Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa24

dobra znajomosc jezyka obcego - co rozumie przez to pracodwca?

Polecane posty

Gość onaaaaa24

otoz jest ogloszenie gdzie potzrebuje osobe z dobra znajomoscia jezyka rosyjskiego i nie wiem czy wysyslac swoje cv bo nie umiem okreslic w jakim stopniu znam ten jezyk, ktorego nadal sie ucze ktos mi powie co pracodawca ma na mysli moiwac dobra znajomosc?

Gość 333344ss
musisz sie pewnie dogadac czyli musisz umiec w stopniu porozumienia sie;d

Gość onaaaaa24
dogadac sie tzn? na jaki temat? niby bylam za granica nauczylam sie tak rosyjskiego rozmawiaalm z ludzmi z tego kraju ale wiadomo calkiem na inne tematy ..niz tutaj pewnie bedzie wymagane

Gość 333344ss
zalezy jaka praca?

Gość onaaaaa24
ogloszenie wyglada tak Firma zatrudni osobę do pracy w biurze. Wymagania: dobra znajomość języka rosyjskiego, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole. no i nie mam certyfikatu..jestem w trakcie jego robienia:(

Gość kruleffna
oj przestan sie tak uzalac,wyslij cv jak cie zaprosza na rozmowe to sie okaze czy jezyk masz wystarczajaco dobry i tyle.co za problem

Gość 333344ss
jestes w trakcie hmmm ale zlozyc zawsze mozesz nic nie zaszkodzi moze akurat . ja proponuje zlozyc CV a co bedzie to bedzie .

Gość onaaaaa24
troche sie boje ze jak pojde i oni zaczna spr jezyk to sie osmiesze:O no ze niby zapytaja o cos a ja nie zrozumiem:O

Gość gosiiaaaa
jak nie wiesz to zadzwon do nich i zapytaj co rozumieja pod pojeciem "dobra znajomosc jezyka" i czy w pracy kazdego dnia bedziesz miec z nim kontakt