Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaleniakk

Drugi raz i boli... Ile jeszcze?

Polecane posty

Gość Magdaleniakk

Wczoraj uprawiałam seks z chłopakiem . Drugi raz w życiu. I muszę przyznać się, że bardzo bolało. Dzisiaj szczypie i też boli. Za pierwszym razem bolało jeszcze bardziej, prawie nie do wytrzymania a i tak nie udało mu się włożyć do końca. Dodam, że chłopak jest naprawdę obdarzony przez naturę (czego w świetle wczorajszych wydarzeń nie uważam za zbytnią zaletę). Jest moim pierwszym. Boję się, że nigdy nie przestanie tak boleć. Jak tak dalej pójdzie to zrażę się do seksu. Myślałam, że tylko za pierwszym razem odczuwa się dyskomfort. Przez jaki czas po pierwszym razie stosunki mogą sprawiać ból ? Proszę o poważne odpowiedzi bo mi dzisiaj wcale nie jest do śmiechu.

Gość Magdaleniakk
Starałam się rozluźnić ale to nie takie łatwe... :( I jak ja mam myśleć, że nie będzie bolało... Dzisiaj mnie piecze i chodzę jak kowboj :P

ojjjjj, mnie dlugo bolalo jeszcze zanim nauczylam sie wyluzowywac. minie ci zobaczysz, poki sie stresujesz i nie cieszysz sexem to i bolec bedzie. z czasem minie, potrzeba doswiadczenia i prakyki, ale najwazniejsze jest zebys byla odpowednio mokra = podniecona. nie zrobisz tego w stresie :) w kazdym badz razie nie przejmuj sie bo to normalne

Gość kajaaa987
Magdaleniakk powiedz mi w jakim wieku jestes??

Gość Magdaleniakk
21 lat. Zadbalismy z chlopakiem o wszystko. Hotel, antykoncepcja, nastroj, nawilzenie.... :( Ale fakt bylam zestresowana

teraz to bedziesz caly czas sie tym stresowac i myslec, zebedzie bolało... przestanie, jak ty przestaniesz sie denerwowac

Gość Magdaleniakk
Tylko jak przestać? Zaczynam się zastanawiać, czy aby nie jestem dla niego za wąska...

Gość Magdaleniakk
On jest doświadczony

Gość trzeba było się umówić z
chyba w sraniu, jakby był doświadczony, to by cię nie bolało, wiem co mówię bo stary ruchacz jestem

Gość Magdaleniakk
Tak, nie bolalo, łatwo Ci mówić... Za pierwszym razem myślałam, że wykorkuję chyba... Teraz było lepiej trochę... A z tym chłopakiem planujemy przyszłość, jest moim narzeczonym, więc nie zamierzam go zmieniać.

Gość rrrrrrr
moze uzyj wiecej zelu nawilzajacego, mnie czasami jeszcze po 3 latach boli jak nie jest tam dostatecznie mokro, odkad jednak stosuje zele, nie odczuwam juz bolu, mysle, ze za 5 razem juz cie bedzie mniej bolalo

Gość stylowaa
u mnie było ok dopiero za 4 razem,po rozmowie z koleżankami dowiedziałam się,że u nich było identycznie... ojoj stare czasy:D fajnie powspominać :D

Gość Magdaleniakk
Użyliśmy dużo żelu, ale i tak bolało, chociaż muszę przyznać, że po jakimś czasie stosunku, gdy się trochę rozluźniłam bolało mniej, a momentami prawie wcale. No cóż. Jestem dobrej myśli Może będzie lepiej :) pinkfloid dzięki Poczytam

Gość Magdaleniakk
Tak, to niby przez seks mam z nim zerwać? :O Gra wstępna była ( chociaż fakt, że niezbyt długa - 10 min) No i chłopak mnie trochę pomęczył bo stosunek trwał ponad godzinę... To chyba trochę długo jak na niedoświadczoną... Nie wiem, ale tak mi się zdaje. Chyba z nim porozmawiam.

A ile czasu minęło od pierwszego stosunku? Bo może zbyt szybko się zdecydowaliście na kolejny raz i nie wszystko zdążyło Ci się wygoić. Poza tym przed seksem wkładał Ci palce do pochwy? Mnie można lizać, ssać mi sutki, całować od stóp do głów, a i tak nie będę dostatecznie nawilżona, jeżeli wcześniej nie zrobi mi tzw. palcówki.

Gość Magdaleniakk
Od pierwszego stosunku minęły 2 miesiące więc wszystko zdążyło się zagoić. Wkładał palce, ale i tak trudno było mu włożyć swojego. Bo jest problem, on ma grubszego nić 3 męskie palce.... :O:O:O I to dla mnie wcale nie jest zaletą :O

Gość sandrusia12345
Mnie przestało boleć po 3 razem, potem już było zajebiscie

urodź szybko z trójkę dzieci, to ci się rozciągnie i się dopasujecie i gites

Gość Magdaleniakk
Oj żesz Bimbałek Przecież nie zerwę zaręczyn z takiego powodu :O:O Ale to drugi raz więc może będzie jeszcze lepiej :O I Twoim tokiem myślenia to co mają powiedzieć kobiety, które rodziły? Dziecko większe niż penis :O I ja nie chcę narazie dzieci. Za młoda jestem :O

Gość Lolitka 16
To ja chce malego 😭 A ponoc niscy faceci mają małe penisy :O I dziwię się, że laski piszą że chcą 22 cm. Mnie to by chyba rozerwało :O

Gość mit wielkiej paly obalony
heheeheehehe

Gość niscy wcale nie maja malych
podobno blondynki sa glupie ? :P

To bujda, że niscy faceci mają małe penisy. Mój ma 1.70, sporego penisa i już po 7 m-cach związku mam kompleksy, bo wmawiam sobie, że mam cipkę jak wiadro.:-P Skoro palcówka nie pomaga, to poczekaj aż pochwa sama się rozciągnie, a na to potrzeba czasu. Pochwa jest elastyczna i dopasowuje się do rozmiaru członka, ale musisz na to jeszcze trochę poczekać. Poza tym idź do ginekologa, upewnij się czy wszystko jest z Tobą w porządku. Może on da ci jakieś rady. Stosuj żele nawilżające np. Durex niebieski, a jakoś wytrzymasz. Niedługo będziesz się z tego śmiała i będziesz się zamartwiać, czy aby na pewno nie jesteś zbyt szeroka.

Gość za waska zle
za szeroka zle za maly zle, za duzy zle qrwa nie macie innych problemow mobilem 1 sie posmaruj to bedzie dobrze

Gość Magdaleniakk
Chcialam napisać, że ponoć wysocy faceci mają małe... Przejęzyczenie. Widać nie ma reguły. Ale teraz boję się jednego, że bede ciagle myślec o bólu. Wiem, że stres i brak wyluzowania wzmaga ból. I obawiam się że przez te przykre doświadczenia nie będę umiała się wyluzować.

Gość Magdaleniakk
za waska zle Użyliśmy żelu i to dużo! I co z tego jak nie pomogło.

mnie baloło anwet po 4 razie.... za piewrszym razem tez nie umiałm wejsc do konca.. w ogóle dostałam takiego krwotoku ze podpsaki musiałam zmieniac co godzine,,,,

Gość Magdaleniakk
bimbałek mam nadzieję. Po wczorajszym przeszła mi ochota na wszystko. Może ma to trochę związek z pierwszym razem do którego no hmmm trochę mnie zmusił?