Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całujmeusta

co zrobić aby grochowa była ostrzejsza ?

Polecane posty

Gość całujmeusta

właśnie bo gotuję zupę pierwszy raz w życiu i jakoś tak mi wyszła ok... ale w smaku drętwa ... dodałam majeranek ale ostrości brakuje ..... zawsze mam kłopot z przyprawianiem ;(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość całujmeusta
ale taka abym po niej dużo pierdziała

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja kiedyś zrobiłam grochówkę z tego przepisu.I nam b.smakowała,bo lubię taką pikantniejszą. http://www.we-dwoje.pl/grochowka;pikantna,artykul,988.html Najlepsza grochówka jest na wędzonce,a jak ma się kości wędzone to super :D Smaka mi narobiłaś :P A i ja nie gotuje w szybkowarze :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość całujmeusta
i żeby te pierdy koniecznie z kleksami były!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość całujmeusta
jakie żenujące podszywy miałam kości surowe ale za to podsmażany boczek wędzony :D i dziękuje za link ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość całujmeusta
ale ta grochówka mocna będzie..ostro strzelam po galotach na skutek samego próbowania :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość całujmeusta
nie wiedziałam, że nawet na gotowaniu są podszywy ;) fajne masz hobby pozdrawiam Cie :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość alealealealeale
daj ząbek,albo dwa wyciśniętego czosnku,tylko z czosnkiem już nie gotuj,bo wtedy straci swą ostrość

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×