Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięknisia

jestem zbyt wymagajaca

Polecane posty

Rani, ja nie mam wyobrażenia o kobiecie:) Piękno ma różne oblicza. Też tkwię w podobnej sytuacji, chociaż mam łatwiej;) Bo mogę i często robię pierwszy krok, ktoś mi się spodoba fizycznie, mogę poznać charakter. Kobieta nie dość, że musi czekać, aż mężczyzna zrobi krok, to w dodatku sama może dawać tylko lekkie sygnały zainteresowania.

Kenniks to niby kobieta ma czekać aż mężczyzna zrobi pierwszy krok?a dlaczego? dlaczego nie może pierwsza dać do zrozumienia,że jest zainteresowana?A ile masz lat?czyba już minęły czasy kiedy to kobieta siedziała cichutko ze spuszczoną głową i bez przyzwoitki nie spojrzała nawet na mężczyznę:)czy to jakiś podstęp kenniks?

Nie Rani... To nie podstęp:D Chodzi mi o pierwsze wrażenie. Osobiście skreślam dziewczynę, która mnie zbyt wyraźnie podrywa. Oczywiście nie ma siedzieć z spuszczoną głową - kontakt wzrokowy mile widziany. Na pewno to zauważę i wykorzystam, jeśli dziewczyna wyda mi się ciekawa. Jednak jeśli to Ona podejdzie zacznie pierwsza - poczuję się tak, jakby ktoś zabrał mi całą męskość;)

Gość to tak jak ja..
Wątpie żeby to był podstęp... :) Może nie spotkał tkich kobiet. &Pytanie-mam trójkę rodzeństwa i co :P Jakies głupy stereotypy z tymi jedynaczkami a fe..

Gość to tak jak ja..
Aj te męskie ego.. ;) No tak tego można się było spodziewać..

Gość to tak jak ja..
Nie całe.. penisa Ci zostawi :P

Więc nie szukaj, nie umawiaj się , nic na siłę. Coś Cię nagli, zegar biologiczny czy inne takie herezje, że już musisz mieć faceta na całe życie? A zamiast narzeczonego, znajdź kolegów, olej jak Cię podrywa tylko naciesz się życiem sama z sobą. Jak Ci siedzi zadra w sercu to najpierw ją usuń, a potem szukaj. W zajętym sercu nikt się już nie zmieści.

Gość to tak jak ja..
Wiem Kenniks :) Ah dziękuję

Gość to tak jak ja..
Gdyby się ją dało usunąc..a tu NIC

Gość to tak jak ja..
Najjaśniejsza pani - No ale masz całkowitą rację :) Ja tak robię..Bycie singlem też ma swoje dobre strony

najjśniejsza pani - ja się z Tobą z jednym nie zgodzę: "Więc nie szukaj, nie umawiaj się , nic na siłę." Według mnie warto się spotykać, umawiać, bo dzięki temu, kiedy spotkamy ciekawą osobę, to ją dostrzeżemy. Pomoże nam to uświadomić sobie czego tak naprawdę szukamy, bo nie można uznać, że ta osoba jest ciekawa nie mając żadnego porównania.

kenniks-ach ta Wasza męska duma,honor(do mężczyzn),a najzabawniejsze jest to ,że kobiety to uwielbiają.Kochają szarmanckich rycerzy,dumnych,honorowych zdobywców. Napastliwe kobiety są okropne!ja też takich nie znoszę.Nie znoszę też facetów,którzy zamiast spojrzeć najpierw w oczy patrzą na piersi:)

Oczywiście, bo nie bez powodu oczy, a nie piersi są zwierciadłem duszy;)

kenniks to może dojdź do porozumienia z kobietkami z tego forum,może akurat się uda Wam porozumieć:)

Rani, myślę, że każda z nich sobie doskonale życie ułoży. Z czasem sobie kogoś znajdą:) Tego im życzę!

Gość to tak jak ja
Ah dziękuje..

Gość pięknisia
:) milo czytać tak miłe słowa i wiem, że damy radę, najtrudniejsze to nie patrzeć w przeszłość ale wierze, że jak przyjdzie spotkać odpowiednią osobę, to co było w naszych głowach nagle stanie się blahe i pojdziemy do przodu z uśmiechem na twarzy :D

pięknisia,trzymam kciuki całuski gorące:)