Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaleniakk

Drugi raz i boli... Ile jeszcze?

Polecane posty

Gość sama sobie odpowiedzialas
jak nie bylas przekonana do pierwszego razu to jak moglas sie rozluznic, a teraz przez uraz bedzie jeszcze trudniej, jak raz walniesz sie mlotkiem w palec to pozniej ciezej sie nim pracuje ;D

Gość nie wydaje mi sie
abys miala 21 lat ja na ten przykład mam wille nad jeziorem ,4 gosposie i maybacha jestem prezesem orlenu

Gość Magdaleniakk
Po co mi się chwalisz tą willa? Jak chcesz to miej :P

Gość Magdaleniakk
Po Twoim poscie widzę że jesteś jednym z nich :P Masz się czym chwalić doprawdy :P I jestem tu anonimowa więc mogę pisać co chcę. I tak mnie nikt nie sprawdzi :P

Gość nie wydaje mi sie
to jak to jest z tym wiekiem ? :p za bzykanie sie zabierasz to do ginekologa idz niech cie zbada czy sie nadajesz, a nie farmazony wciskasz

Gość Magdaleniakk
Mam 21 lat i sądzę że jestem już gotowa do współżycia. Ja wiem czy powinnam iść do ginekologa? Po jakimś tam czasie jak nie będzie wychodzić to pewnie bym poszła, ale nie teraz. Za wcześnie

Gość ale sciemniara
"moze jestem za waska" "on ma wielkiego" "nie zerwe zareczyn" "hotel , swiece i nawilzenie ;P" 21lat ? niech mnie kule biją

Gość ale sciemniara
to do dzisiaj ani razu u ginekologa nie bylas ?

Gość Magdaleniakk
Bylam u ginekologa, żeby mi przypisał tabletki, ale nie badał mnie ginekologicznie bo dziewicą byłam :P

Gość ale sciemniara
to masz okazje na pierwsze badanie, niekoniecznie wziernikiem, ale popatrzy w pipi i powie gdzie diabel siedzi

Gość Magdaleniakk
I tak muszę iść w marcu bo mam tylko 2 opakowania tabletek, a jedno już prawie do połowy zużyte. Chcę je kontynuować bo jak dotąd zero efektów ubocznych. Zobaczę, może on mi coś doradzi.

Gość ale sciemniara
i to chyba najlepsze wyjscie, nikt ci pipi na odleglosc nie zdiagnozuje a czyjes doswiadczenia moga sie okazac kompletnie nieprzydatne

Magdaleniak nie martw się,na pewno jesteś zdrowa,ja mam to samo i to jest kwestia psychiki...Jak myślę że będzie boleć to boli ale jak się rozlużnisz to jest przyjemnie.Nawet długa gra wstępna może nie pomóc bo u mnie trwa ponad pół godz

Gość Magdaleniakk
Też tak sądzę ale po prostu chciałam się dowiedzieć czy są kobiety, które odczuwały ból nie tylko przy pierwszym stosunku.

Gość do Magdaleniakk
chyba trochę ściemniasz. Ginekolog bada nawet dziewice, znam to z autopsji. Nikt ci nie powie, ile czasu boli, bo to bardzo indywidualna sprawa. Mnie bolało bardzo długo, nawet nie napisze ile, bo jeszcze się przestraszysz. Wszystko zależy od faceta, musi być cierpliwy i odpowiednio poprowadzić grę wstępną. Na pewno godzina na pierwszy raz to stanowczo za długo. Jeśli przestaniesz sie blokować i mysleć o bólu zobaczysz, jaka to przyjemność. :) Grubością się nie przerażaj i nie słuchaj głupich odpowiedzi.

Gość Magdaleniakk
do Magdaleniakk i tak mnie przestraszyłaś :D. I naprawdę mnie nie badał. Byłam prywatnie i od ręki przypisał mi tabletki. A wizyta trwała raptem ... 10 min!

Gość ale sciemniara
To pogratulowac ginekologa , glupiego ginekologa. Tabletki dac na ladne oczy ;D przezyje czy nie przezyje :D :D

Gość Zwodniczy Aniołek=Magdaleniakk
masz problemy kobieto :o nie przebadał cie bo mu się nie chciało. ja bym nie zgodziła się brać tabletek bez dokładnych badań :o

Gość Zwodniczy Aniołek=Magdaleniakk
no i ja byłam u ginekologa przed 1 razem. i mnie zbadała lekarka, więc nie pieprz że dziewic nie bada ginekolog :o

Gość ale sciemniara
ma problem , zgadzam sie z tym, ale nie z broszka tylko ze sobą