Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czasami nienawidze ludzi

Filmik dla tych co oddaja swoje psy do schroniska!!!

Polecane posty

O KU­RWA JACY POJE­BCY JEB­ANI!!! JAK TAK KU­RWA MOZNA.. ZARAZ MNIE KUR­WICA STRZELI.. O KU­RWA NIE WYBACZE SKU­RWIELOM JEB­ANYM BOŻE, A TAKIE SŁODKIE PSY TAM BYŁY.. KUR­WA MAĆ JAKA PATOLOGIA :O😠 :O:O:O:O:O:O😠 😡 😡 😡 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przesadzacie... albo zaraz zaczniecie przesadzac. To samo robili z ludźmi w obozach niemieckich i to chyba było tragiczniejsze niż te psy. Pomyślcie co by było gdyby nie pozbywali się ich w taki sposób... albo psy namnożyły by się do tego stopnia że nie byłoby co im dać jeść albo zabijano by je kijem. Taka śmierć przez zagazowanie nie jest aż tak bolesna.

Gość sfddfs
Na schroniska na dacie nawet zlotowki ale chcecie zeby ktos im jesc dawal itp.

Gość eefffe
no i co? w końcu mamy sami tłuc psy ?

sfddfs - skoro tak piszesz to ty PEWNIE dajesz. A skąd wiesz, że ja tego nie robie? Wystarczy, że od czasu do czasu przywioze wielką pake żarcia :o

Gość sfddfs
Skonczcie pierdolic, dla tych ludzi to jest zwykla praca, tak samo jak dla rzeznika, zobaczcie jak rzeznik swinie prademzabija, kilkaset dziennie, oczywiscie nikt z was miesa nie jada, swinia niby kurwa mniej cierpi,jest nawet inteligentniejsza niz pies, jak ja kurwa nienawidze obludnych ludzi, prawie jak nazistow 😡

ja mam pieska i kotka oraz 8 kotków dochodzących i 2 jeże do wykarmienia, co jakiś czas wożę jedzonko na paluch, bardzo kocham zwierzaczki (poza pająkami) i dlatego tez wolę tego filmu nie oglądać

Myślę że podobnie myślisz i o jednych i o drugich. Jakoś jednak psów trzeba się pozbywać. Mają je usypiac? Przecież to też śmierć. Wybrali najtańszy i najlepszy sposób. To co zaoszczędzili pójdzie na inne psy na jedzenie i budy.

Gość Czasami nienawidze ludzi
Tu chodzi o to, zeby wszyscy ci , którym znudzi sie ,,zabaweczka'' albo podrosnie i nie jest juz taka słodka ,zobaczyli jak naprawde to sie odbywa. Oddaja swoje psy do schronisk z czystym sumieniem i fałszywym przekonaniem ze zwierzetom bedzie tam dobrze. Znam takich kilku:(

Rozumiem, że tych psów nikt nie chciał przygarnąć.. brakowało miejsca i jedzenia to chu­j, że nawet szczeniaczki tam włożyli i rozumiem, że nie mieli kasy na zastrzyki.. ale na 1000% nawet nie starali się o to, żeby te psy ktoś wziął

No, w zasadzie to prawda- z najbardziej barbarzyńskich metod ta jest raczej humanitarna (sic!), co nie zmienia faktu, że lepszy chyba byłby zastrzyk... Poza tym wina leży raczej po stronie je banych właścicieli pozbywających się psów- niektórzy debile cierpią na manię gromadzenia zwierząt i namnarzają w domach całe stada- niejeden program był o tym na Animal Planet i Discovery. W Polsce- Pani Villas...

Gość sfddfs
Ja mam dwa psy o ktore dbam i zadnego nigdy nie oddam, wybralem je swiadomie. Do schroniska czesto trafiaja psy ktore wlasciciele porzucaja jak zabawke, w wiekszosci przypadkow to jest ich wina. Schronisak nie maja pieniedzy, znajomy tam dorabial na studiach to opowiadal jak w jednym psy chodzily glodne i zagryzlay sie nawzajem, lepiej juz je zagazowac zeby sie nie meczyly, kazdy wielkie zale tu wylewa i oburzenie ale pomocy zadnej.

Gość kurcze a ja chciałam oddać psy
do schroniska bo mi się urodziło kilka i nikt nie chciał. teraz będę musiała dać mężowi by sam się ich jakoś pozbył bo w schronisku by cierpiały.

Szczególnie nienawidzę ludzi, którzy wywoża psa poza miasto i przywiązują w lesie do drzewa- im należałoby zrobić chyba tak samo... Niech by jeden palant z drugim postał chociaż 4 dni- nauczyłby się szacunku do istost żywych...

Gość karuzela z madonnami
a co tam jest? bo boję się zajrzeć

Tak, ale świnia mniej się przywiązuje do człowieka.. co oczywiście nie oznacza, ze jest jakaś gorsza. Jak tak pisząc o zabijaniu to zaraz ktoś tu z kurami i kaczkami wyskoczy.. albo jeszcze z rybami. Bo zaraz dam filmiki jak konie zabijają! :o

Gość sfddfs
Jak wartosciujesz zwierzeta wg. przywiazania do czlowieka to zareczam Ci ze tasiemiec bedzie do Ciebie bardziej przywiazany niz pies.

Gość jot 23
Jejku ten film ,to jakiś horror.STRASZNE!!!! Biedne pieski co one komu zrobiły i takie bezbronne.Rozumiem jak są stare ,ale to można zrobić humanitarnie -uśpić.Co za kurewski świat.