Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabellllla

Chytry facet z biednej rodziny-który uważa że mialam wszystko a on nie zamierza

Polecane posty

Gość przecież sie rozstaliście
no to byłaś lepsza ode mnie,ja się gapnełam dopiero po ostatnim:P ale mi po prostu takie sytuacje wydają sie bardzo prawdopodobne-sama mam siostrę która uważa że świat składa się z ludzi którzy bezinteresownie(kosztem nawet siebie) powinni jej wszystko dawac i masz pojęcie ilu ona znajduje jeleni którzy cała wypłatę na nią wydają?:D

Gość WiolciaKicia
hehe dobre ale przynajmniej wesoło było:)

może ale wolalbym aby spróbowała z innym z ciekawości (to się da wybaczyć) niż z innym miała stracić cnotę, Mam nadzieję że teraz Ty nie postanowilaś zacząć mnie wkręcać aby tylko zdenerwować hehe

Wiem, ze są takie sytuacje, ale nie stanowią większości, jak myślą niektórzy panowie... Dlatego warto sobie o tym pogadać.

to nie prowokacja poprostu czasu nie mam... czyli jesteś taki jak on uważalbyś mnie za używane resztki...

Gość WiolciaKicia
nie ja nie wkręcam:) ale nie masz się co denerwować. Wiesz ja bym nie wybaczyła skoku w bok ciekawości...

Czyli Ty masz być tym pierwszym, ale dopuszczasz innych potem, z ciekawości?

Gość WiolciaKicia
HaPo dobre z tym dopuszczaniem z ciekawości aż się uśmiałam:)

Moja była miala taką koleżankę też podrożniczkę tylko za zarobione pieniądze, co zaczęla opowiadać jak i gdzie się puszczala przy narzeczonym i w ryja od niego dostala z pięści. A do mnie pretensja że nie bronilem czy mu nie przyłożylem A ja wtedy to jeszcze bym jej poprawił

mi nie przeszkadza jak facet się bzykał w innych związkach ale takiego co pieprzył obce laski na imprezach bym się brzydziła-toż to syf i choroby:O znam jednego-20 lasek zaliczył,żadnej nawet nie znał-jakie choroby ten pan roznosi to mi niedobrze:D

taaaa,już widzę jak laska opowiada z kim się bzykała przy narzeczonym:O

to znaczy że jesteś prawiczkiem? albo do slubu byłes?

Sorry za styl... Szewc bez butów chodzi:-) A nawiasem ja też bym nie wybaczyła zdrady, z żadnego powodu, jak Ty. I jeszcze dalej idąc, bardzo ważne było dla mnie to, żeby mój facet był prawiczkiem, chyba bym tego nie przełknęła, gdyby miał kogoś przede mną. Cóż, takie wychowanie i światopogląd już mam.

a tą historyjke z "podróżniczką" to na kafe ktoś już opowiadał,więc albo masz kilak nicków albo powtarzasz po kims:P

Gość WiolciaKicia
ale z tego co napisałeś byś wybaczył skok w bok z ciekawości a teraz piszesz że przed ślubem nie a po ślubie? tym bardziej chyba nie...więc ja tu nie rozumiem.

Wiolcia-facetów na kafe zrozumiec się nie da,nawet nie próbuj:D

I dobrze Twoja sprawa znajdź takiego ktoremu będzie to odpowiadać A do kogo to było?

Do Ciebie Hapo , a gdybyś znalazla tego prawiczka i chłopak bo innej nie mial a Ty miałaś kilku wybrał sie na dziwki. To nie wybaczylabyś mu

Gość WiolciaKicia
A ja miałam faceta prawiczka, ja byłam Jego pierwszą i on moim pierwszym i jedyne co z tego mi wyszło to to że mnie zdradzał z ciekawości ale zawsze do mnie wracał a ja byłam młoda i głupia więc na to pozwalałam teraz mam faceta co miał kilka związków przedemną i mi to nie przeszkadza przynajmniej siedzi na dupie i nie kombinuje a ja jestem z nim szczęśiwa i też nie kombinuje na bokach i mam nadzieję że tak zostanie:)

Znalazłam już takiego. Nie ma takiej opcji, żebym miła kogoś przed ślubem, to raz, a dwa, znów wyrównywanie rachunków. Ja miałam wcześniej facetów, wie mój prawiczek musi iść na dziwki, żeby było po równo... Kochałeś kiedyś kogoś? Tak naprawdę?

WiolciaKicia a ja bym sie bała, że jak wcześniej spróbował różnych, to mu się znów zachce różnorodności...