Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZABC

Właśnie wróciłem z podróży po wschodzie... Polki, jesteście brzydkie!

Polecane posty

Gość XYZABC

Odwiedziłem Białoruś, Rosję- łącznie z Syberią, oraz wracając na kilka dni Ukrainę. Na określenie tego, jak piękne i urodziwe kobiety tam mieszkają, po prostu brak mi słów. Słowianki wschodnie po prostu emanują tym, czego brakuje niestety polkom. :-O

Gość AnimozzzZ
tak to fakt polki sa brzydkie, maja brzydkie wielkie nosy i chude twarze podłużne. Rosjanki, ukrainki to są laleczki

Gość Elizsa23
podoba sie to, co nieznane, orientalne, niedostepne, odmienne. skoro raz w zyciu wyjechales poza PL to oczywiste, ze wpadlo Ci w oko pierwsze napotkane stworzenie dla tubylcow z tamtejszych krajow z kolei Polki sa piekne ale nie przejmuj sie, jestes typowy...

a kto powiedział , że Polki są najpiękniejsze- w każdym kraju są piękne kobiety :) a co do Ukrainek jedyne jakie widuje sprzedają \"spirt\" i mają złote zęby ale o gustach się nie dyskutuje:D

Gość Sratatatatatatatatata
ehhh to glupia prowokacja ;) ale sie wpieniacie kobity :D wszyscy slowianie wygladaja identycznie,no moze ci ze wschodu maja bardziej ostre rysy ale mi sie to osobiscie strasznie podoba;) moj Ukochany ma wschodnie rysy twarzy

Gość 0987867656
ale po co o tym pisac jak i tak każdy to wie?? Kobiety ze wschodu zawsze się cieszyły opinia pieknych.

Gość KAWECZKA34
JEST TO OBRAZLIWE ALE MASZ SWOJ GUST

Gość Bogdann
a ja jestem Rosjaninem, i uważam że autor tego topiku ma rację.

Gość brzydka garbata polka
Też tak mówiłam o polskich mężczyznach, jak wróciłam z Francji :). Nie martw się. Za parę m-cy wróci stare postrzeganie.

Gość Sratatatatatatatatata
AnimozzzZ tak to fakt polki sa brzydkie, maja brzydkie wielkie nosy i chude twarze podłużne. Rosjanki, ukrainki to są laleczki co?!:-O co nie widzialam kobity ze wschodu to wszytskie maja maluskie oczka,wielkie kartoflane nochale i gebe jak hipopotam:-O

Gość vVv 6
jak byłem ostatnio na Ukrainie, to jak tam laski sie ubierają to mi oczy wyskakiwały, wszystkie modnie sexi ubrane, zgrabniutkie na szpileczkach

Gość es55
rosjaneczki to piekne dziewczyny, zadna im nie dorowna

Gość TajemniczyZainteresowany
polki to typowe mohery bez gustu i z wałami tłuszczu, typowe babochłopy

Gość robotnik fizyczny...
Aby okreslic Polki przychodzi mi do głowy tylko jedno słowo "cichodajki", A poza tym nie są aż takie tragiczne, fatk poniżej średniej światowej ale nie popadajmy w skrajności.. Są jeszcze brzydsze nacje np Niemki:)

Panowie nie podniecać się i nie narzekać niejeden by chciał podupczyć taką moherową tłustą brzydką Polkę zamiast tego siedzi przed kompem i redtuba ogląda:D

Gość tak sie zastanawiam*
tylko :O po jaki chooj wrociles ? trzeba bylo zostac

Gość wiki1006
RUSKIE I UKAINKI ŁADNE ? PEWNIE DLATEGO WIEKSZOSC Z NICH STOI NA A 4 I SIE PUSZCZA

Gość agent1063
Sa kobiety piekne i te mniej piekne.Mnie osobiscie zdarzylo sie spotkac pare rosjanek i dwie ukrainki.No coz nie sa moze najgorsze,ale ich styl ubierania traci obciachem.I nie powiem,zeby byly takie piekne.

Gość XYZABC
Poza wschodnimi eskapadami, byłem w europie zachodniej- Hiszpania, Francja, Wielka Brytania, Niemcy, Północne Włochy, Austria, Czechy. Ponadto byłem na bliskim wchodzie- Egipt, Izrael, Iran... więc wybaczcie, ale śmiem twierdzić, że trochę w życiu zwiedziłem i zobaczyłem kobiet. Słowianki wschodnie urodą stanowczo wyróżniają się na tle innych narodowości. Jak ktoś tutaj napisał, można ją porównać do porcelanowej laleczki :-) Jeśli chcecie wiedzieć o co mi chodzi, o to przykład- tylko proszę nie zwracać uwagi na aspekty ideologiczne tej pani: http://russia.foreignpolicyblogs.com/files/2009/02/natsbol.jpg

Gość agent1063
Te robotnik fizyczny.Polki to cichodajki? Moze co niektore,a co powiesz o ruskach i ukrainkach?Bo ja mysle,ze sa nie lepsze.

Gość agent1063
Skoro byles w tych wszystkich krajach i piszesz,ze polki sa brzydkie,to ja smiem twierdzic ze ty nigdzie nie byles.No moze co najwyzej na Ukrainie.A ta dziewczyna ze zdjecia? No coz jednemu podobaja rybki-drugiemu pipki.Jesli masz na mysli taki typ urody...to ona jest brzydka!

Gość dwadziescia piec
Biedny ty jestes. Nie mozesz liczyc na nikogo, ani na te brzydkie polki, ani na te piekne slowianki, bo mierza wyzej niz zwiazanie sie z polaczkiem:D

Gość polki i polacy
to - ogolnie rzecz biorac - nie jest urodziwy narod. ALE mimo to znam wiele pieknych Polek i super przystojnych Polakow, tylko ze to sa wyjatki a nie norma :-) Podobnie jest zreszta w innych krajach, ci piekni stanowia niewielki odsetek mieszkancow ;-)

Gość XYZABC
Drogie panie, oraz panie udające panów. Stanowczo z tonu waszych wypowiedzi zieje zawiść :-D Ale to normalne w naturze, gdzie samica sobie uświadamia, iż szansa na znalezienie genetycznie dobrego samca, spada z powodu konkurencji :-) 🖐️

Gość Witam pana
Witam pana tzn. Faceta1965.Przeniosl sie pan z diet na forum ogolne.No i oczywiscie standardowo temat taki,zeby wkurzyc kobiety.Alez musi sie panu nudzic.A dlaczego zmienil pan pseudonim???

Gość masz rację kolego.............
polki nie są brzydkie polki są bardzo brzydkie aż rzygać się chce jak widze