Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZABC

Właśnie wróciłem z podróży po wschodzie... Polki, jesteście brzydkie!

Polecane posty

Gość tak akurat
Tak akurat ci sie chce rzygac-do czasu. Siedzisz przed kompem i bawisz sie wackiem bo nie masz z kim

Gość XYZABC
Drogie panie, chyba mylą mnie z kimś innym- zresztą knucie teorii spiskowych to typowe zachowanie, gdy ktoś śmie podważyć jedyną-słuszną tezę o pseudo urodzie polskich kobiet. Co do Kazachstanu; ciężko powiedzieć aby tamtejsze dziewczyny były zbyt ładne, gdyż w dużej mierze są one mieszanką Rosjan z rasą żółtą. Generalnie daje to efekt urody a'la zespół downa Obejrzyjcie sobie ten film: https://youtubeproxy.org/default.aspx?prx=http://www.youtube.com/watch?v=WIyJywbkaDc Szczególną uwagę zwróćcie na kobiety występujące w 0:07, 0:52, 0:55 czasu filmu. Niech mi ktoś powie, że one nie są piękne :-D. A takie właśnie kobiety, widziałem podczas swojej podróży.

Gość Drogi panie
Drogi panie,chyba za duzo pan przesiaduje w internecie.A te wszystkie piekne wschodnie slowianki widzial pan tylko na you tube.Ale maja prawo sie panu podobac,tak samo jak ma pan prawo uwazac polki za brzydkie.A co sadzi pan o czeszkach i slowaczkach,drogi panie?

biedaki , mówię o tych którym polki się nie podobają, jesteście pewnie obleśnymi frajerami z małymi siurkami i żadna ładna polka nie spojrzała na was, dlatego teraz piszecie takie bzdury. brzydkie są kobiety ze skandynawi, z niemiec, a jak wam się polki nie podobają to spadajcie na odległy ural

Gość XYZABC
Na Słowacji nie byłem, więc się powstrzymam od komentarza. Natomiast Czeszki stanowczo nie odstają kanonami urody od polek... droga pani :-D Droga Magdo> zapomniałaś wspomnieć jeszcze o moich kompleksach, molestowaniu w dzieciństwie przez księdza-pedofila, oraz bliskich spotkaniach z tinky-winky. To się nazywa żałość :-) 🖐️

Gość Ja tam do pieknych nie należe
ale piękne polki są w naszym kraju, i nie udawaj znawcy damskiej urody. Wszędzie znajdą się ładni, przeciętni i mniej urodziwi ludzie, to jest normalne. Panie z teledysku ładne, ale czy to znaczy, że wszystkie panie ze wschodu takie są...coś mi sie nie wydaje :)pozdrawiam i życze bardziej zdrowego podejścia do życia

Gość .......................///....
hehe faktycznie ZNAWCA z Ciebie jak z koziej dupy trąbka :>. Powiedz nam tu wszystkim, czy możesz się pochwalić jakąś szczególną urodą że tak sobie krytykujesz?

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
gdybyś mnie spotkał, zmieniłbyś zdanie ;) tylko nie wiem czy ja zwróciłabym na ciebie uwagę ;)

Gość zgadzam sie z przedmowczynia
ja czesto spotykam kobiety ze wschodu i uroda nie grzesza.Nie mowie,ze wszystkie sa brzydkie.To byloby klamstwo.Niektore rosjanki czy ukrainki sa bardzo piekne.Tak samo jak i polki.Nie wszystkie sa brzydkie.Ale w kobietach ze wschodu czesto jest cos takiego...prostackiego,przasnego.Drogi panie dziekuje za odpowiedz,acha..i tak wiem,ze jestes facetem 1965

Gość ojjjjjjjjjjjjjj
autor wymaga urody, a sobą pewnie nic ciekawego nie reprezentuje...hehe

Gość Cynthia88
a to dziwne bo obcokrajowcy sądzą inaczej..marna prowokacja. Ja w każdym razie nie mam kompleksów odnośnie mojego pochodzenia. A ciekawego czy autor tego topiku taki piękny jest?

Gość dlaczego odpowiadacie
na takie prowokacje? :) Baby, nie bądźcie głupie, same podtrzymujecie tematy takich prowokatorków z bożej łaski :) Nic dziwnego, że pełno tu takiego gówna, skoro wiadomo, że głupie laska zawsze zlecą się ze swoim świętym oburzeniem :P

Gość a ja jestem polką ale
też mam lalkowatą , słodką urodę :) Nawet pare razy słyszałam ,że nie wyglądam na Polkę mimo ,że jestem blondynką

Panie z teledysku śliczne ,Queens wypadł przy nich jak kopciuchy ;) W Irlandi Pół. są też śliczne dziewczyny ale te młodziutkie bo po urodzeniu dziecka robi się z nich niekształtna masa :D

Gość Polki są zakompleskione
często zaniedbane.. I na tym wieeeeele tracą. Zauważyłam ,że nawet brzydsza pewna siebie dziewczyna ma przewagę nad tą ładną zakompleksioną

Gość ja tam widzialam
ropuchy,a nie szlachetne rysy.A mezczyzni ze wschodu...ulalala ci to dopiero przystojni ;p

Gość dajcie linka
ha! ja mam podobno rosyjska urode :) ale nie wszystkie polki sa brzydkei... nie wszystkie maja wielgachne nochale i chude twarze, sa piekne polki, brzydkei tez sa, zreszta chyba jak wszedzie...

Gość dajcie linka
zreszta moj ojciec w wilna pochodzi :) ale to juz chyba nie rosja. a ta uroda pewnie po nim czy po babci :P

XYZABC Poza wschodnimi eskapadami, byłem w europie zachodniej- Hiszpania, Francja, Wielka Brytania, Niemcy, Północne Włochy, Austria, Czechy. Ponadto byłem na bliskim wchodzie- Egipt, Izrael, Iran... więc wybaczcie, ale śmiem twierdzić, że trochę w życiu zwiedziłem i zobaczyłem kobiet. Słowianki wschodnie urodą stanowczo wyróżniają się na tle innych narodowości. Jak ktoś tutaj napisał, można ją porównać do porcelanowej laleczki Jeśli chcecie wiedzieć o co mi chodzi, o to przykład- tylko proszę nie zwracać uwagi na aspekty ideologiczne tej pani: http://russia.foreignpolicyblogs.com/files/2 009/02/natsbol.jpg Identycznych dziewczyn widziałem w Warszawie chyba ze 20 :D :D :D Jak zwykle pieprzenie głupot.

Gość o mamo
przeciez ta typiara z linku jest brzydka :o

ja tam moze pare razy widziałam rosjanki w tv i za kazdym razem były to ładne dziewczyny wiec cos chyba w tym jest, ale... od kilku lat słychuje jak to obcokrajowcy sa zachwyceni uroda polek a i nie raz czytałam lub słyszałam ze polki sa najładniejsze na swiecie chociaz nie chce mi sie w to wierzyc, czesto widze paskudne dziewuchy zriobione na tandete co innego ładna tandeciara, no ale skoro obcokrajowcy tak twierdza...................

Gość Patric I tu sie mylisz
Na żonę to szukajcie praktykujących chrześcijanek najlepiej z wielodzietnej ubogiej rodziny to chociaż macie 90% pewności że nie odczujecie matactwa z ich strony. Blad!!! Zle robisz, biorac biedaczke z wielodzietnej rodziny. Ta to dopiero bedzie mataczyc, bo chce sie wreszcie od dna odbic, bedzie ci kradla forse i wysylala do rodziny, bedzie klamac ze cie kocha. ?Ta to sie dopiero okaze swinia. !!!Obudz sie, zawsze biedaczka z wielodzietnej rodziny to podla suka, kradnaca pieniadze.

Gość Piękne niemki
Niemki to są straszne. Mogłyby grać w horrorach. Morda końska, wyłupiaste gały. Niemki są strasznie żylaste, krowie mordy.

Gość Patric
Nie obraź się XYZABC ale jeżeli Ty twierdzisz, że ta dziewczyna z linku jest ładna to chyba niewiele w życiu ładnych kobiet widziałeś. Na takie na Ukrainie to nawet nie patrzyłem. Wejdź sobie na linka i wybierz Ukrainki http://absoluteagency.pl/ To Ci gały wyjdą jakie tam są dziewczyny i o takich możemy powiedzieć, że są ładne a nie takie jak ta z linku.

Gość jntgbfvfvd
polki są piękne, no może prawie wszystkie, ale polacy to nie zawsze...