Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co wy na to

pomylil sie na gg .....

Polecane posty

Gość no i co wy na to

myslal ze pisze do kolegi, a napisal do mnie.Cala prawda miedzy oczy....ale to boli...i tak wlasnie dowiedzialam sie jaka to ja jestem i dlaczego za mna jest, a jak poprosilam o wytlumaczenie to sie nie odzywa, tchorz i gamon!!!

Gość vvvvvvvvvvv
uwielbiam takie "zagadkowe"topiki ..ani doradzic ani odradzic masakra :/

Gość aha i ach
może się jednak nie pomylił a zrobił to specjalnie.....

Gość a co ci napisał
??? ja też myśle że to moglo być specjalne. moze chce zakonczyc wasza znajomosc

Gość olga 26
No właśnie. Co takiego napisał?

Gość no i co wy na to
a dlaczego specjalnie, to juz nie mozna napisac normalnie ze cos sie chce skonczyc, przeciez glupia nie jestem, nie to nie ,ja to rozumiem, ale zeby pisac - koledze jak mu jest ze mna i wlasnie ze dlatego ze mna jest( pisze nie po to zeby jakos zapunktowac- jesli ktos mysli inaczej to sie myli), i pisze o mnie "TA" ,nie uzywajac imienia, i czemu sie nie odzywa , to mnie meczy, glupio mu czy rzeczywiscie to jest sposob aby skonczyc znajomosc.Nie rozumiem facetów!!!!

Gość a co ci napisał
bo chciał cie zranić na koniec, bo jest kompletnym debilem bez uczuć i myśli o tylko o sobie. a tym bardziej nie szanuje cie. ciesz ze teraz juz wiesz co o n o tobie myśli i nie musiałaś spędzić jeszcze kilku lat żeby się o tym przekonac ;/;/;/

Gość no i co wy na to
krotko, bardzo krotko(, ale czy to ma znaczenie.Przeciez tak sie nie robi,ale widocznie byl zbyt ograniczony zeby o tym wiedziec, moze dobrze ze tak sie stalo??!!

Gość no i co wy na to
no wlasnie sie zaczelam angazowac, i to bardzo!! Nawet nie wiecie jak mnie to zabolalo, kurcze nikt od dawna mnie tak nie zranil, musz to wygadac bo sie zamecze sama:(

Gość no i co wy na to
jak ja mam o nim zapomniec???? przeciez myslalam ze jest dobrze; dlaczego tak ludzie robia , po co tak sie rania;czemu to ma sluzyc, co ja mam teraz zrobic????????

Gość no i co wy na to
dzieki, troche mi lepiej , ale ja i tak caly czas rycze, wiem ze nie warto, ale nie moge sie powstrzymac:(

Gość no i co wy na to
to wczesniejsze to nie ja, no jak mozesz sie podszywac , nastepny frajer!!!!

Gość trzymaj się
ale chyba nie czekasz na przeprosiny albo wyjaśnienia, mam nadzieję olaći nawet nie patrzeć w jego stronę

Gość no i super
pomylił się, ale może i dobrze wyszło...

Gość no i co wy na to
nie wiem na co czekam?????? juz chyba na nic:(

Gość Opall
Na pewno ci przykro, ale pomysl, ze nie musisz juz tracic czasu dla kogos, kto cie oszukiwal. Tak wlasnie sie poznaje ludzi i zdobywa doswiadczenie. Przelknij te pigule i zacznij zyc dalej. Bedzie dobrze:)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
podobna sytuacje mialam, tez sie frajer pomylil, ale to byla krotka znajomosc, dobrze ze tak sie stalo.Minal juz ponad miesiac od tego czasu, a ten gamon nadal przeprasza, chociaz ja slowem sie po tym nie odezwalam.Ubaw mialam niezly:D

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
pojebana idiotko -gdyby pisal o niej pozytywnie, to nie bylo by sprawy, cieszyla by sie-pojebany idioto!!!!!:D

Gość no i co wy na to
dzieki wszystkim za dobre !! rady,dobrze o mnie nie napisal to chyba logiczne; dzwonil dzisiaj rano - nie odebralam,napisal ze przyjedzie - nie odpisalam, mysle ze wytrzymam, nie moge dac sie zlamac. Juz go nie chce:(

Gość rin tin tin
Mogło być gorzej, dobrze, ze sie dowiedzialas. Ja po czterech latach zwiazku (bylismy juz narzeczenstwem) znalazlam u mojego na poczcie wiersze milosne do innej dziewczyny, maile w ktorych pisal ze jestem beznadziejna, ze jest ze mna tylko dla seksu (loool...) i ze mnie nie kocha, podczas gdy ja myslalam o naszym nowym mieszkaniu, dzieciach, myslalam ze wszystko jest dobrze, ech niedojrzali ludzie to najwieksze zagrozenie dla naszych uczuc :( Mowia jedno, mysla drugie, a robia jeszcze trzecie i sami nie wiedza czego chca...

Gość taka_ sobie _ja
tez tak mialam jak ty ,nawet gorsze rzeczy niestety znalazlam poprostu kobiety angazuja sie za bardzo w zwiazki i to nas zgupia a oni........chcialabym wiedziec co w ich glowach siedzi jak przedmowczyni napisala