Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heksskajisjnkkk

Co myslicie o samotnych mamach??

Polecane posty

Gość 555
tfu, tfu miałam to szczęście, że do 4 lat zachorował tylko raz, za to jak poszedł do przedszkola, "nadrobił" swoje..

Gość 555
a co mu lekarz przepisał na taki "komplet"?

Gość heksskajisjnkkk
To mialas szczescie:)Tak jest niestety w przedszkolach, takie sa uroki, trzeba to przezyc, Ty przezylas i dalas rade to ja dam:) Zmykam juz spac 555, moze uda mi sie chwile drzemnac;) Dziecko chore to i ja nie bardzo mam humor.Dzieki za wsparcie;) Milej nocy Ci zycze i wszystkim fanom samotnych mamusiek;):)

Gość 555
i tak Cię podziwiam, że masz głowę jeszcze wchodzić na kafe. Wyśpij się dobrze Ci zrobi, o ile dasz radę. A w nocy nie dajesz mu lekarstw?

Gość heksskajisjnkkk
zaraz Ci napisze co przepisal.

Gość heksskajisjnkkk
Latorsal-nawadnia(wymiotowal wczoraj w nocy i dzisiaj dwa razy) Pyrosal syrop Drosetux-przeciwkaszlowy Paracetamol dla dzieci Nurofen zeby dawac na przemian z paracetamolem co 4h Vomitusheel przeciwwymiotny lacidofil Euphorbium cebion

Gość 555
niezły zestaw i jeszcze za jaką kasę. Ciekawe, co na to znawcy tematu wydatków na dziecko. Idź spać, trzymaj się dobranoc!

Gość heksskajisjnkkk
Daje w nocy, niedawno dalam, nastepna dawka o 4. Zmykam juz spac 555.Milej nocy jeszcze raz.Dobranoc:)