Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfumyy..

Najpiękniejsze perfumy!!Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość
thierry mugler Angel

Gość gość
escada taj sunset

Polecam: 24 Faubourg Hermes, bardzo eleganckie i delikatne Michael Kors Michael Kors Shalimar Guerlain na wieczór najbardziej polecam edp Prada Milano Infusion d'Iris Un Jardin sur le Nil Hermes - na lato Femme Rochas - dla wielbicielek szyprów, niedrogie Eau du Soir Sisley - bardzo eleganckie Avignon CdG - dla wielbicielek kadzideł

Gość gość
Ja uwielbiam i z czystym sumieniem polecam Priscilla Presley Indian Summer Piękni pachnie i długo trzyma koszt za 30 ml niestety od 250 zł w wzwyż.

Gość gość
Ją właśnie pachne La vie est belle lancome. Piękne, trwałe , koledzy mówią, że pięknie pachnie. Podobne do mademoiselle channel:)

Gość gość
do mademoiselle channel mam po tym mdłości

Gość gość
Jak czuję większość tych nowości zapachowych, to aż się rzygać chce. Wszystko to jakieś mdłe i podobne do siebie.

Ja uwielbiam francuskie perfumy. Najbardziej podoba mi się zapach Givenchy Ange ou Dmeon Le Secret, to kwiatowa, delikatniejsza wersja zapachu Ange ou Demon. Niedawno kupiłam edp 100ml w cenie 249 zł w sklepie perfumytaniej.pl

Gość gość
Uważam,że Versace Bright Crystal będzie dobrym wyborem. Zapach lekki a zarazem bardzo elegancki. Tańszy z internetowej perfumerii www.goia.pl Polecam,bardzo długo się utrzymuje :-)

Gość gość
Mój faworyt to Versace Crystal Noir. Doskonały na każdą okazję, długotrwały. A zakup polecam z zapachowiec.pl

Gość gość
Proponuję do przetestowania: Hugo Boss-Orange, Carolina Herrera-Good Girl, Gucci Rush 2. Miałam je i testowała, więc mogę polecić. Miałam więcej zapachów, ale te chyba najbardziej trafią w Twój gust. W dobrej cenie są perfumy na zapachowiec.pl a do tego są trwałe ;)

Gość gość
Myślę, że powinny Ci się spodobać Gucci Rush 2, Carolina Herrera-Good Girl, Lacoste-Pour Femme (złota). Wszystkie te miałam okazję poznać z rozlewni na zapachowiec.pl i są bardzo fajne. Mogę polecić bo są godne uwagi ;)

Gość gość

Mam bardzo dobre doświadczenia z wodnymi, mydlanymi zapachami. Sporo ciekawych baz masz w testerownia24h.pl/ i perfumy premium można spokojnie wyszukać w cenach mocno preferencyjnych w porównaniu do tych widocznych w standardowych sieciówkach. No i mają ok stany magazynowe, bo zawsze jak na coś trafiłem po dłuższej przerwie to mieli.