Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

poradźcie-porządny zestaw leków na mocne przeziębienie-mój tata sie rozłożył od

Polecane posty

tej pogody,pójdę potem do apteki a nie chcę żeby młoda farmaceutka wcisnęła mi cos co nie schodzi a tak często robi.tata ma suchy kaszel,ale taki który zalega ( czyli chyba sam nie wie czy to suchy czy mokry),katar i bola go mięśnie

Gość nananananananananana5
Najlepiej to pójść do lekarza :)

i bolą go migdały,więc jakies tabletki do ssania by sie przydały

też mu to mówię,ale wiadomo jakcy są rodzice,a przynajmniej moi,do lekarza to juz tylko wtedy jak nie moga sie podniesc z łóżka :o

Gość nananananananananana5
wtedy to juz za pozno:D

-gripeks hot activ do picia jest w miare dobry,theraflu,ferweks -moze aspiryna? -syrop herbapect -tabletki neo angin albo septolete takie o mentolowym smaku na migdaly pomagaja -herbata z cytryna,rutinoskorbin -no i lezenie w łózku w miare mizliwosci

Gość juh
moi rodzice tak samo,do lekarza to na sile ciagnac ich :o

powiedz w aptece ze chcesz cos naprawde dobrego,te wyzej wymienione sa dobre,mi najbardziej pomagal theraflu

Gość wartaaaa
ejj niewymyslaj o farmaceutkach, które niby wciskaja to co im nie wchofzi!! :/ prowadzene apteki polega na tym ,ze na tsanie ma sie to co sie najlepiej sprzedaje. zreszta te wszystkie leki to jedno i to samo, roznia sie w wiekszosci tylko nazwa. jezeli cos nie ponmaga tobie to nie znaczy ze nie pomoze innemu ,wiec pan farmaceutek nie obrazaj ;) juz lekarz predzej przepisze pacjentowi to za co dostal upominki i inne gratisy ;) pozdrooo a dla taty daj wieloskladnikowy preparat - gripex teraflu itp

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość gość
Na katar to ja na pewno mogę polecic Xylorin. U mnie zawsze sie sprawdza i co wazne własnie działa szybko i szybko daje ulgę.

Gość wanilia222
To prawda. Ja też wole siegać po takie srodki ponieważ one zawsze działaja o niebo szybciej.