Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabellllla

Spytałam się faceta jakiej kobiety szuka-wyszło ze jestem przeciwieństwem jego

Polecane posty

ideału .Od kilku lat mi się podobał. Powiedział wesołej dobrej pracowitej i porządnej(w sensie chyba dziewica) Nie wiem czy sobie go darować czy oszukiwać i

Gość nie jest wymagający

powiedz mu jaka jesteś i tyle niech on wybiera czy chce być z tobą czy nie

Gość a ja nieeeeee
a po co masz udawać i okłamywać go? Ty masz mu się podobać a nie wyobrażenie o Tobie. Masz być sobą bo okłamywanie i udawanie jest na krótką metę, długo tak nie pociągniesz.

Gość a ja nieeeeee
może nie długo ale chciałabym chociaż troche przestań, jak masz mu ię spodobasz to i sie spodobasz będąc sobą. mój facet np. woli blondynki a ja mam ciemne włosy :D Każdy ma ideał ale nie znaczy,że sie totalnego ideału szuka, kto by wytrzymał z człowiekiekiem idealnym, wszyscy mamy wady ;) powodzenia.

Gość a ja nieeeeee
ehh, powtarzam Ci jeszcze raz, facet ma Cię akceptować taką jaką jesteś a Ty jego. Jak mu nie pasuje to nie. Znajdziesz innego i może lepszego, tyle. Nic na siłe. Nie udawaj bo jak później będzie między wami coś to się w końcu wyda i będzie urażony i może Ci nie wybaczyć.

Gość frufru
a Ty jestes przepraszam smutnym złym i leniwym kurwiszonem, któy się nei nadaje na żonę?... :D

Gość polska rosjanka
tez kiedys staralam sie przypadobac innym, teraz zrozumialam, moze troche pozno:P, ze bycie soba, to rodzaj selekcji ludzi z ktorymi mozesz byc blizej.po prostu spotyksz kogos, kto lapie na tych samych falach i roumiecie sie ze soba, czyz to nie piekne?:D

Gość hehej

Gość znczy jesteś
smutna, leniwa i nieporządna. Jak tak to lepiej sama sobie odpuść bo takiej jak ty to żaden nie zechce na stałe. Najwyżej na parotygodniowy sex