Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfddaaaaa

czy wasze niemowlaki tez tak robia??//

Polecane posty

Gość dfdsfddaaaaa

czy wase dzieci, ktorym wlasnie wychodza lub wyszly zeby te was tak gryza niemilosiernie?/ moj polroczny jak wezne go na rece to mnie tak zlapie a wlosy, pryciagnie twar do siebie i z takim szyderczym smiechem i warczeniem gryzie mnie w brode, nos i gdzie popadnie... wasze tez tak maja?/???

nie mój Synek tak nie miał i nie ma do tej pory ma 2latka. nie miałam również problemu przy karmieniu piersią. karmiłam do roku Synkowi juz zeby zaczely wychodzic jak mial 6miesiecy i ani razu mnie nie dzebnął :)

Gość dfdsfddaaaaa
chmmm... zastanawiajace. Tzn ze moj jest jakis zlosliwy?? ma dopiero 2 jedynki na dole ale jak wbije sie w moja brode to czasem naprawde potrafi zabolec. Czy jest to normalne??????

Gość moj ma 7 miesiecy
i co prawda nie ma jeszcze zabkow ale pomimo tego ze gryzie co popadnie to nie zneca sie tak nad nami :) chociaz za wlosy ciagnie :) wydaje mi sie ze powinnas jakos juz reagowac na to jego gryzienie i go oduczyc bo jak bedzie wiekszy i mial wiecej zebow to bedzie dopiero problem. Teraz to pewnie zabawnie wyglada ale pozniej moze byc gorzej z tym gryzieniem.

Gość dfdsfddaaaaa
widze ze ma tego zabawe, ale moze faktycznie czas zareagowac??????