Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ogolony_i_umyty

PORADNIKJak facet ma sie przygotować do łóżka

Polecane posty

Drogie Panie, ponieważ na tym forum obserwuję wiele narzekań, co do wygladu, higieny i podejscia Panów udajacych sie z Wami do łóżka w jedynie słusznym celu, pomóżcie im i napiszcie, czego oczekujecie. Poczawszy od rzeczy najprostszych czy wręcz oczywistych, poprzez może nieco bardziej wysublimowane. Jak kiedyś traficie na takiego, co nie kuma, podeślecie mu linka do tego tematu, może cos do niego dotrze. UWAGA. FORUM PRZEDE WSZYSTKIM DLA PAŃ! PANOWIE PROSZE NIE WPISYWAĆ TEKSTÓW TYPU \"a panienki to mogłyby sie częściej myc, bo jada rybą\" bo to nie ten topic. CZYTAJCIE I UCZCIE SIE, BO DZIEKI TEMU MOŻE PRZELECICIE WIECEJ PANIENEK!

Gość One night stand
Generalnie nie znoszę opowiadaczy i ciapciaków. Takich maczo, dla których minuta z kobietą to szczyt możliwości. Ale opowiadać to potrafią.

na samym początku dobrze będzie jak będzie ciekawy konkretny, pewny siebie, zainteresowany ale zdystansowany z pomysłem na zycie i fascynujacy ;) i zachowywał codzienną higienę ;) Nie wymagam szczotkowania sie przezd kazdym seksem to awykonalne przy niespodziewanych szybkich numerkach :P

Gość to ktora mnie na herbate
a panienki moglyby sie czesciej myc, bo jada ryba :classic_cool:

Gość dziewczyna z komputera
i żeby miał obcięte paznokcie a jak te skarpety zdejmie to niech stopy też będą zadbane

Gość war.townik
i lewatywie, bo dziś panie też lubią penetrować.

Gość dziewczyna z komputera
trzeba być gotowym na każdą nieoczekiwaną przyjemność :p

z doswiadczenia mowisz? :p

to ktora mnie na herbate a panienki moglyby sie czesciej myc, bo jada ryba nawet jak zalatuje to i tak nasze smaczniejsze niz wasze :classic_cool:

Gość war.townik
z autopsji :p

wartownik lekarz patolog jestes?:classic_cool:

No cóż ja wymagam od faceta następujących rzeczy: 1) musi być czysty, wiadomo: świeża bielizna, czysty misiu i fajnie jest, jak ma ogolone jajka i wszystko wokół 2) fajnie jest jak lubi gry wstępne np pocałunki, masaż, delikatny dotyk, 3) minetki :p 4) seks nie zawsze taki sam, różne pozycje, czasami romantycznie, czasami ostro musi być wszechstronny Musi wiedzieć kiedy potrzebuję czułego kochanka, a kiedy po porstu faceta, który mnie ;p... 5) Nie lubię kiedy facet porównuje mnie do swoich byłych 6) Nie lubię kiedy zmusza mnie do rzeczy które nie sprawiają mi przyjemności np taniec przed nim KRĘPUJĄCE TO JEST 7) Nie lubię kiedy facet mnie okłamuje, wolę prawdę chociaż tą najgorszą 8) Wyjścia z kumplami, spoko byle nie za częśto 9) I takie podstawowe, nie lubię gdy facet pali fajki, pije za dużo alkoholu i nie umie zachować się w towrzystwie wiadomo PROSTAK

a nie wiem, naszych nie probowalem :D

Gość ona________________
to i ja się wypowiem:) podstawa to musi być dobrze wymyty, wszędzie!!! ogolone jajka i penisek, ja lubie owłosionych więc klata ma być zarośnieta, ale pachnąca czystością no i bez skarpet:))

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przede wszystkim higiena! przyjemny zapach ciała mega czyste dłonie (żadnego brudu pod paznokciami) i fajnie jak ogoli buźkę :) gładki misio

ona a to nie wiedziałam ze faceci mają owłosione penisy :O herbatkowy ;) a ja próbowałam i sprawdziłam ;)

Gość ona________________
to malo wiesz:))))

ona no chyba ze ma 16 cm włosy na jadrach albo mniej niz 3 centymtrowego :P

to dobrze, ze ogolone lubi :D :classic_cool: i takie rybne? :p :D

wiecie z tymi skarpetkami to lekka przesada, sama często nie zdejmuję, tym bardziej teraz zima jest i w stópki zimno :P Najbardziej czego nie lubię to tego gdy facet dba tylko o swoje potrzeby i swoją przyjemność, czasami mówi ze było rewelacyjnie, bo miał super orgazm, a ja sobie leże obok i zastanawiam się: super, mi też się podobało i zastanawiam się o jakim orgazmie on mówi bo u mnie nic.............

Gość ona________________
hahah dobre nie to dotyczy prawdziwego faceta, który jest mocno zarośnięty, prawie jak małpa:))

ja tam lubie i z 3 dniówką na twarzy i bez pedalskich golen gdziekolwiek taki z ogolonymi kasztanami zarawa mi na geya :classic_cool:

ale przez skarpetki ciezko lizac i piescic stopki :classic_cool:

owłosiona klata? no cóż kiedyś powiedziałaby obowiązkowo DEPILACJA, a teraz mam faceta który ma włoski i co bardzo mi się podoba lubię go gilać w tym miejscu

Gość ona________________
na klacie mają być OBOWIĄZKOWO!!! na jajkach nie, ale tylko wtedy kiedy mam ochotę na branie do buzi, bo jak nie to mi to wisi jak tam ma:)))

to ktora mnie na herbate ale przez skarpetki ciezko lizac i piescic stopki Mozna je seksownie ząbkami ściągnąc :classic_cool:

Gość ona________________
bez skarpet dotyczy kobiet i mężczyzn!!!

Skarpety u kobiet mogą być - najlepiej takie grube, wełniane, robione na drutach, którymi handlują starowinki na bazarach :classic_cool: 🖐️