Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18SwEeT

DYSKOTEKA...SEX...I MIŁOŚĆ

Polecane posty

Gość Adrianna Walkiria
widać było że nie traktuje mnie jak towaru do.... tylko jak dziewczynę która mu się spodobała bardzo. A potem cie wyru_chał :D :D :D Ale ty jestesnaiwną i głupiutką latawicą :D

Gość 18SwEeT
być może , nie zaprzeczam, ale akurat ten typ mi nie wyglądał na kogoś od kogo wieje nudą...widać że to człowiek z zainteresowaniami, z pasją Ma np w domu swoją własną siłownie a mimo to ma wykupiony karnet na siłowni dla mężczyzn i tam chodzi, dużo podróżuje

Gość 18SwEeT
Adrianna Walkiria co ty taka zdenerwowana? widocznie na ciebie tacy nawet uwagi nie zwracają :)

Gość one one one
ja sie z Adrianna Walkiria zgadzam w zupelnosci. tylko ze dziewczyna jest zaslepiona samochodem, mieszkaniem, duzym lozkiem i wanna z piana. i kurna nie przemowisz jej do rozumu. a potem lastrada juz tylko..

Gość Adrianna Walkiria
18SwEeT w sumie wszystko wyjdzie po paru spotkaniach co to za człowiek. Jak na razie wywarł pozytywne mega pozytywne wrażenie. Jak np zawoził mnie do domu, po drodze zatrzymał się pod kwiaciarnią i kupił mi bukiet z 18 wielkaśnych róż, jak wychodziłam z auta już do domu, otworzył mi drzwi, odprowadził pod klatkę przytulił , pocałował i powiedział: no to co do 18:00 kicio moja Normalnie jak sen. ale zobaczymy co dzisiaj będzie Normalnie handlarz zywym towarem, albo szukający naiwnej młodziutkiej kochanki. Myslisz, że taka głupiutka dzi_wka z dyskoteki może 30-o latkowi zaoferować coś więcej prócz ciała? Nie licz, że cię pokocha.

Gość Adrianna Walkiria
18SwEeT Adrianna Walkiria co ty taka zdenerwowana? widocznie na ciebie tacy nawet uwagi nie zwracają Jestem 30 paro letnim facetem i takich dupeczek jak ty zaliczyłem w zyci z 200. Wchodzi sie do klubu i wychodzi z taka jak ty. Nastepnej nocy wchodzi sie do klubu i wychodzi z kolejną taka jak ty :O

Gość 18SwEeT
Adrianna Walkiria a co ty możesz zaoferować??:) ja przynajmniej mam zajebisty wygląd, i za rok będę w maturalnej klasie. To ja sobie wybieram, a nie mnie:) coś widze u kogoś kompleksy się odezwały:)

Gość 18SwEeT
same jakieś sfrustrowane baby tu siedzą..... jesteście zazdrosne o to że faceci w waszym wieku lecą na takie laski jak ja??:) a was mają gdzieś?? tak tak, wiem to :)

Gość 40letni.....
Wiesz, nie ma co ukrywać, Ameryki nie odkryłaś tym że faceci lecą na młode dziewczyny, im młodsza tym lepsza, ale najbardziej nas denerwuje to czy taka młoda siksa będzie wierną partnerką, rozumiesz?

Gość Adrianna Walkiria
kelmmo a on mi powiedział że dla niego było by poniżające chodzić w takie miejsce i jeszcze płacić. dokładnie po co ma płacić jak pierwsza lepsza "ładna" da mu za darmo Po co ma płacić, skoro to on sprzedaje panienki do tureckich burdeli w Niemczech :D

Gość 40letni.....
Młoda jeszcze jesteś, uważaj na ludzi i nie ufaj we wszystko co mówią, ale jednego możesz być pewna, jak facet widzi młodą doopeczkę to wszystko inne przesłania mu oczy, nie ważne czy ma żonę...rodzinę Sam wiem jak fantazjuję o sexie z młoda laską, nawet jak kocham się z żoną, jak zasypiam....ale co z tego jak to są tylko fantazje....kto wie może kiedyś się ziszczą

Gość ..... popieram
40 letni ale żeś się rozpisał, ale ja mam to samo co ty, tyle że jestem troszkę młodszy. Nie wiem z czym to jest związane, ale coś mnie kręci w tych młodych panienkach. Czasem dobrze że istnieją takie fora anonimowe, bo człowiek może się wygadać co mu na sercu leży.

Gość Adrianna Walkiria
18SwEeT Adrianna Walkiria a co ty możesz zaoferować?? ja przynajmniej mam zaj**isty wygląd Masz zajebisty wygląd i siano w głowie. Poza du_pa nic nie możesz zaoferować. Po dodatkowych danych, ktore przedstawiłaś, moge ci ze 100% pewnością powiedzieć, ze jesteś dla niego wyłącznie do seksu. Nawet jak sie dłużej z tobą będzie spotykał, to będzie Cię zdradzał.

Gość Adrianna Walkiria
18SwEeT Adrianna Walkiria a co ty możesz zaoferować?? ja przynajmniej mam zaj**isty wygląd, i za rok będę w maturalnej klasie. Dziewczyno, jesteś ślepa? Chodzisz jeszcze do liceum, a juz po dyskotece dajesz dupy. Dla facetów jesteś tylko młodą , atrakcyjną dziwką. Kto by chciał sie z taka puszczalską spotykac na dłuzej?

Gość ..... popieram
Adrianna Walkiria zdradzać to raczej nie będzie takiej nastki w to szczerze wątpię, jeśli na prawdę jest grzechu warta to dla faceta liczy się przede wszystkim wygląd , taka jest smutna prawda. Mam wiele par znajomych gdzie różnica pomiędzy facetem a jego panną jest duża, od 10 lat wzwyż, i przeważnie są to licealistki i panowie z pozycją. Szkoda tylko że marnują się z jednym faciem zamiast poszaleć sobie:)

Gość one one one
Adrianno, opowiezd jak ty te 200 dziewczyn wyrwales?

Gość 18SwEeT
hhehe ja na dyski chodzę od 14 roku życia kobieto:) a dokładnie 8 marca 4 lata temu straciłam dziewictwo i co:)) przynajmniej znam się w temacie, :) chodzę do ogólniaka na co dzień:) do szkoły tańca a do tego dorabiam jako modelka. Jeśli dla Ciebie wyznacznikiem mądrości i inteligencji jest wiek człowieka to współczuję głupoty .

Gość ŻONATY.... .l
no i dobrze że sie znasz na rzeczy , bo wiekszośc kobiet uprawia sex pod kołdra zeby zaslonic swoje zbędne kg, w jednej pozycji, góra dwie, między nogami wielki buszz, dupa płaska zwisająca, gruby brzuch.... feee Sam nie raz skusze się na takie młode panienki, i przyznam że jak ja byłemw ich wieku to laski nie wiedziały co i jak, a teraz to same wiedzą kiedy wziąść do buzi kiedy wypiąc porządkie tyłeczek... jestem w szoku.

Gość one one one
a skad wiesz ze wiekszosc kobiet uprawia seks pod koldra? czytales jakies statystyki czy moze z doswiadczenia to wiesz?

Gość ŻONATY.... .l
z doświadczenia wiem, jak zachowują się babki po 30, a jak małolaty.... nie porównuj nigdy stare ciało do młodego, bo to śmieszne,

Gość Adrianna Walkiria
one one one Adrianno, opowiezd jak ty te 200 dziewczyn wyrwales? Ubiera się człowiek elegancko, z klasa i idzie do klubu dla małolatek dresiarek. W Warszawie np. dyskoteka w Pałacu Kultury. Nie pamietam jak sie nazywa, bo dawno tam nie byłem. Autorka topiku opisała jak się wyrywa takie jak ona. Tyle, ze ja nie szaleje z bukietem róż, ale może ten facet chce mieć stałą kochankę.

dziewczyno jak ci nie wstyd, a nie pomyślałaś że ten ktoś może mieć np kobietę z którą jest w związku??? jak ja nie cierpie takich gówniar wrrr

Gość Martinni
no fajna piosnka

Gość KITOBOJ
daj jakieś namiary na siebie mała :)

Gość uwielbiuam takie idiotki
pierdoli sie z kim popadnie a pozniej w TV placza ze ktos je hiv na dyskotece zarazil

Gość KITOBOJ
jesteś tu jeszcze?? daj jakiś namiar na siebie? chciałbym Cię poznać.

Gość one one one
Adrianno i napisz tutaj kolezance. co robisz z taka dziewczynka? ile razy sie spotykasz? czy one sie w tobie zakochuja? cyz ty sie w jakiejs zakochales?

Gość TajemniczyZainteresowany
o czym tak dyskutujecie????

Gość one one one
ooo ktos mi 'zakochanie' ocenzurowal. hehe