Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18SwEeT

DYSKOTEKA...SEX...I MIŁOŚĆ

Polecane posty

Gość 18SwEeT

Właśnie wróciłam z dyskoteki, poznałam mega przystojnego faceta, nie to co inni chłopacy których znam, gościu totalny ogień. Jest tak cudny i boski że aż czuje motylki w brzuchu:)) kochaliśmy się u niego w mieszkaniu, a później odwiózł mnie do domu.:)))) umówił się ze mną dzisiaj na 18:00 :)) Pierwszy raz ktoś zrobił na mnie tak wielkie wrażenie. Facet 33 lata, czarne włoski ciemny brąz oczka, piękne usta, muskularne ciałko ciemna karnacja, 190cm wzrostu i dołeczki w policzkach:)) WYGLĄDA JAK RICKI MARTIN.... strasznie się denerwuje tego spotkania, nigdy czegoś takiego nie czułam. Może ktoś z was miał podobną sytuację???

Gość Moonniikkk
a jak był ubrany?? jakie auto miał???:

Gość jeszcze ciekawe
czy w ogole dojdzie do tego spotkania, skoro poszlas z nim przy pierwszym spotkaniu a facet "taki boski" pewnie nie jedna wyrwal w taki sposob a pozniej nic z tego nie bylo... 30latek nie szuka milosci na dyskotekach tylko dupy do zerzniecia...

Gość na jego miejscu
nie bylbym na tym spotkaniu o 18 bo Po co?

Gość 18SwEeT
ubrany był inaczej niż reszta, elegancka czarna koszula, czarne spodnie od garniaka, klasyczny zegarek, a nie jakieś śmieszne nie modne łańcuszki jak większość kolesi nosi, wypachniony, i ten zabójczy uśmiech jak perełki, a auto miał nowe Audi 8 . Ale nie chodzi mi teraz o to tylko jak mam się zachować jak się spotkamy??? Nie spotykałam się nigdy z chłopakami w jego wieku. Jak i o czym rozmawiać?? jak się ubrać?? wiem że mu się bardzo podobam, ale chcę pokazać mu coś więcej.

Gość na jego miejscu
a moze to jakis mafioso? Uwazaj aby to sie zle nie skonczylo

Gość 18SwEeT
jeszcze ciekawe: ale umówił się ze mną, zresztą opowiem jak było jak wrócę wieczorem. Nigdy jeszcze nikt tak nie zachował się jak on, był takiii inny,nie miał tanich oklepanych textów , było pełnooo zajebistych lasek, a on podszedł właśnie do mnie, strasznie miło mi się zrobiło, widać było że nie traktuje mnie jak towaru do.... tylko jak dziewczynę która mu się spodobała bardzo.

Gość na jego miejscu
Jezeli przyjdzie na spotkanie to uwazaj zeby cie nie sprzedal jako niewolnice prostytutke.. On wybadal jak szybko i bez problemow zgodzilas sie na seks i zrozumial ze sie nadajesz.. Jezeli nie przyjdzie to dziekuj Bogu.

Gość 18SwEeT
w sumie wszystko wyjdzie po paru spotkaniach co to za człowiek. Jak na razie wywarł pozytywne mega pozytywne wrażenie. Jak np zawoził mnie do domu, po drodze zatrzymał się pod kwiaciarnią i kupił mi bukiet z 18 wielkaśnych róż, jak wychodziłam z auta już do domu, otworzył mi drzwi,:)) odprowadził pod klatkę:) przytulił , pocałował i powiedział: no to co:) do 18:00 kicio moja:) Normalnie jak sen. ale zobaczymy co dzisiaj będzie:))

Gość Domink wa-wa
opisujesz wszystko pieknie, ale nie opisałaś jak ty wygladasz???

Gość na jego miejscu
a co ty myslisz ze oni nie maja klasy?? Ci sutenerzy? Maja i tak wlasnie mlode siksy sie nabieraja a potem placza. Nie wychodz na to spotkanie kobieto!!!!!!!!!Chcesz sie przejechac w zamknietym kontenerze do arabow? Jazda bardzo przykra bez jedzenia i wody kilka dni. potem palka pokaza ci gdzie jest twoje miejsce.

Gość 18SwEeT
Jak jak wyglądam?? no normalnie. 170cm wzrosty 47kg, brunetka. No jak zwyczajna dziewczyna. Chodzi o to że ja mam powodzenie wśród chłopaków od zawsze ale tylko ten człowiek jako pierwszy facet w moim życiu takie na mnie wrażenie zrobił. Nie wiem jak to bardziej jeszcze opisać,.

Gość na jego miejscu
Dobra nie sluchaj sie mnie, ja ide spac juz pozno. Zycze ci abym nie mial racji

Gość 18SwEeT
tak....od razu sutener.... bez przesady, co wy tacy jesteście?? nie życiowi? Jest zwyczajnym prawnikiem na co dzień, byłam zresztą u niego w mieszkaniu piętrowym:) wiem o nim z pewnością więcej niż on o mnie.

Gość one one one
o rany, ale glupie dziewuchy sa. normalnie szok. co ty sobie myslisz? ze co? ze sie zakochal!! hahahhahha. lepiej uwazaj jak cie ostrzegaja. sprzeda cie do burdelu i bedziesz miala bajke.

Gość 18SwEeT
one one one widocznie nigdy nie miałaś powodzenie u takich..... za dużo tv sie naoglądałaś,

Gość one one one
albo oszczedza na burdelach. ma to samo za darmo. mloda jestes , wiec wybaczam ci twoja naiwnosc.

Gość na jego miejscu
tylko ostrzegam zeby poderwac fajna dziewczyne trzeba sie jakos wykazac nie? oni juz wiedza jak je zalatwic. przeciez nikt nie poleci na oklepanego polglowkowatego grubaska w smierdzacych dzinsach i dlubiacego w nosie. musi byc klasa facet z odpowiednim zegarkiem i mieszkaniem. Potem placz i zgrzytanie zebow dla biednej mlodej romantyczki troche za latwej w tych sprawach dobranoc

Gość one one one
kochana, moze wlasnie ty sie naogladalas telewizji za duzo. pytasz o opinie, to ludzie ja wyrazaja, ostrzegaja. ja tez cie ostrzegam. ps. mam bardzo duze powodzenie .nie martw sie.

Gość 18SwEeT
nie jedna by mu mogła zapłacić za sex uwierz mi na słowo.... tak jak mnie traktował jak się mną zajmował - bajka. na rękach mnie do swojego wielkiego łóżka zaniósł, świece, muzyka i te sprawy, lizał mnie chyba z godzinę, po sexie leżeliśmy w cieplutkiej wielkiej wannie z duża ilością piany, dużo rozmawialiśmy o wszystkim. A co do burdelu to sama się go spytałam o to jak jechaliśmy i był wielki napis-reklama...i się zaśmiałam, a on mi powiedział że dla niego było by poniżające chodzić w takie miejsce i jeszcze płacić.

Gość 18SwEeT
a gdzie napisałam ze jestem romantyczką?:) wszystko się okaże po czasie, wtedy zobaczymy kto tu miał rację...

Gość one one one
tylko ze pewnie kazdej tak mowi i z kazda robi tak samo. po prostu wiec co kobietom imponuje. ale powiedz szczerze. czege ty sie po nim spodziewasz?

Gość 18SwEeT
tego nie wiem, nie mogę od razu stawiać że będzie tak albo tak...to samo wyjdzie z siebie, nie mogę człowieka przekreślić tylko dlatego że był dla mnie wyjątkowy.

Gość kelmmo
a on mi powiedział że dla niego było by poniżające chodzić w takie miejsce i jeszcze płacić. dokładnie po co ma płacić jak pierwsza lepsza "ładna" da mu za darmo :)

Gość 18SwEeT
nie potrzebna ta cała dyskusja, nie wiem skąd u was tyle zawiści i jadu?

Gość one one one
jak dla mnie to typowy samiec alfa. samochodzik, lokum, zegareczek i jest panem wrzechswiata. a taka pustka w srodku, ze nawet nie ma o czym rozmawiac. zawsze mnie ciekawi czym oni tak naprawde imponuja kobietom. bo na dluzsza mete to mozna po prostu umrzec z nudow z takim gosciem. takie jest moje wrazenie. chociaz teraz to unikam takich ludzi. moze nie powinnam oceniac po wygladzie, ale wlasciwie to uciekam od takich.

Gość one one one
bo tu siedza sami frustraci. i feministki. takie jak ja ;) dobranoc i powodzenia

Gość one one one
ps. nie przejmuj sie opiniami na forum. to tylko forum , anonimowe. nie sadze zeby ktos ci tu zle zyczyl . po prostu ludzie maja rozne doswiadczenia, szczegolnie ci starsi.

Gość Adrianna Walkiria
18SwEeT Właśnie wróciłam z dyskoteki, poznałam mega przystojnego faceta, nie to co inni chłopacy których znam, gościu totalny ogień. Jest tak cudny i boski że aż czuje motylki w brzuchu kochaliśmy się u niego w mieszkaniu, a później odwiózł mnie do domu. umówił się ze mną dzisiaj na 18:00 Pierwszy raz ktoś zrobił na mnie tak wielkie wrażenie. Facet 33 lata, czarne włoski ciemny brąz oczka, piękne usta, muskularne ciałko ciemna karnacja, 190cm wzrostu i dołeczki w policzkach WYGLĄDA JAK RICKI MARTIN.... strasznie się denerwuje tego spotkania, nigdy czegoś takiego nie czułam. Może ktoś z was miał podobną sytuację??? I Ty dyskotekowa dziwko myślisz, że on będzie chodził ze szmata z dyskoteki, która, zaraz po wyjściu z klubu daje dupy?

Gość Adrianna Walkiria
na jego miejscu a moze to jakis mafioso? Uwazaj aby to sie zle nie skonczylo fakt, jak zadbany 30-o latek poszedł na dyskotekę dla dresiarzy i małolat, to tylko w jednym z dwóch celów: 1. Zerżnąć głupią małolatę, ktora na takiej dyskotece banalnie łatwo wyrwać, 2. To jest handlarz zywym towarem i szuka młodego miesa na sprzedaż.