są za duże?

Polecane posty

Drodzy panowie... i panie od dluższego czasu zastanawiam się czy moje piersi nie są za duże i czy faceci lecą na mnie czy na nie... wielokrotnie słyszałam od kumpli że mam fajne cycki i wielokrotnie chcieli mnie za nie łapać ;/ Mianowicie moj rozmiar stanika to D 75... co o tym myślicie?

Gość dylemat.........
jestem kobieta i mam 70D... mysle ze sa w sam raz... jeszcze troche i bedziesz sie cieszyc ze takie masz ;)

Ja je lubię ale boję się że za pare lat będą mi do pępka zwisać i że faceci lecą tylko na nie a nie na mnie...

Gość dylemat.........
ja mam 26 lat i jeszcze nie zwisaja... wystarczy o nie dbac :) a wiesz co rozmiar D to nie jest az tak duzo zeby to deterkminowalo powodzenie u facetow... ale chyba tez milo ze sie im podoba?

Gość kuuurka
a ja mam 16 lat i 76 w cycach, żaden stanik na mnie nie pasi:):)

Gość dylemat.........
prysznic na przemian zimny i mocno cieply, konczyc zawsze na simnym... no i jakies kremy, cudow nie dzialaja ale przy okazji masujesz piersi jak wcierasz krem, wiec je ujedrniasz :)

Gość dylemat.........
gorsety to tylko na seksowne noce... :) nie nosze push upów, raczej staniki z drutami i fiszbinami

Gość do dylemat
nie promuj takich sposobów!!! wiesz ze mocno zróżnicowane temperatury szkodzą sercu? i sobie tak lać na cyce? żałośni jestescie, ciągle cyce i cyce, jak ujędrnić cyce, jak powiększyć cyce a serce nie ważne :o ;/

Gość dylemat.........
nie slyszalam o tym ze to szkodzi, nie musisz sie od razu unosic

Gość dylemat.........
bo stres tez szkodzi :P

A ja słyszałam że to właśnei dobrze roi i nie tylko na piersi a tagże krążenie...

Gość dylemat.........
zawsze mozna prysznicowac sama zimna woda :] to tez cos da na pewno, nie zaszkodzi

Gość do dylemat
no dobra sory ale tak słyszałam i lepiej nie lać prosto na serce... a no wlasnie, to szok termiczny...

Gość WRWRW
---> i ja powiem co się dziwisz, jak się ma 16 lat to cycki są chyba ważnym (jedynym widocznym?) atrybutem kobiecości, nie mają innych, więc wypisują takie głupoty, żeby zaistnieć...

Gość Michaił
Nie ma czegoś takiego, jak za duże cycki. Bo duże są bardzo kobiece i sexy, ciesz się z tego, co masz.