Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k.mistral

KOMPLEKSOWY PROGRAM ODNOWY - daj się zmienić na wiosnę!!!!

Polecane posty

zapraszam dziewczyny gotowe na zmiany do wzięcia udziału w miesięcznym programie odnowy, którego celem jest nie tylko poprawa sylwetki ale i wyglądu skóry, kondycji i samopoczucia. \"Zabawa\" polega na tym, że przez miesiąc marzec będziecie na bieżąco monitorowane, konsultowane i prowadzone przeze mnie w kwestii diety, ćwiczeń i pielęgnacji. W razie potrzeby oferuję też wsparcie duchowe :-) Ponieważ miejsc :-) mam tylko 5 podstawowym warunkiem uczestnictwa jest zobowiązanie systematyczności i dyscypliny. Przemyśl więc chęć uczestnictwa, by uniknąć się wykruszania obranego składu. Zaproszenie skierowane jest do wszystkich chcących wysmuklić sylwetkę, zgubić kilka kg i poprawić stan skóry. Czekam na zgłoszenia na forum. Wybieram pierwszych pięć osób spełniających warunki: 1. dostęp do internetu 2. numer gg 3. dobry stan zdrowia 4. wspomniana dyscyplina i systematyczność

Gość ania ze szczecina
na czym ma polegac ta odnowa pozdrawiam

j.w. poprawa wagi, sylwetki, wyglądu, samopoczucia czekam na zgłoszenia do godz 16, po kontakcie z wybranymi Paniami będę prosić o szczegóły dot. trybu życia, aktywności fizycznej, sylwetki, sposobu odżywiania, preferencji i możliwości kulinarnych oraz rodzaju cery i problemów skórnych. ale to później, na razie tylko zgłoszenia!! pozdrawiam

Gość daj maila
mistral,podaj maile

Gość nowa sciema
tjaaa,kolejne sranie w banie

Gość fonijaa
ja się zgłaszam, bo brak mi samozaparcia i przydaj się czyjaś kontrola :-P gg moje 6541211

Gość podaj e mail
i ja ,to moj nr gg 5251710

zdefiniuj \"sranie w banie\" to może Ci odpowiem, czy masz styczność z kolejnym. mail nie będzie potrzebny, proszę o zgłaszanie się tu na forum ( dla pewności najlepiej pod czarnym nickiem ). wybranym osobom podam gg dla kontaktu.

Gość sranie w baanie
czemu nie mail? boisz sie czegoś? sciema Jakas amatorka sama nie umie schudnąć a bawi sie w dietetyka

dobrze, czekam na kolejne zgłoszenia. po godzinie 16 zweryfikuję kandydatki, ustalę listę i przybliżę szczegóły działania. na razie zostawiam Panie i życzę miłego dnia

Gość sranie w baanie
i wymagasz czarnych nikow a sama masz nowy? napisz pod starym:D :DNie dajcie sie nabrac

Gość ofermm a
" ja się zgłaszam, bo brak mi samozaparcia i przydaj się czyjaś kontrola" czyli się nie kwalifikujesz. patrz punkt 5.

tak, boję się! pająków i psów bez kagańca jeśli nie jesteś zainteresowana udziałem to pozostaje mi podziękować za odwiedzenie tematu i radzić poszukania czegoś dla siebie. komunikacja droga mailową będzie zbędna, nie widzę w tym nic dziwnego i związanego ze strachem ( ???). Wyraźnie jest napisane - proszę o zgłoszenia na forum. tak, dla porządku i pewności uczestników, ze wybierani są wg kolejności a nie czyjegoś "widzimisię". mam nadzieję, że wszystko już jasne

tak, mam nowy ponieważ nie jestem użytkownikiem tego forum. czarne nicki tylko dla waszej wygody - nikt się potem za was nie poda. ale to już wola zgłaszających. nie doszukuj się tu jakiegoś drugiego dna, o coś konkretnego mnie podejrzewasz? na prawdę najlepsza rada - zmień temat. chociaż nie zaszkodzi jeśli będziesz go podnosić. teraz na prawdę muszę uciekać do innych spraw. po 16 więcej szczegółów

Kafeteria nie jest po to , aby buszowały tu konsultantki i inne badziewie... Pani dziękujemy! poprosimy o usunięcie postów...

jakie konsultantki?? występuję tu jako osoba prywatna i nieodpłatnie oferuję mój czas i pracę, nie widzę powodu dla którego nie mogę tego robić tutaj - jesteśmy na forum \"diety\". skasować możesz ale swoje posty, szczególnie te \"badziewne\" jak powyższy

Droga Pani, radzę się zapoznać z regulaminem forum...

koleżanko ja tu nie proponuje żadnych usług, a tylko zbieram grupę Pań którym moge i chcę pomóc. jeśli Cię to z jakiś powodów boli, to proszę zgłoś ten temat do usunięcia, a przy okazji jeszcze temat "poradnia kosmetyczna" i "kadry, płace, zasiłki - chętnie pomogę" bo w sumie taki sam cel mają. A może wystarczy, jak przestaniesz odwiedzać mój temat i zajmiesz się czymś pożytecznym zamiast śmiecić? vide: regulamin pkt.3 "nic nie wnoszące do dyskusji posty" - to chyba Ciebie dotyczy?? bo ja nie robię niczego z regulaminem sprzecznego

zapraszam raz jeszcze - co najmniej 3 miejsca jeszcze wolne!!! czekam do godzin wieczornych ( ok 20 )

Droga Pani, nikt i nic nie oferuje za darmo! zawsze ma w tym jakiś interes! My tu jesteśmy od lat, czy sadzi Pani, że wiarygodną stanie się dla nas osoba z pięcioma postami? były tu całe tuziny rozmaitych naciągaczy... Żegnam i życze powodzenia...w biznesie...:P

to widocznie jestem pierwsza, nie mierz innych swoją miarą koleżanko. w nic Ci nie karzę wierzyć, wystarczy jak opuścisz ten temat.

tak, naciągam wszystkich!! mogą stracić i owszem - ale tylko na wadze!!! chętne zapraszam!!!! nie wiem, czego się Panie boją?? jakiego ryzyka się boicie?? nie wymagam nic ponad to, co w punktach wymienione zostało w pierwszym poście.

zgaszam się jako chętna

Gość sranie w baanie
paraprotex, alveo, środek na robaki, oczyszczanie jelit... spadaj naciągaczko!

Gość sranie w baanie
ta..i pkt 5 - wypchany portfel

Gość sranie w baanie
juz tu był dietetyk ,brał 30 PL za ułozenie diety i pierd...takie farmazony spadajcie oboje!:P

nie życzę sobie obrażania mnie. nie interesuje mnie kto tu był wcześniej, oraz co i za ile proponował.ja mam swoją politykę. raz jeszcze podkreślam - żadnych pieniędzy nie chcę, wystarczy mi satysfakcja. ponadto nie polecam też żadnych środków!!

Gość sranie w baanie
śmieszna jesteś! idź na życie erotyczne, może tam będziesz gwiazdą... albo do psychologa, bo pomoc ci potrzebna