Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam się

walić kryzys

Polecane posty

Gość nie dam się

:)

Gość o ooo
a ja tak jeszcze mnie kryzyc nie walił :)To może być ekscytujące :)

Gość nie dam się
a ja nie zamierzac sie temu poddawac :p zbiorowy strach zapanowal ostatnio

Miesiąc temu rzuciłem pracę, bo mnie szef wkurwiał :o W tydzień znalazłem drugą, za dwie średnie krajowe :) Netto :classic_cool: Trzeba było się uczyć w szkole i iść na konkretne studia, a nie jakieś pierdziologie czy nauczycielskie :o to byście teraz nie mieli problemu z robotą :) Gardze niezaradnymi życiowo frajerami 🖐️

Gość nie dam się
analny tak trzymaj :P

Gość nie dam się
ja sie myje w tym sniegu blotnym :P

Gość ale kryzys
taa, ale mi kryzys 2 tyg temu samochód sobie kupiłam:P

Gość ale kryzys
no oczywiscie ze uzywany, jestem drugim włascicielem tego cudownego autka;)

Gość ale kryzys
no gdzie:D nubirka kochana;)

Gość ale kryzys
nie zauwazyłam ale micra to nissan a nie fiat;)

Gość ale kryzys
nie, nie była nigdzie bita;) jeszcze dostałam gratis opony zimowe;) no i rocznik młody nawet

Gość ale kryzys
nie, nie mam sie co bac bo bylam po ten samochód ze znajomym mechanikiem i wszystko wylookał a co ci nubira przeszkadza?

Gość ale kryzys
silnik ma:D jezdze spokojnie cały czas nim:D ja to nie wiem czemu prawie wszyscy mowia ze daewoo to złe samochody duzo moich znajomych ma daewoo, a to lanosa, nubire, matiza i nigdy nie narzekali

Gość ale kryzys
nie strasz mnie:D:D a tak powaznie to sie nie boje, a ze gadacie ze daewoo to najgorszy shit to wam nie wierze:P a jakie wyposazenie ma:D

Miesiąc temu rzuciłem pracę, bo mnie szef wk**wiał W tydzień znalazłem drugą, za dwie średnie krajowe Netto Trzeba było się uczyć w szkole i iść na konkretne studia, a nie jakieś pierdziologie czy nauczycielskie to byście teraz nie mieli problemu z robotą Gardze niezaradnymi życiowo frajerami tiaaaaa nie każdy w społeczeństwie może być po bardzo mądrej szkole oprawco nawet gdyby był- to wyszedł by paradoks- bo chlebek ktoś nam piec musi a i dobrze żeby ktoś nasze śmieci z pod noska nam wywiózł:) co nie znaczy, że ktoś- kto nie wyedukował się w bardzo super specjalistycznej dziedzinie jest gorszy i trzeba nim gardzić Trzeba było się uczyć w szkole i iść na konkretne studia, a nie jakieś pierdziologie czy nauczycielskie gdyby wszyscy posłuchali twojej rady, to kto by nasze dzieci uczył? każdy jest kowalem swojego losu ale na pogardę raczej nie zasługuje i frajerem również nie jest

Nie mam do nikogo pretensji, że jest piekarzem, nauczycielem, czy fryzjerem. Każdy jest kowalem swojego losu, tak? :) A więc niech tez oni nie żalą sie na jakieś kryzysy, bezrobocie, czy inne wahania rynku pracy, bo od nich tylko zależało w jakim zawodzie się wyuczą. Więc teraz nie żalić się na kryzysy, tylko dupa w trok, przekawlifikować się i do roboty leniwe larwy 🖐️

a gdzie ja napisałam, że masz pretensje???:P masz swoją rację ale dobrze wszyscy wiedzą , że gdyby piekarz czy śmieciarz pracując dostawali uczciwą kasę za swoja pracę ich narzekań by nie było najniższa krajowa- którą pracodawca musi zapewnić pracownikowi jest skandalicznie śmieszna i na to ani piekarz ani śmieciarz wpływ mają niewielki a zasadniczo na dobrą sprawę- żaden:) kiedyś pamiętam był wielki bum na informatyków i większość z nich dziś siedzi na kasach w hipermarketach:O przekwalifikować się- tak! szukać rozwiązań- jak najbardziej! jestem przeciwna tylko temu by pracowitych choć niewykształconych ludzi nazywać frajerami i nimi gardzić :)

"kryzys kryzys atakuje żadnej litości nie czuje:P kryzys kryzys napada dookoła przerażonych ludzi gromada" Kazik byłby ze mnie dumny / sorry Kaziu za zapożyczenie"

>> gdyby piekarz czy śmieciarz pracując dostawali uczciwą kasę za swoja pracę ich narzekań by nie było Ani jendemu, ani drugiemu czy trzeciemu nikt za taką stawkę pracować nie każe. Jak nie odpowiada proponowana przez pracodawcę stawka, to nie musi się na nią godzić. To jest wolny rynek właśnie: ty decydujesz o stawce jaką możesz zarobić. Jak podpisujesz umowę o pracę na określonych warunkach płacowych, to nie żal się potem, że mało zarabiasz, bo na takie zarobki godziłaś się w momencie podpisywania umowy :) >>najniższa krajowa- którą pracodawca musi zapewnić pracownikowi jest skandalicznie śmieszna Skandaliczne śmieszne jest to, że taki wynalazek jak najniższa krajowa w ogóle istnieje :o

Gość nie dam się
kryzys to bedzie jak dostane wyplate w euro :P chyba tylek sobie tylko nia podetre ;) poki co jest w miare :P

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia wyobraź sobie gdyby wszyscy ukończyli ten sam kierunek co ty:) wtedy śpiewałbyś inaczej bo miałbyś ogromną konkurencje i być może okazałoby się, że jedyny wolny etat jaki ci się trafił to...praca w piekarni bardzo bys chciał wtedy, żeby istniało coś takiego jak najniższa krajowa i żeby była ona w miarę na normalnym poziomie:) ja nie pracuję na etacie więc nie bronię swojego punktu widzenia- bo zmusza mnie do tego sytuacja- ale nie lubię ignorancji , której mi dajesz całkiem niezły przykład tym bardziej, że bezpłatna edukacja w naszym kraju to mit:)

>>wyobraź sobie gdyby wszyscy ukończyli ten sam kierunek co ty wtedy śpiewałbyś inaczej bo miałbyś ogromną konkurencje i być może okazałoby się, że jedyny wolny etat jaki ci się trafił to...praca w piekarni bardzo bys chciał wtedy, żeby istniało coś takiego jak najniższa krajowa i żeby była ona w miarę na normalnym poziomie Czysta fantastyka, dlatego nie ma co nawet komentować 😴

ponoć Maria Antonina na wieść o kryzysie we Francji miała powiedzieć- "nie macie chleba- jedzcie ciastka" i została ścięta;) do tego prowadzi czasem brak szerszych horyzontów myślowych i społecznych:)

Gość ike-ike-ike-ike-ike-ike-
Nie poznaje Cię :D:D:D:D

nie mów? nos mi urósł?

Gość ike-ike-ike-ike-ike-ike-
analny oprawca-Czysta fantastyka, dlatego nie ma co nawet komentować Masz rację to co piszesz to -czysta fantastyka, dlatego nie ma co nawet komentować :D:D:D:D:D:D:D