Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodziutka kuleczka 21

Normalny czlowiek nie ocenia książki po okładce

Polecane posty

tylko zakompleksieni ludzie oceniaja po wygladzie :-o jejku, jak ten świat zwariował :-o

Gość lostka
Chyba sama w to nie wierzysz. Kiedy widzisz, ze brudnego, smierdzacego staruszka, oceniasz go automatycznie, nie zastanawiasz sie nad tym, jakie ma piekne wnetrze:O Wszyscy oceniamy ludzi po wygladzie...

wygląd jest ważny jesli ktos stoczy się na dno iw ygląda łazęga to nie masz zamiaru poznawać jego charakteru...

a życie i tak swoje wez mi powiedz, co to jest to \"zycie\" :-) bo skoro ono swoje, to znaczy ma swiadomosc, wole, decyzyjnosc? hmmmm

Widzę, że niektórym radość sprawia poniżanie osób które nie są takie jak one ( a może i są tylko to kompleksy ) oraz podszywanie się. Nie miało sensu pisanie tutaj bo od razu ktoś jest wyzywany od świniaka itd a nawet nie wie jak wyglądam :-o Może i jestem nieco kobieco zbudowana, ale przecież normalny facet nie jest psem i na kości nie leci nieprawdaż ? Co mają zrobić Ci którzy nie są może tak urodziwi jakby inni chcieli, maja sie poddac i byc sami do konca zycia ????? Co ja zawinilam ze jestem traktowana z gory ? :-(

Może i jestem nieco kobieco zbudowana to jest super :-) a pytasz co mozesz zrobic? pewnie wiele (od cwiczec po dietetyka), ale rozwiazaniem z pewnoscia nie jest zarzucanie innym, ze oceniaja po wygladzie

Gość więc ty pewnie podrywasz
facetów mających 120 kg i 165 cm wzrostu? już uwierzę :O