Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabellllla

Chytry facet z biednej rodziny-który uważa że mialam wszystko a on nie zamierza

Polecane posty

we mnie inwestować bo on nigdy nic nie miał. To odpowieź na propozycję kupna mi bielizny i pierścionka. No i oczywiście że ja mu nic nie kupuje a w związku z tym że zawsze mialam wszystko powinnam mu kupować 2 razy więcej niż on mi. AZ oniemiałam chyba za dużo mu opowiadalam o moich zagranicznych wyjazdach oplacanych przez rodziców. Ale chytrzy mężczyźni nie nadają się na mężów czyż nie

Gość odpusc gada
skapy zawsze bedzie skapcem :-0

lepiej być z biednym rozrzutnikiem, niż z bogatym skąpcem - biednemu rozrzutnikowi zawsze trafią się dobre chwile, a bogaty skąpiec zawsze będzie skąpy;) (to Magdalena Samozwaniec wymyśliła)

on wydaje ale na własne zachcianki alkochol zabawy samochód do komputera non stop jak nie ram to karta graficzna

chytrzy wobec mie bo niby tatuś mnie rozpuścil i że to ja mam mu kupować prezenty bo pieniądze od ojca dostaje a on ciężko musi pracować aby je zarobić

Gość przecież sie rozstaliście
a dlaczego każesz mu kupowac bielizne i pierścionek?:O jakby chciał to by sam kupił,mi by było wstyd sępić:O

jak pracuje to ma prawo wydawac na co chce,co w tym dziwnego że coś do kompa kupuje?:O

weź ty mnie Też Facet nie osłabiaj. Ona ma mu kupować dwa razy wiecej bo miała lepsze dziecństwo? To jest chyba męska prostytucja:P Oczywiście że kobieta kupuje facetowi coś na urodziny, rocznice, imieniny itd. wedle uznania, ale dwa razy więcej????

Gość komedias
2x0= 1x0 Spoko autorka jest tam samo chytra jak jej partner wiec pewnie akurat pasuja do siebie xD

Jak jest bogata to dlaczego nie jemu trudniej rezygnować z wlasnych zachcianek aby jej coś kupić

Jeżeli ma 2 razy więcej kasy to stosunkowo taki sam procent dochodu przeznaczy na prezenty

Jak mam dziewczynę w swoim wieku to też patrzę się czy ona mi coś kupuje czy tylkko wymaga

Gość buahhaha
" skąpy dziad z niego, a dlaczego ty masz mu coś kupować?" a odwróćmy pytanie "dlaczego on ma jej coś kupować?" bo jest facetem? takiego seksistowskiego myślenia nie przyjmujemy

A kto napisał, że jest bogata? Ona nie ma prawa oczekiwać bielizny czy pierścionka, ale jego oświadczenie, że jak miała lepsze dzieciństeo to ma mu kupować dwa razy więcej jest głupie. Dziecińswto mogła mieć lepsze ale teraz może nie być bogata

przede wszystkim upadla tu sama idea prezentu, ktory wrecza sie komus z czystej radosci obdarowania. za duzo matematyki a za malo uczucia.

no dobrze ale dlaczego on ma rezygnować z pierwszego wyjazdu do Grecji hipotetycznie bo ona chce prezenty a sama w Grecji była kilka razy

idea prezentu polega na tym że dający czerpie z tego faktu przyjemność a nie dlatego że jest zmuszany do kupowania

może i tłumaczenie głupie,ale moze nie wiedział co odpowiedzieć ale laska jest dziwna-ma pretensje że facet swoją kase wydaje na swoje potrzeby:O i co to za sępienie-kup mi pierścionek:O co on ma obowiązek kupowac jej to co sobie zażyczy?

moze powinna sobie sponsora znaleźć?:O ona mu sex,on jej pierścionek-i wszyscy szczęśliwi:) bo chyba jej sie wydaje że na tym związek polega:D

chyba jest za stara bo na sponsoring to raczej panienki w wieku 16-19 są wybierane

nie musi jej nic kupować to po pierwsze, ale zauważcie co on jej powiedział! Od lepszego dzieciństwa zalezy ilość kupowanych rzeczy? To jest chore

bo takiej co nic nie miała przyjemniej się kupuje a takiej co tatuś wszystko kupil a od Ciebie wymaga to się odechciewa

o no to ja powinnam wymagać wielu rzeczy od facetów, szkoda, że nigdy nie wymagałam:( Bo mi tatuś ani mamusia nic nie kupili sama musiałam coś sobie kupić jeśli chciałam, więc co to mnie upoważnia do jakiś wymagań względem faceta? Bo ja tak nie uważam.

jak będziesz wymagała to nic nie dostaniesz chodzi o to aby mężczyzna miał przyjemność z dawania