Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandapanda

moje cycuszki wiem że takie sobie ... foto

Polecane posty

Gość amandapanda
niestety są młode i takie brzydkie już a to wina schudnięcia maja 22 lat ;( aż siara...

Gość amandapanda
wujkowi Zenonowi sie podobaja :D

Gość amandapanda
pokazuję je jeszcze tatusiowi :)

Gość dziwie ci sie ze pokazujesz
te swoje brzydkie cycki piszesz ze masz 22 lata a piersi masz jak 40 letnia kobieta

Gość amandapanda
dziękuje nie mówisz mi tego mówić ... wiem to.... i co teraz przez to że są takie a nie inne mam być całe życie samotna ;( zrobię silikony to w ogóle kijem mnie nie dotkną ;(

Gość klawiaturatura
co to za nalesmiki? 0__o kochac to ty sie bedziesz musiała w staniku tylko i wyłacznie!

Gość iguanna
Amandapanda- nie sa az takie zle. Chyba lepiej miec takie i byc szcupla niz byc gruba. Jestem pewna ze nogi, tylek itd jest jak nabardziej ok. Jezeli az tak dreczy Cie wyglad Twoich piersi zrob operacje plastyczna i po problemie. Zaakceptujesz siebie i pokochasz nowe cycuszki. Ze Cie kijem nie rusza po operacji- bzduuuuuura ;)

Gość andaluzyjna
klawiatura- idiotka/idiota z Ciebie !! Mialam kiedys taki podobny problem a mimi wszystko nie moglam opedzic sie od swojego chlopaka. Oczywiscie, bylam glupia i kochalam sie w staniku na poczatku, bo sie wstydzilam, z czasem zaczelam zdejmowac i widzialam jak na niego dzialam wiec pozbylam sie kompleksow. Amandapanda- prawdziwy facet bedzie wiedzial jak sprawic zebys przestala sie przejmowac, a pseudo-mezczyznami co nigdy nie dorosna to Ty sie nie przejmuj!! Glowa go gory! Nikt nie jest idealny! :*

Gość amandapanda
dziękuje za słowa otuchy, te zdjęcie jest może niekorzystne... w rzeczywistości są ciut lesze są zwisy ale nie naleśnik z boku wyglądają całkiem całkiem ale to że tak wiszą mnie dobija :O schudłam 30 kg jestem szczęśliwa z tego powodu ale moje piersi straciły.. mam powodzenie ale co z tego..;(

Gość ujda

Gość jesli schudlas
az tyle, bo 30 kilo to strasznie duzo, to normalna sprawa ze musialo to miec wplyw na wyglad twoich piersi ale jak sie wezmiesz za nie ostro to wydaje mi sie ze w niedlugim czasie bedziesz miec biust jak marzenie. Ja na twoim miejscu zaczelabym ostro cwiczyc, sama albo najlepiej na silownie, zeby ujedrnic cale cialo no a na piersi to oczywiscie odpowiednie cwiczenia+krem+masaz+naprzemienne prysznice i niedlugo bedzie git, bo masz na pewno bardzo ladne piersi. Ja mam duzo mniejsze i schudlam tylko 10 kilo a tez wygladaja jak 2 zwisajace nie wiadomo co, tyle ze tego tak nie widac bo male. Ale systematyczna pielegnacja i po 2 miesiacch-rewelacja

Gość shisa
PIĘKNE PIERSI!! W OGÓLE SIĘ NIE PRZEJMUJ !![moje to są dopiero zwisy-.- XD] i podziwiam..30 kg..jak to zrobiłaś? jakaś specjalna dieta?^_^

Gość po co ją oszukujecie
sorry za szczerość, ale są bardzo brzydkie:-O Obwisłe. Zero jędrności. Poćwicz trochę, pomasuj, podnieś je :-O

Gość amandapanda
ja trochę ćwiczyłam ale niezbyt :P ogólnie dieta 1000 kcal przez rok i prawie nie jadłam słodyczy a teraz smak mi się zmienił i lubię to co nie lubiłam ogólnie zdrową żywność ... jeszcze chudnę chciałabym jeszcze z 3 kg ;) a przytyłam bo miałam niedoczynność tarczycy a teraz już przyjmuje hormony ...

i jeszcze te suty jakies takie wyciągnięte, nieregularne:-O Naprawdę nieładne.

mi chodziło raczej o to, żebyś trenowała głównie mięśnie klatki piersiowej, chociaz i całemu ciału by się przydało;)

Gość shisa
No bo podobno podczas diety aby biust pozostał jędrny to nałeży dużo ćwiczyć ^^ Ale i tak podziwiam.Bo sama jestem na wiecznej diecie...ehh..:)

Gość Dar3k
Połowa piszących tutaj to banda przygłupów!! Laska - masz piersi nie najwyższych lotów - ale zapewniam że pewnie nie tylko mnie się takie BARDZO podobają. Wiadomo - chciałoby się mieć jędrniejsze bardziej sterczące - ale takie mają swój urok i zwolenników. Moja żona ma podobne i bardzo mi się podobają i nigdy nie narzekałem na nie... mają wiele zalet których nie mają inne :)... ale to już odkryjecie we dwoje ze swoim facetem :)

Gość mnie sie tez podobaja

Gość bykulec
Naprawdę ładne piersi! Nie rób żadnych operacji. Nie ma takiej potrzeby. :-)

Gość taka jaaaa
Kochana mam ten sam problem co Ty:( Tyle ze ja mam 19 lat. Co prawda nie pokazalam swoich piersi i bardzo dobrze, bo na moim topicu nikt sie nie wysmiewa ze mnie. Sa tylko slowa otuchy:) Jesli mozna zapytac jaki to rozmiar? Bo ja mam miseczke F (70F). Nie odchudzalam sie po prostu zaczely mi wisiec chyba od ciezaru... Zapraszam na moj topic jak bedziesz chciec pogadac czy cos. Jest tam mnostwo zyczliwych ludzi.;) I glowa do gory:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4007093