Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulek81

Moj 8 miesieczny synek nie chce pic mleka !!!

Polecane posty

Zaczelo sie od zabkowania przechodzil je bardzo bolesnie i zmniejszyl sie mu apetyt. Jadl tylko i wylacznie dania podawane lyzeczka. Zabki sie juz pojawily a on nadal ni chce pic mleka daje mu na spiocha wieczorem i rano. Czy moge mu podawac dwa razy kaszke raz ryzow a raz manna na mleku modyfikowanym ?

Gość kobieto ty sie uspokuj nie
to dobrze ze juz butli nie dajesz nie bedzie problemow z odstawieniem :D pewnie ze mozesz przemycac mleko pod inną postacią .

mój synek ma teraz 9,5 miesięcy, nie je też butli od 7 mies, ja tam jestem z tego zadowolona, na śniadanie i kolacje je kaszkemleczno-ryżową;) pozdrawiam

moja tez ma 8 miesiecy i wogole jej mleko przestalo smakowac, .... jedna butla dziennie 120 pije

Mój w wieku 10 miesięcy obraził się:)na mleko i nie pije do dziś.Jakiś czas po tym udawało mi sie dawać mu kasze łyżeczką rano i wieczorem...potem tylko wieczorem:(.Dziś ma 15 miesięcy i nie pije mleka,nie je kaszy..może raz na tydzień zje platki kukurydziane z mlekiem ale tylko troszkę.Cóż nie wcisnę na siłę.

Gość kasia211
moja coreczka majac 5 miesiecy odrzucila mleko bo musielismy przejsc na bebilon pepti , i niechciala z butli pic j,adla kaszki , kleiki , postanowilismy kupic niekapki i zaczela pic mleko z niekapkow ,mozesz sprobowac moze zadziala, bo mala niepijac mleka przed 2 miesiace nic nie utyla ,zaczela pic to i troszke na wadze przybiera , ma teraz 9,5 miesiaca i wazy 7,5 kg ma z 80 cm dlugosci

Gość mama roczniaka
hejka, moim zdaniem możesz dawać mu 2 razy dziennie kaszkę na mleku modyfikowanym, skoro nie chce pić mleka chyba nie masz innego wyjścia a mleko modyfikowane jest w tym okresie życia jeszcze bardzo ważne i sądzę że 2 razy na dobe starczy. A jak masz jakieś wątpliwości to zapytaj pediatrę myślę że on tutaj będzie najlepszym specjalistą w tej sprawie... ;)