Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 18SwEeT

DYSKOTEKA...SEX...I MI艁O艢膯

Polecane posty

Go艣膰 osiemnastolatko
madra to ty nie jestes, udowidnilas to dobitnie. rob co chcesz to twoje zycie ale nie jedna probe mam na przyszlosc! nie szafuj slowami. tez bedziesz miala kiedys 30-40-50 lat i zobaczysz jak to nieprzyjemne kiedy Twoj maz,partner bedzie sypial z 18-latka:) nie kazdy facet po 30 oglada sie za dupami ktore dopiero co rodzice przestali podcierac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TajemniczyZainteresowany
ja tam kocham m艂ode nastki:) s膮 bezkonkurencyjne, dla takich jestem got贸w g贸ry przenosi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poldekg
takie lolitki to maj膮 艣wietne j臋drne dupki, i ciasne szparki. Facet贸w to kr臋ci:)) drogie Panie nie bulwersujcie si臋:) to nie nasza wina 偶e m艂ode nastki tak na nas dzia艂aj膮, jeste艣my bezbronni na ich uwodzicielskie gesty i kocie ruchy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 168789
dobrze to uj膮艂e艣 :) to one sprawiaj膮 偶e zapominamy si臋 o bo偶ym 艣wiecie:) to ich wina ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 168789
a co s膮 jakie艣 ch臋tne?:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 one one one
mnie to bulwersuje tylko ta bezgraniczna glupota i naiwnosc. straszne to jest. zamiast sie dziewczyna uczyc to sypia z 33 latkami w ich mieszkaniu. masakra normalnie .i sie jeszcze chwali ze chodzi na dyski odkad ma 14 lat. normalnie osiagniecie zyciowe. zero ambicji, zero pomyslunku, i taka pani potem obsluguje cie w okienku na poczcie albo w banku. bo teraz do banku juz po matrzue biora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 one one one
ale najciekawesze z tego wyszktiego jest ze to jest forum kobiet. a sami faceci tu siedza i komentuja. od samego rana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariusssz
no ja znam takie laski co maj膮 swoich pan贸w kt贸rzy ich utrzymuja i traktuj膮 jak oczko w g艂owie a te rozrzutnie 偶yj膮. Ju偶 nie te czasy co kiedy艣, teraz m艂odo艣c i pieknosc idzie na przedzie. Niestety taka przykra niesprawiedliwo艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariusssz
mam du偶o takich kole偶anek kt贸re tak si臋 ustawi艂y, a ich kochany misio p艂aci im za studia za drogie ubrania podr贸偶e i nowe autka. Takie zdziry jebane., a ktos taki w ich wieku nie ma u nich szans bo nie ma kasyy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrianna Walkiria
one one one Adrianno i napisz tutaj kolezance. co robisz z taka dziewczynka? ile razy sie spotykasz? czy one sie w tobie zakoch*ja? cyz ty sie w jakiejs zakochales? Zadnej mi艂o艣ci. W zalezno艣ci od dziewczyny spotkania na raz do max 2 msc. 95% na raz. Takich jak autorka te偶 dorabiajacych jako maodelka, m艂odziutkich i chodzacych do klubu zna艂em mas臋. Nawet moja przyjaci贸艂ka, kt贸ra by艂a modelka i fotomodelk膮 mia艂a w m艂odo艣ci taki okres. Potem po kilku latach z perspektywy czasu, bardzo tego 偶a艂owa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariusssz
a co ma zrobi膰 np taki 23 latek?? jak zaimponowa膰 takiej 18???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrianna Walkiria
Poldekg takie lolitki to maj膮 艣wietne j臋drne dupki, i ciasne szparki. Facet贸w to kr臋ci drogie Panie nie bulwersujcie si臋 to nie nasza wina 偶e m艂ode nastki tak na nas dzia艂aj膮, jeste艣my bezbronni na ich uwodzicielskie gesty i kocie ruchy Po co stare pierdo艂y piszecie co lubicie? Wszyscy to wiedz膮. Tu nie chodzi o was tylko o t膮 g艂upiutk膮 ma艂oletni膮 puszczalsk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osiemnastolatko
a zapytajcie prostytutek czy sa zadowolone ze swojej kariery :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poldekg
jeste艣 tu jeszcze 18 ???? mogliby艣my sie spotka膰, dam ci taki orgazm 偶e zapami臋tasz go do ko艅ca 偶ycia, daj zna膰 偶e chcesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poldekg
fajna suczka, a co to za laska?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poldekg
najlepsze z najlepszych s膮 m艂ode suki, i temat nie podlega dyskusji,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Loliiitka
hej:) bardzo mi si臋 podobaj膮 starsi panowie, mam na ich punkcie obsesj臋, je艣li kt贸ry艣 by艂 by ch臋tny to pisa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrianna Walkiria
Mariusssz a co ma zrobi膰 np taki 23 latek?? jak zaimponowa膰 takiej 18??? Na twoje szcz臋艣cie nie wszystkie s膮 takimi szmatami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Loliiitka
to co s膮 jacy艣 ch臋tni panowie? bardzo mnie podniecaj膮 panowie starsi ode mnie, od dawien dawna marze o waszych cia艂ach, oddechu dotyku, pieszczotach, b臋d臋 uleg艂膮 samiczk膮, zrobi臋 wszystko co zechcesz. Marz臋 o spontanie np w windzie, jak nami臋tnie ca艂ujesz mnie, odwracasz, przyciskasz do 艣ciany, zrywasz stringi i bardzo pewnym i silnym ruchem wciskasz si臋 od tyu we mnie. Zapraszam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Loliiitka
lolitta7@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 STARSZY....
JU呕 NAPISA艁EM DO CIEBIE NIUNIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Loliiitka
nie po偶a艂ujesz....wys艣i臋 z ciebie do ostatniej kropelki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrianna Walkiria
Poldekg jeste艣 tu jeszcze 18 ???? mogliby艣my sie spotka膰, dam ci taki orgazm 偶e zapami臋tasz go do ko艅ca 偶ycia, daj zna膰 偶e chcesz. Jak piszesz, 偶e dasz dziewczynie orgazm, a nie orgazmy, to znaczy, ze jeste艣 cieniutki w 艂u偶ku. Do tego na kafeteri desperacko pr贸bujesz wyrwa膰 m艂ode mi臋sko :O Wracaj do 艂贸偶ka do 偶ony :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JP 100
Fajny ten topic, jak dla mnie mog艂o by wi臋cej takich by膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poldekg
ale po co? 偶onka ju偶 ma swoje 30 par臋 wiosen, a ja jestem spragniony m艂odego cia艂ka, m艂odego g艂osiku, delikatnej sk贸rki, i j臋k贸w np takiej 18 latki. Moja 偶ona mnie ju偶 nie podnieca cho膰 jest bardzo atrakcyjna kobiet膮 i zadban膮, ale hmmmm to nie jest to samo co m艂oda laska. Zreszt膮 i tak nie pojmiesz tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrianna Walkiria
Poldekg ale po co? 偶onka ju偶 ma swoje 30 par臋 wiosen, a ja jestem spragniony m艂odego cia艂ka, m艂odego g艂osiku, delikatnej sk贸rki, i j臋k贸w np takiej 18 latki. Moja 偶ona mnie ju偶 nie podnieca cho膰 jest bardzo atrakcyjna kobiet膮 i zadban膮, ale hmmmm to nie jest to samo co m艂oda laska. Zreszt膮 i tak nie pojmiesz tego. Trzeba si臋 by艂o nie 偶eni膰, dobrze zarabia膰 i chodzi膰 po klubach. Z drugiej strony teraz, to straszne ryzyko. HIV si臋 rozprzestrzenia b艂yskawicznie. Wed艂ug statystyk, najwi臋cej na 艣wiecie HIV jest zara偶onych ludzi w wieku 17 lat. Lepiej teraz nie pakowa膰 w byle co, bez bada艅 lekarskich na wirusa i inne wenery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poldekg
Adrianna Walkiria chwila sexu z tak膮 laseczk膮 m艂oda to nic w por贸wnaniu z hiv i bez przesady, nie obarczaj ka偶dej m艂odej laski wirusami, kto wie czy takie stare pud艂a nie s膮 pozara偶ane.....a o moje zarobki nie martw si臋....gdyby nie to nie mia艂 bym za co .... z taka suczka si臋 spotka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martinni
no to um贸w si臋 z nim i opowiesz jak by艂o, co ta,, w zyciu trzeba ryzykowac, a kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:)

Udost臋pnij ten post