Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morii

facet jest jak mikrofala, 30 s i po wszystkim!

Polecane posty

Mam już dość... Faceci dużo gadają- mało robią... Właśnie miałam obietnice niezapomnianej nocy... I co? Na poczatku było fajnie, nie narzekałam. Tylko że ja wciąż chce więcej a On już smacznie śpi :/ Mam problem ze znalezieniem faceta z tak dużym temperamentem jak ja :| Chociaż czasami jak się wysilą to jest tej przyjemności ok godziny - dwuch (licząc bez gry wstępnej) ale żadko sie to zdarza. Nawet jeżeli to mi ciągle mało... Czy ktoś ma podobne problemy czy poprostu wszyscy faceci mają taką słabą wytrzymałość w łóżku ( już nie mówie o fantazji bo z tym w ogóle ciężko :|)

Gość to prowokacja chyba tak
z tego co ja zauważyłem to kobiety raczej wolą szybko ok 30 min ( bez gry wstępnej)...poprzedzone oczywiście pieszczotami i przygotowaniem kobitki na ogół podobnie czasowo...ja spotykałem takie kobiety, żeby krócej ale często, jak najwięcej razy

Gość Justynka83
mam tak jak Ty... ale mój ostatni mógł max 15 minut, więc masz lepiej zostawił mnie, bo stwierdził, że mam obsesję na punkcie seksu

To nie jest prowokacja, ale bardzo często zawodze się na facetach jeżeli chodzi o sex. Pozatym nie lubie krótko i często, wręcz przeciwnie. Lubie seks i to bardzo... Tylko w tym momencie po raz kolejny nie miło się rozczarowałam. A co do gry wstępnej po 5 minutach zaczyna mnie wkurzać. Czasami się przydaje ale nie za każdym razem. To moja osobista opinia nie wiem jak reszta pań ma, nie zagłębiałam się w ten temat.

Nie no potrafią jak chcą... widocznie z chęciami coś nie tak, bądz ze mną coś nie tak :|:|

Czesc dziewczyny :-) Czytam wasze wypowiedzi z lekkim zdziwieniem. W taki sam sposob moglbym sie wypowiedziec o plci pieknej;-) Jestem rozwodnikiem po 30-stce duzo jezdze sluzbowo. Mialem okazje poznac i spotkac kilka lasek z netu . Opisywaly swoja niewyzytosc oraz mozliwosci wrecz maratonczyka w sprawach lozkowych. Smialy sie ze mnie kiedy mowilem ze jeszcze nie spotkalem kobiety ktora jest mi w stanie dorownac np.kondycyjnie. Teksty typu\"zajezdze cie na smierc\"itp ... Niestety :-O odpadaly w podskokach:-D Prosby o odsapniecie i przerwe po ok 40 min uprawiania seksu byly wrecz zalosne. Takze obiecanki cacanki +duzo gadania i malo bzykania. Nadal szukam tej niewyzytej,dzikiej i namietnej kobietki. Zainteresowane panie,prosze o maila Pozdrawiam i milego weekendu zycze:-)

Witaj duupciu:-) Tak sie jakos rozpisalem :-P Lekko nie jest,ciezko trafic na odpowiednia osobke;-) Jak tam humorek w piatkowy poranek?

nie lubie marudzic ale kiepsko :( Katar sie zblirza :( W zasadzie juz sie u mnie zadomowil :( Nawet nie chce mi sie byc zlosliwą :(

zawsze mam chec na romansik :) Ale kondycyjnie Ci nie dorownam, wole patrzenie w oczy i saczenie wina :)

Duupciu:-) Wszystko powoli i sukcesywnie;-) Na poczatku postawimy na saczenie winka i patrzenie w oczy. Jaki masz kolor oczek? Twoje ulubione wino to....?

biale pilslodkie lub czerwone polwytrawne. Marka nie ma znaczenia (byle nie siara). Oczka mam piwne. Odpowiadac, bede tylko na wybrane pytania :P

piszesz przystojny i do tego fajny. Coś za duzo tu cukru :D. Napisz dla równowagi że np. z małym kutasem, albo wrastajacym paznokciem, czy chociążby grzybicą :D. Łatwiej jest uwierzyć gdy jest równowaga pomiędzy zaletami i wadami :P

fajny facet :O czegos tu nie rozumiem jak kobieta moze miec zadyszkę przy seksie w koncu to Ty masz doopą ruszac :P Jakbym sie zmachała to nogi rozszerzam a ty sobie figluj :P Kobiety zawsze moga nie zawsze chcą i moze w tym chcą jest z Tobą jakis problem :classic_cool:

Gość kakakakaaaa
mori a pipa ci sie nie przeciera? ja po 30min mam dosc :P

nie leniwa a praktyczna :) a ponadto wiem z doswiadczenia ze jak facet działa na kobietę to ma ona na niego ochotę ciągle :P Wiec w ochocie jest wszystko zawarte ;)

Po pierwsze jestem facetem ktory w odpowiednim czasie sie obudzil(chodzi o moja byla zone) Nie mam grzybicy :-DJesli sie spotkalas z takim mezczyzna to wspolczuje Ci. V33 caly pic polega na tym ze ruszam doopskiem i to ostro :-) Podoba mi sie Twoje podejscie do sprawy

przystojny wiec wniosek jeden szukajac idealnej kochanki skup sie na jej emocjonalnym zaangażowaniu ;) wtedy masz maraton zapewniony nawet całonocny :P białka wtedy dużo pij :D