Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koza zdumiona

MAM STARĄ KSIĄŻECZKĘ MIESKANIOWĄ

Polecane posty

Gość koza zdumiona

od niedawna pojawiły się ogłoszenia w dziale kupię . czy taka książeczka z niepełnym wkładem może się jeszcze przydać?

Szczerze mówiąc nie wiem w jakim celu, cesji można dokonać jedynie w kręgu najbliższych osób.

nic nie sprzedawaj!!!!!jak kupisz mieszkanie to w banku ci przelicza i dostaniesz sporo wiecej!!!!!!nie daj zrobic sie w bambuko

ja też mam taką i babka w banku powiedziała, że ma je jeszcze sporo osób i jak się kupi czy będzie remontować własne mieszkanie dają kasę, jest jakoś nawet dość duży procent więc zostaw ją sobie, może kiedyś dorobisz się mieszkania :P

w sumie to nie mozna sprzedac takeij książeczki.mozesz z niej sama skorzystac kupując mieszkanie bądź przepisac ją na kogos z rodziny.my tak zrobilismy-przepisalismy na szwagra a on nam za nią oczywiscie zwrócił kase, tyle ile bank wyliczył.z paru złotych wyszło około 4 tysiecy

Gość koza zdumiona
dzięki za pomoc

Gość po prostu wystarczy posłuchać
możesz złożyc tę książeczkę w banku pko bp i poprosić o naliczenie premii gwarancyjnej. Tam ci wyliczą ile byś dostała gdybyś ją teraz likwidowała

ale nie mozna jej ot tak zlikwidowac!!to musi byc cel mieszkaniowy-kupno bądź remont