Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gflher

Prawdopodobieństwo...

Polecane posty

Gość gflher

Takie pytanie - ja i moja dziewczyna zadowalaliśmy się pod prysznicem. Doszedłem w trakcie stosunku oralnego, następnie dokładnie wymyłem penisa i wycisnąłem z niego resztę nasienia. Po kilku minutach i sprawdzeniu doszło do penetracji. Czy istnieje możliwość zajścia w ciążę po czymś takim w dni płodne, innymi słowy - czy mogły po takich zabiegach (nie wysikałem się) zostać wystarczające ilości plemników w cewce moczowej by ją zapłodnić? okresy ma nieregularne i spóźnia się jej już 3 dzień, trochę się niepokoję. Objawy typowo przed okresem ma - wzdęty brzuch, bóle piersi, zaparcia. Proszę o profesjonalną odpowiedź. Pozdrawiam

Gość coraz blizej trzdziestki......
tak prawdopodobienstwo jest bo plyn zawsze istnieje, nie do go sie wycisnac, jak sie tak stresuje to zrobcie test za kilka dni

Ja tez myślę że prawdopodobieństwo jest znikome ale lepiej jak się będzie okres dalej spóźniał zróbcie test

Gość gflher
Jeszcze jedno - owulacja następuje około 14tu dni przed spodziewanym okresem. U mojej dziewczyny okres miał wypadać na 22 tego miesiąca. Oznacza to, że jej dni płodne powinny być w okresie między 8/10 a 15/17? jezeli tak, to po sprawie, gdyż ten incydent miał miejsce około 20tego. Jezeli sie myle wyprowadzcie mnie z bledu. Pozdrawiam.