Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mayeczkaaaa

taki eksperyment socjologiczny zrobilam-czyli jak z facetow wychodzi obłuda i

Polecane posty

Gość mayeczkaaaa

i brak zasad.... nie ukrywam ze zakladam ten topik aby wywolac dyskusje gdyz licze ze ktos moze wytlumaczy mi to co sie stalo( choc, chyba jest to oczywisce...) generalnie mam w sobie cos co sklania mnie do zastanawiania sie nad ludzmi do probowania ich w niecodziennych sytuacjach, ot takie zboczenie....ostatnio siedze wpracy, generalnie zastój i nuda. Myslalm o tym jak to polskie spoleczenstwo potepaialo pewnych znanych panow ktorzy pozwolili sobie rozstac sie z zonami i zwiazac z mlodymi kobietami, dla mnie takie potępianie to czysta obluda( bo nicy co nie ma w Polsce rozwodow??) w kazdym razie postanowiłam sprawdzić jak to zakłamane jest polskie społeczeństwo. na zanany portalu z ogłoszeniami zamieściłam ogloszenie, w ktorym napisalam,ze jestem mloda kobieta w zwiazku, w ktorym nie ma od dawna zycia erotycznego, na zwiazku mi zalezy ale nie chce w wieku 27 lat zyc w celibacie wiec szukam mezczyzny na poziomie i wyksztalconego na romans. I tyle. co sie potem dzialo... w ciagu 3 dni dostalam ...260 maili( jednego miasta), dodam ze w ogloszeniu nie napisalm o sobie nic oprocz wieku i wykształcenia. Przeważająca większość ogloszen to odpowiedzi od dosc mlodych facetow w okolicach 30 roku zycia, brzmiace bardzo podobnie tzn "mam zone( ew dziecko) ale ;nudzi mi sie/ zona jest oziebla/ nudzi mi sie/związek stal sie nudny/ tak wiec moze cos razem przezyjemy...." coz, lekko sie zalamalam, to jest p oprostu wstretne i obludne, i niestey powszechne( na co przyklady mam tez w zyciu realnym) nigdy nie wierzyłam ze monogamia to dobre wyjscie ale ja nikogo nie oszukuje nie wychodze za maz aby potem radosnie zdradzać prtnera, nie mam za bardzo szacunku do mezczyzn a po tym to juz w ogole, kurcze chcialam to po prostu napisać:(( ps. aby nie oskarzac tylko facetow zrobilam to samo ale jak mezczyzna( tzn. napisalm ogłoszenie gdzie facet szuka kobiety, w formie to samo) nie odezwal sie zadna pani..... faceci, nie macie nawet prawa udowadniac ze tacy nie jestescie!!!! bardzo zaluje ze kobiety sa tak naiwne

Gość faceci............
i nie mamy zamiaru udowadniac, a ty wierz w co ci wygodnie

Gość 0 700
samo życie kochana :)

Gość komornarek
do faceci.... pocieszaj sie pustaku jedna panienka na forum co chce wyrwac zonatego, tu autorka podala LICZBY i dla mnie one o czyms swiadcza , ale zaraz meskie grono zacznie wyciagac jakies pojedyncze przyklady zlych kobiet aby sie bronic...nie osmieszajcie sie faceci. autorko; swietna ilustracja prawdziwego gównianego zycia...

Gość faceci............
ciekawe, ze od razu musisz mnie obrazac :D ja sie nie pocieszam, nie musze nawet nie stwierdzilem, ze wszystkie kobiety takie sa, bo jedna tak napisala chcialem jedynie dac przyklad, ze nie mozna do wszystkich ludzi jednej miary przykladac no ale zeby to wylapac, trzeba miec cos wiecej w glowie, niz tylko chec obrazania ;) 🖐️ bawcie sie milo

Gość komornarek
owszem i kobiety i faceci tak robia zapewne, chodzi o roznice w skali! bedziesz udawal ze nie ma tej roznicy?

Gość faceci............
nie twierdze, ze nie bede ocenial czlowieka po tym, co robia inni tak samo ja za innych nie odpowiadam

Gość mala kwoczka
on nie oceniaj sobie facet, za to my po czyms takim mozemy ocenic was grupowo, przykre to ale tacy jestescie.... i tez sie zgadzam ze kobiety sa zbyt naiwne , zbyt czesto

Gość faceci............
pewnie, ze mozecie i powodzenia zycze :D

Gość aneczka 33
kurcze to niestey prawda, faceci to bydlo, pewnie wiekszosc z nich byla wyksztalcona i " na poziomie"...:o:o:O powinno sie zrobic takie badania i je opublikowac, dno, ale za to jakie swiete katolskie spoleczenstwo mamy...

Gość 0 700
kobiety są bardziej ostrożne w dobieraniu sobie kochanka, zazwyczaj zostaje nim ktoś kogo już wcześniej znały, zobacz jak modny jest na kafe -sex z byłym

Gość myślę o tym
to prowokacja 0/10, a autor(ka) sama dopisuje posty :D

Gość b.starykawaler
a gdzie tu obluda? obluda jest mowienie ze mialo sie 1 lub 2 partnerow udawanie dziewicy niedostepnej poprostu nie macie odwagi przyznac sie jaka jest prawda z kobiecym seksualizmem TO JEST OBLUDA

Gość faceci............
zanim tak do konca sie zacznie ekscytowac pomyslcie tylko o jednym to "badanie", prawdziwe czy nie, nie uwzglednia tego, ilu facetow czytajac taki anons pomyslalo, ze autorka jest niepowazna zakladacie, ze nie bylo takich? tez nie bede was przekonywac, bo jakktos nie chce, to nie zrozumie dodam tylko, ze na ten oburzajacy anons w wersji meskiej nie odpowiedziala zadna kobieta czyli pomimo tego oburzenia z waszej strony, zadna nawet nie pofatygowala sie, zeby taka postawe skrytykowac czy to znaczy, ze zadnej z nich to nie przeszkadza? co wiec daje takie badanie? pokazuje ilu jest chetnych, nie pokazuje ilu jest niechetnych czy wrecz oburzonych taka postawa ale wam to wystarcza zeby stwierdzic, ze WSZYSCY faceci to dranie ;) ps tak wiem, ze teraz sie okaze, ze na meski anons jednak odpowiedzialo wiele oburzonych pan, mimo, ze w pierwszym poscie wyraznie stoi ze nie bylo zadnego odzewu ;) a jestem pewien, ze o negatywnym z pewnoscia dla kontrastu autorka by napisala ;)

Gość mayeczkaaaa
to zadna prowokacja glupolu,dlaczego mialaby byc?? tak zrobilam i tak wyszlo:/( chyba ze uwazasz ze napisanie takiego ogloszenia i policzenie odpowiedzi to zadanie trudne niczym budowa odrzutowca?):) cos panowie juz wam glupio i tyle:/

Gość mayeczkaaaa
najbardziej mnie uderzylo ze owi niby wykształceni, pracujący, zonaci faceci od razu chcieli sie spotykac mimo ze nie napislam nawet slowa o wygladzie itp.:/ czyli obietnica seksu wystarczy?? po co sa z tymi zonam??, taka zona gotuje pierze, chowa, dziecko a mezus ma to w dupie:O:O zwierzeta

Gość marmoladka.m
facet moze zadna kobieta nie odpowiedziala na ten meski anons bo znaja facetow:o i wiedzą ze to bez sensu? ze nie ma sensu tlumaczyc nic komus kto mysli fiutem:o ciekawe czy by sie przejal taki facet ,,,chyba nie, zreszta takich meskich ogloszen jest mnostwo.

Zdrada to coś obrzydliwego, kara powinna być bardzo surowa.

Gość faceci............
marmoladko, to moze facet tak samo mysli o kobiecie, ktora daje taki anons? ;) to co? kobieta nie potepia, bo nie warto, ale jak facet nie potepia, to nie nie ma takiego? :D nie bywam na takich portalach, ale przegladalem nie raz i na pewno znajdziesz tez sporo takich ogloszen od kobiet oczywiscie wszystkie pewnie prowokacje :D autorko, glupio mi nie jest, nie mam powodu by mi bylo

Gość anieee
szczery czytaj ze zrozumienie facet...:O przeciez autorka wyraznie pisze ze zrobila to w druga strone i nie bylo odzewu:o

Gość faceci............
a tak swoja droga, profile pewnie juz usuniete?

Gość masz racje autorko gdyz
gdy mialam profil na sympatii pisali do mnie tacy panowie co mieli zone i dzieci i chcieli sie spotykac na sex,za kase,plus podarunki,jakies wyjscie,pomoc finansowa. to mnie tylko utwierdzilo w tym ze co do facetow trzeba byc bezwzgledna

szczery czytaj ze zrozumienie facet... przeciez autorka wyraznie pisze ze zrobila to w druga strone i nie bylo odzewu przyznaje, nie doczytalem

Gość show us the ass
Alez tu sie zrobilo feministycznie. Oczywiscie ze faceci chca dupczyc inne bo sie żony nudzą. Dajcie spokoj, czlowiek nie jest przyzwyczajony do monogamii, ale zycie wymusza na nim zeby sie ozenil robil bachory itd. A w gruncie rzeczy kazdy sobie chetnie zarucha na boku, taka prawda. I to nie ma nic wspolnego z miloscia. Wypowiadam sie jako facet, zony jeszcze nie mam bo czekam na te jedna cudowna M.R a dziewczyny i owszem, czlowiek jest stworzony do zabaw i hedonizmu. I sie nie oburzajcie tak glupie cipki bo tak naprawde majac kochajacych mezow i dzieci tez byscie sie puscili jakby jakis boski mezczyzna waszych marzen was o to tylko poprosil. A co do portali randkowych to wiadomo ze tam glownie faceci przebywaja to i faceci odpisuja na ogloszenia lasek, rzadko odwrotnie. Zreszta Twoj anons - autorko - pisany w formie meskiej jako facet musialby byc o wiele bardziej ciekawy i interesujacy niz anons pisany jako kobieta. A prawdopodobnie odwalilas kicz i same bzdury wpisalas, a laski z neta sa wymagajace i tylko odpowiadaja na anonse ciekawe a nie durnych kretynow. Taka prawda. Show us the ass.

Gość to nie pisz do atrakcyjnych
masz racje : pokaz nam tylek:D wiadomo ze kazdy marzy i chce kogos fajnego w lozku,nie wierze ze kobiety tylko o swoim mezu mysla.

Gość helousrelou
Najbardziej nieudanym produktem pana Boga jest mężczyzna: piersi bez mleka, ptaszek bez skrzydeł, jajka bez skorupek i torba bez pieniędzy...

Gość pusta lala
Najbardziej nieudanym produktem pana Boga jest mężczyzna: piersi bez mleka, ptaszek bez skrzydeł, jajka bez skorupek i torba bez pieniędzy... :D