Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia zosia zosia

nabrzmiałe wargi sromowe

Polecane posty

Gość zosia zosia zosia

Witam, mam problem A mianowicie... kochalam się z chłopakiem i zauważyłam ze moje wargi sromowe są ze 3 razy wiekszę, nabrzmiałe, okropnie pieką a gdy dotykam to boli, nie mogę normalnie chodzić. Weszłam do wanny do letniej wody to przestało tak bardzo piec. W czwarek 19lutego dostalam okres i wczoraj mi się skończył a tu patrze krew.... nie wydaje mi się zeby to był okres bo za długo by trwał a miesiączki mam ok 6 dni... więc skąd ta krew? i te piekące, bolące, NABRZMIAŁE wargi sromowe ? :(

Gość dobra teraz ja
kiedys tak meczylam swoja myszke ze az krewka poleciala;)

Gość zosia zosia zosia
a napuchły ci też wargi ??

Owe nabrzmienie warg sromowych to prawdopodobnie efekt ich obtarcia w trakcie stosunku. A co do krwii, to alb twój okres się przeciągnął albo masz obtarte również wnętrze pochwy. Tak czy inaczej, w ciągu kilku dni wszystko powinno być znowu OK.

Gość zosia zosia zosia
Wielkie dzięki mam nadzieje ze bedzię tak jak piszesz. na stan obecny z warg troche opuchlizna zeszła... minęło od stosunku 2,5 godziny wiec mam nadzieje ze niedlugo zejdzie do końca.

Gość radze ci...
idz do ginekologa...bo mozesz miec zapalenie pochwy lub cewki moczowej, lekarz przepisze ci na pewno tabletki lub maść.

Gość cipaskaa
też tak miałam.. a potem miałam brzydką cipke

Gość zosia zosia zosia
DO 777-X gdy kolejnym razem znowu pojawi się to samo jak bedziemy sie kochać to pójde do lekarza, ale jak nic sie nie bedzie dzialo to mowisz zeby nie mącić sobie tym w głowie?

Gość rzeka snu
Jeżeli nie byłaś dobrze nawilżona, to jest to normalne. Mi też tak się zdarza. Nawet jak wtedy robię siku to strasznie piecze. Później to wszystko przechodzi i jest normalnie.

Gość zosia zosia zosia
Co do sikania to rany.... to było najgorsze, jak to piekło :( jak sobie pomysle to juz mnie mdli...

Gość rzeka snu
Zosiu, więc niczym się nie przejmuj. Pamiętaj tylko , aby była dobrze nawilżona, rozgrzana, bo inaczej o podrażnienia bardzo łatwo. Pomagają wtedy zimne okłady.

Gość zosia zosia zosia
zimne okłady.. tak to prawda dużo mi dała ta sama letnia woda , gdybym nie weszlam do wanny to pewnie dalej by tak piekło... A co to tego zeby być mocno nawilżonym... ona było mokszuśka... wiec to jest teraz problem bo gdybym była sucha to mam problem rozwiązany ...

Gość rzeka snu
a może było długo i już "wyschła"? a zresztą, tak czy tak , jest to podrażnienie zaobserwuj następnym razem jak będzie a jak to będzie się powtarzało za często, to warto to skonsultować z lekarzem. może podpowie Ci coś :-)

Gość zosia zosia zosia
Dziękuje ci bardzo za rady ;) miłego wieczorka :*

Gość seksowna murzynka
moja droga zosi więdz powiem ci że mi się też tak stało powiedz swojemu chopakowi żeby zrobił ci minetke jak mój mąż mi tak zrobił to mi przeszło