Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apf

skąd mam wiedziec czy płód zyje?

Polecane posty

Gość apf

Skąd mamwiedziec czy się rozwija, czy serce nadalzyje?lekarz robił usg raz na poczatku-serce biło.Od tamtej pory mineło z 2 miesiące i nie wiem czy nadal zyje, czy rośnie.macica niby powiększona jak ostatnio stwierdził a to moze oznaczac ze i dziecko uroslo? a moze tak byc ze macica rosnie a płód nie bo np ma mało wody, bo umarl bo nie dozywiony..moze tak byc czy raczej jak macica rosnie to i płód?

Gość skad ty sie urwalas
moze do kompletu z macica uzywaj jeszcze mozgu? jakby plod obumarl to organizm by go wydalil, oburmaly plod by sie rozkladal i gnil wiec dostalabys jakiegos stanu zapalnego, jesli sadzisz ze mozesz 2 miesiace nosic martwy plod to polecam wrocic do licum po nauke biologii

Gość apf
no własnie czytałam tu ze jednaz nas na usg miała diagnoza- chyba umarło. jakos tak, więc i ja pytam i odrazu mnie wyklinasz. martwię się.

jeśli lekarz nic nie powiedział że jest żle a twoje samopoczucie jest dobre to się nie martw, albo idź na usg, przeszłam przez obumarła ciążę więc troszkę mi zaufaj

Gość apf
jeżeli mało jem, mało pije to dziecko urodzi sie chude, niedozywione bądz za wczesnie?

przestań czytać kafeterię, wypożycz sobie lepiej jakąś książkę z biblioteki ;)

Gość o ludzie kochani
proponuje, zamiast wypisywać głupoty na forum użyj internetu jako źródła wiedzy, ciemnoto czytając pytania, które zadajesz zaczynam się zastanawiać jak ty w ogóle zaszłaś w tą ciążę