Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CODZIENNA MASTURBACJA - CO ROBIĆ ??

Polecane posty

Gość sexownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Codziennie sie masturbuje nawet po kilka razy... nie wiem czy to juz ociera sie o chorobe czy wynika z moich duzych potrzeb... Mam 34 lata , jestem kobietą ..

Gość sexownicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najgorsze jest to, że mam faceta !!! i tak wielką ochotę ciągle..

Gość codzienna masturbacja-co robić
? jak to co ... masturbowac się :)

Gość Patrykkkkkkkkk
może zorbimy to razem przez fona napisz na e-mail też mam duże potrzeby jestem w twoim wieku

Masturbacja prowadzi do ślepoty! Natychmiast skątaktuj się z lekarzem lub farmaceutą, albo jedz brom? ;)

Gość Magda18181
KOBIETO!! moim zdaniem to normalne nie jest..tak jak od seksu mozna uzależnic się od masturbacji...powinnaś zgłosic się do lekarza..

Gość gggggggg
skad jestes sexownicaaa?

Gość ja mam 16lat i ten sam problem
codziennie się masturbuje po kilka razy, cały czas myśle o seksie, myśłałam, że skoro dojrzewam to normalne, ale ostatnio zauważyłam, że gdy cały dzień się nie masturbuje to wieczorem jestem nerwowa, źle się czuje, robie się mokra i poprostu musze sobie tam wsadzić palszki,( przy masturbacji straciłam błone dziewiczą) myśle, że się uzależniłam od masturbacji, chciałabym to jakoś ograniczyć ale nie potrafie. Czy jakbym poszła do ginekologa to on mógłby zapisać mi jakieś tabletki na zmniejszenie popędu czy coś?

coś ty zgłupiałaś brać tabletki Wiele kobiet cierpi z powodu braku libido a ty to uważasz za chorobę.... puknij się w łeb

no właśnie jak dziewczynki zabierają się za bzykanko to się rozkręcą w tym i staja się pogotowiem seksualnym dla chłopków

Gość wasz wielbiciel
Ale wy macie problemy. Jezeli to nie sa podszywacze tylko kobiety z takim temperamentem to mozna wam tylko pozazdroscic. Robcie sobie dobrze ile tylko macie ochote, zycze duzo i dlugich orgazmow.

Gość oX
tak czesta masturbacja jest bardzo szkodliwa dla zdrowia, powoduje zaburzenia gospodarki hormanalnej organizmu co moze byc zgubne w skutkach, wplywa zle na uklad nerwowy, Polecam przestac. http://www.herballove.com/library/resource/overmas/fatal.asp -tu troche o skutakach nadmiernej masturbacji

Gość onon
Ale gorace dziewczyny!!!!!!!!

Gość onon
moze wspulna masturbacja?? hehe przez neta

Nie zgadzam się z ani zamieszczonym tam słowem. Jeżeli są zaburzenia i kłopoty z erekcją to odlej się za mnie stojąc na rękach... a się masturbuje zawodowo, że tak powiem.