Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XYZABC

Właśnie wróciłem z podróży po wschodzie... Polki, jesteście brzydkie!

Polecane posty

Gość la rubia la rubia
no widzisz koles...ja mieszkam w hiszpanii i moge przysiac na bo...ze zaden polak hiszpanowi nie dorasta do piet..od pory kiedy ich ujrzalam i jeszcze poznalam w zyciu juz nie spojrze na zadnego polaczyne, nieroby pijusy tylko siedziec i narzekac potrafia. a co do waszych mord to to dopiero niewypaly, my przynajmniej blondyneczki o niebieskich oczach, ale nie wiem co jest w takich blondasach jak wy ciekawego....po opalaniu wygladacie jak spieczone jabka ogolnie to zygam na was...

Gość la rubia la rubia
hiszpanie te piekne oczka ciemna karnacja i wloski hmm i ten temperament nie ma porownania do was cepy

Gość senny motyl
no ba :) pomysl jakiego pecha maja te urodzone przy granicy...kilkaset metrow i juz by sie mogly urodzic ladne!! :( w koncu nic tak nie wplywa na urode jak umowny terytorialny podzial panstw... :)

Gość XYZABC
wlasnie wrocilem spod bloku przepraszam was drogie panie widzialem takie polskie dupcie ze nie wiem! huj w dupe ruskom...ale osobiscie bardziej kreca mnie takie 15 ruski

Gość 888
Ja mam męża z Rosji i on uważa Polki za kobiety ładne,inteligentne, eleganckie i ubrane z gustem.

Gość Patric
Rozśmieszasz mnie la rubia la rubia Hiszpański temperament = regularny wpierdol od męża czy fagasa. Poczekaj aż trochę się postarzejesz i parę kilo ci przybędzie tu i ówdzie.. Wtedy ten Hiszpański temperament się uaktywni, dodatkowo zdrada z jakąś gówniarą, co jest normą u Hiszpanów. Wrócisz z bekiem do polskich "cepów". Bo Polak jak jego żona się ześwini to pije i wraca do domu a Hiszpan pije, bije i nie wraca do domu droga la rubio

a mnie kiedyś ruska chciała odbić męża i to w bardzo chamski sposób ... a mój kiedyś centralnie do niej : popatrz -to moja żona - wybacz, ale do pięt jej nie dorastasz..... cóż w rzeczy samej :-D ona półtora metra , istny korbolik , twarzyczka czerwona ...miła -owszem ,ale urody to jej poskąpiono ... jak mój ja tak potraktował (choć nie miał wyjścia , bo by się nie odczepiła ) to nawet mi jej się żal zrobiło ...

Gość do XYZABC
Facet jesteś juz męczący z tymi tematami... A to zwiedzanie świata to ci sie pewnie przysniło:D:D:D

Gość TANCERKA 26
W TAKIM RAZIE SKĄD SIĘ WZIĘŁO POWIEDZONKO "POLSKIE DZIEWCZYNY NAJŁADNIEJSZE SĄ'' skoro ani jedna osoba na tym forum nie napisała, że większość Polek to piękne kobiety? TERAZ NIECH WASZE WREDNE MĘSKIE GĘBY USŁYSZĄ SMUTNĄ PRAWDĘ - TO WY JESTEŚCIE BRZYDCY I ZAZDROŚCICIE PŁCI PIĘKNEJ URODY! ZAZDROŚCICIE NAM PIĘKNYM KOBIETOM, BO MY MOŻEMY MIEĆ KAŻDEGO FACETA, A WY NIE TE KOBIETY KTÓRE WAM SIĘ PODOBAJĄ TYLKO TE KTÓRE SIĘ PUSZCZAJĄ ZA KASĘ, LUB SAME WAS BAJERUJĄ. TO DZIEWCZYNA WYBIERA SOBIE CHŁOPAKA, A NIE NA ODWRÓT, HA :) WY POLACY WSZYSCY WYGLĄDACIE TAK SAMO -ŁYSE PAŁY LUB WŁOSY ZGOLONE NA SZCZURA. NA CO WAM ELEGANCKIE UKRAINKI W SZPILKACH SKORO SAMI CHODZICIE W DRESACH PO ULICY? Z WASZEJ STRONY ZERO ELEGANCJI, WIĘC JAK BY PRZY WAS WYGLĄDAŁA POSH WOMAN? CAŁE SZCZĘSCIE, ŻE MÓJ CHŁOPAK JEST PRZYSTOJNYM BLONDYNEM Z DŁUGIMI KRĘCONYMI ZADBANYMI WŁOSAMI. Obcokrajowcy też w większości mają na głowie dłuższe fryzurki i wyglądają jak mężczyźni a nie jak nie wiadomo co.

Gość superowe panienki
Super laseczki widziałem na Białorusi,Lukaszenka wie co ładne,hahahaa

Gość Gilo
Myślę że w każdym państwie są łedne i brzydkie..To że wschodne dziewczyny umieją ubrać się ,umalować się i zadbać o dietę to jest ich plus.Ale nie wszystkie!!!!Nie mierzmy wszystkich jedną miarką.Polki...hmmm-moim zdaniem są przeciętne...Są ładne,ale bardzo mało,nawet na estradzie

Gość beataaaa843
to wypierdalaj z Polski i ozen sie z jakas na wschodzie. przynajmniej ochronisz jedną Polkę przed slubem z takim balwanem

Gość dobra polki s całkiem całkiem
ale fajnego juz nie pisze przystojnego faceta ze swiecą szukać, łysieją juz w średniej szkole, zero pojecia o ubieraniu się serio, jak juz widze te kraciaste szorciki, pasiaste bluzeczki i buty trekingowe to normalnie porazka. Zaniedbana cera i zęby, fryzury to tylko szybka akcja z maszynka, niedogolone facjaty, paznokcie zaniedbane. Kobiety ze wschodu maja styl ubierania który zazwyczaj imponuje facetom w kraciastych szorcikach, ostry makijaż, mini nawet przy - 30 stopniowym mrozie, szpile, długie paznokcie / bardzo długie. Owszem predyzpozycje genetyczne maja bardzo dobre, zazwyczaj mają swiente figury, łagodne rysy twarzy, ale co z tego jak zawalaja sie tona mae upu i wciskają w białe badź złote kozaczki.

mieszkam tu na tym "dzikim zachodzie" juz ponad 20 lat, choc wychowalem sie w Polsce.Z racji charakteru pracy jezdze po calej niemal Europie i nierzadko za ocean czy do Azji ....z cala odpowiedzialnoscia stwierdzam, ze Polki sa najcudowniejsze, najladniejsze, wspaniale sie ubieraja, a przede wszystkim maja to cos !!! Nieco starsze panie zachwycaja elegancja i czarem typowym jedynie dla Polek.Bravo Polskie Kobiety - tak trzymac - jestescie wspaniale. Zabieram czesto do kraju paronastoletniego syna - i mlody sam podkresla, kiedy go pytam co mu sie najbardziej w kraju podobalo - polskie dziewczyny:-) A wschodnie Slowianki ....no coz, maja cos w sobie "prostolijnego", zeby nie powiedziec - wiejskiego......nie dorownuja naszym Polkom. .. Pozdrawiam serdecznie wszystkie polskie panie :-)))

Gość Obiektor
staram się nie oceniać, widziałem kobiety w NL i ze Szwecji i w paru krajach przejazdem tylko. W Polsce bardzo ładne jednak czasami przesadzają z malowaniem się. Taki jest jednak cel poprawić urodę przez malowanie więc nie czepiam się. Na Ukrainie nie byłem, słyszałem jednak parę rzeczy i przeglądałem na portalach:d Na żywo nie widziałem więc się nie wypowiadam po samych zdjęciach to szok:) Widziałem też w klubie nieraz świetne holenderki, chyba że miksy, nie mogłem przestać obracać głową. W moim kraju(PL,hehe) są fajne dziewczyny i super się rozmawia w moim języku. Widać od razu co reprezentuje sobą dziewczyna i jeszcze więcej jak się z nią porozmawia. Wśród ładnych dziewczyn potrafi iść istota piękności na mieście. Ja sam świński typ urody, wysoki blondyn, szare oczy. Pewnie nie dorastam do piet takiemu Hiszpanowi hehe wcale mnie to nie wkurza. ponoć za 80lat nie będzie już blondynów. No i dobrze przynajmniej panie zrozumiecie bardziej co to znaczy facet z ikrą bez względu na narodowość i wygląd. W tej kupie pięknych twarzy i budowy ciała będziecie szukały czegoś zupełnie innego. Wtedy tytuły padną który ma najciekawsza osobowość:)- i tutaj dodam że jeżeli twoja pierwsza myśl jaka wpadła Ci do głowy na mój temat jest typu- desperat? to nie masz racji:)

Gość gość
up

Gość gość
"One umieja sie ubrac!" :D:D O malo z krzesla nie spadlam:D Jak ktos lubi tandete, miniowy na kazda okazje, biale kozaczki, wiejski makijaz i maniery - wycieczki na Wschód sa bardzo tanie Frajerzy lubia prostote czyt. wioche u kobiet, czuja sie swojsko :)

Gość gość
Wieś tańczy i śpiewa na Ukrainie