Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pi臋kne w艂osy

Szampon Loreal Absolut Repair

Polecane posty

Go艣膰 pi臋kne w艂osy

czy kt贸ra艣 z Was u偶ywa? Czy s膮 jakie艣 widoczne efekty-je艣li tak to po jakim czasie? No i najwa偶niejsze pytanie: czy kt贸ra艣 z Was kupowa艂a ten szampon na allegro i czy ma jakiego艣 sprawdzonego i sta艂ego allegrowicza, kt贸ry nie sprzedaje podr贸bek tych szampon贸w lub od偶ywek.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pi臋kne w艂osy
czyta艂am opinie o nim i cz臋sto pojawia艂o si臋 zdanie 偶e przet艂uszcza w艂osy...czy u偶ywacie tego szamponu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nalon32
ja mialam i szampon i maske i nic mi nie pomoglo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
ja mam na ko艅cach przesuszone w艂osy stosuj臋 r贸偶ne od偶ywki i szampony i ci膮gle nic-podcinanie tylko pomaga ale za mc juz widz臋 pierwsze przesuszenie w艂os贸w natomiast przy sk贸rze g艂owy s膮 raczej przet艂uszczaj膮ce dlatego boj臋 si臋 偶e ten szampon spowoduje 偶e bed臋 je mia艂a ci膮gle t艂uste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
a czy kupowa艂a艣 szampon w salonie czy nie? czyta艂am te偶 偶e szampon kerastase jest bardzo dobry ale czy napewno?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szeherezada***
hej, ja mam ten szampon i odzywke i maske, nie placa se kupic maski bo wg mnie sama odzywkajest lepsza. ogolnie uwazam e produkt jest zajebisty ,mi nparwde pomogl ,bo mialam wlosy wysuszone i zniszczone od frabowania i rozczesywanie wlosow po umyciu to byla tragedia..... naparwde mialam wtedy ochote obciac wlosy na krotko ,jednak po uzyaniu tego szmaponu i odzywki zmiana jest ogromna , nie mam problemow z rzczesywaniem wlosow, a bardzo gladkie,lsniace (ale takie byly nawet pzred stosowaniem ,wiec nic nowego ;-) . Ja osobiscie bardzo polecam ,stosowalam rozne kosmetyki np. tigi , wella, biosilk i L'oreal zdecydowanie wygrywa - juz chyba nigdy go nie zmienie... kupilam na angilelskim ebay bo mieszkam w UK.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
no w艂a艣nie ja si臋 zastanawiam czy mam kupi膰 Loreal Absolut Repair czy Kerastase bo r贸偶nica w cenie mi臋dzy jednym a drugim jest do艣膰 znaczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
poza tym mam w艂osy pusz膮ce si臋 ale jednocze艣nie przy sk贸rze g艂owy przet艂uszczaj膮ce dlatego boj臋 si臋 偶e loreal jeszcze mocniej je obci膮zy-pojawi艂o si臋 du偶o takich opinii :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
nikt ju偶 nic nie napisze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
nie mia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
dzi臋ki 偶e chocia偶 tyle napisa艂a艣... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
a sama mam ca艂e przesuszone w艂osy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
ca艂kiem fajny mia艂am szampon i od偶ywke z Oriflame.. 艂adnie pachnia艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
no w艂a艣nie ja te偶 i ci膮gle nie mog臋 znale藕膰 szamponu kt贸ry sobie z tym poradzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
ale i tak nie pomaga艂o.. mia艂am te偶 500ml odzywki placenta.. nic nie da艂o..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
a czy ten zestaw z Oriflame pom贸g艂 na przesuszone w艂osy i nada艂 im po艂ysk? moje ci膮gle mam zwi膮zane bo si臋 pusz膮 :O:O:O i ju偶 jestem tym zm臋czona i za艂amana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
szkoda 偶e nie pomog艂o bo spr贸bowa艂a bym na swoich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
a to przez to, 偶e MUSZE prostowa膰 w艂osy, a naprawd臋 nie chce tego robi膰.. ale jak mam wygl膮da膰 jak mop to ju偶 to robie.. wax sobie te偶 kupie i my艣le nad sta艂ym prostowaniem koszt jakie艣 250z艂. A co mnie wkurza mam grube i g臋ste w艂osy przez pocieniowanie i przerzedzenia strasznie sie wywijaj膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
kiedy艣 u偶ywa艂am wax-u dawno dawno temu i by艂o wida膰 rezultaty a teraz mam wra偶enie 偶e poszli na ilo艣膰 a nie na jako艣膰 i to ju偶 nie ten sam wax co kiedy艣 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
ten szampon to by艂 taki kokosowy bardzo tani.. za jakie艣 7z艂 plus odzywka tyle samo. To mi dawa艂o tyle, 偶e po pierwsze 艂adnie pachnia艂y po drugie by艂y mi臋ksze i w sumie ciupe艅kie mniej powywijane, ale i tak mocno.. ale na po艂ysk nic nie dawa艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
te偶 kiedy艣 zastanawia艂am si臋 nad prostowaniem sta艂ym ale mi tak szybko w艂osy rosn膮 偶e obawiam sie takiego efektu:na g贸rze zaczn膮 si臋 puszy膰 podczas odrastania a na dole b臋d膮 proste...ja umyj臋 np w艂osy i je zwi膮偶e i wyjd臋 na wilgotne powietrze to na g贸rze wygl膮dam jakby mnie kto艣 "poczochra艂" :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
bardzo 艂adne i estetyczne opakowanie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
a wiesz mo偶e o co chodzi z tym, 偶e po takim prostowaniu te w艂osy co odrastaja to si臋 skr臋caj膮? Bo ja mysla艂am, 偶e normalnie sa moje i nie ma r贸偶nicy.. a tu nagle takie cos si臋 dowiedzia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
a co do tego oriflame to odzywka lepsza :P jak b臋dziesz mia艂a do wyboru to, czy to :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
ja nie wiem dok艂adnie jak to jest z tym prostowaniem sta艂ym ale my艣le 偶e w艂a艣nie tak jest bo w ko艅cu te co odrastaj膮 to przecie偶 s膮 艣wie偶e nasze naturalne w艂osy a wi臋c pewnie zachowuj膮 si臋 tak jak przed prostowaniem...ale tego nie wiem napewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
czyta艂am (i jeszcze nie uzywa艂am), 偶e dobre jest na suche w艂osy mleczko Kallos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raanyyyyy
Bo w sumie jak s膮 normalne w艂osy te co odrastaj膮 so spoko bo na g贸rze mam praaaawie proste ;) nie licz膮c tylko tej szopki, kt贸ra odstaje od g艂owy no 3 cm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kne w艂osy
znalaz艂am tak膮 wypowiedz na temat prostowania chemicznego "Co jeszcze... ten sam fryzjer powiedzial mi, ze istnieja srodki chemiczne wyprostowujace wlos na dluzszy okres (zazwyczaj jest to pare miesiacy, ale to zalezy od typu wlosa). Niszcza jednak one wlosy, ktore po takim zabiegu sa matowe i "sianowate". Dodatkowym minusem jest to, ze po umyciu wlosy nalezy wysuszyc suszarka, cieplym powietrzem"

Udost臋pnij ten post