Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie rozmyslamm

Fryzura- czy bedzie mi taka pasowac??

Polecane posty

Chcialabym zmienic fryzure...podam wam linka i linka do swojego zdjecia(wlasnie jaka to strone gdzie mozna zdjecie dodac??)

Gość pipka rybka
moim zdaniem mozesz sprobowac ale nie wiem jak z ta grzywka bedzie bo zeby byla taka puszysta jak u tej modelki to by ci chyba fryzjerka musiala spore pasmo z przodu przyciac a wtedy nie wiem jak reszta wyjdzie. Wydaje mi sie, ze mozesz nie uzyskac dokladnie takiego efektu jak na modelce ale na pewno cos zblizonego powinno udac sie zmajstrowac. Aha! Napisz ile ma srednicy twoj kucyk (mniej wiecej) jak zwiazesz wszystkie wlosy. Ja mam naprawde cienki (1.5 cm tuz po umyciu i wysuszeniu wlosow i okolo 1 cm pod koniec dnia jak juz wlosy nieco oklapna).

ja tez mam 1,5 cm :(

tyle ze mi akurat mocno wycieniowane wlosy pomagaja pomimo tego ze fryzjerka uwaza ze wtedy ich bedzie jeszcze mniej a ja wtedy moge je latwiej ulozyc zeby wasnie byly uniesione

Gość tez mysle ze bedzie ci pasowac
tylko ze masz chyba za mal owlsos i za cienkie wiec takie efektu nie bedzie ,a grzywke powinnas koniecznie sobie zrobic,poza tym bardz fajna fryzura chyba sama sobie ak obetne wsloki .dzieki ;-)

Gość wcrg0obcxksd
raczej tak

Gość pipka rybka
jak umiesz sobie ladnie wloski ukladac to szczerze mysle, ze mozesz sprobowac. Z tym, ze licz sie z tym, ze nie bedzie dokladnie tak samo jak na zdjeciu tej dziewczyny. Zgadzam sie z poprzedniczka, ze grzywka moze pasowac do twojej urody.

tylko teraz trafic na takiego fryzjera zeby nie zniszczyl;) tzn mam jedna fryzjerke ale nie wiem czy ona bedzie potrafila...

Gość ja tez uwazam ze bedzie ci
pasowac ;)

Gość fryzjereczkaa
TY masz cienkie wlosy modelka na zdjeciu ma grube wiec raczej odradzalabym mocne cieniowanie cienkich wlosow beda zle wygladac bedzie ich mniej i beda sie wywijac ale decyzja naelzy do Ciebie

Gość super fryzura

Gość lololololololo