Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elin

co na suche wlosy

Polecane posty

macie moze jakies sprawdzone sposoby na suche wlosy albo znacie moze jakies dobre maseczki ktore by pomogly

Gość gwiazdeczka 555
polecam jedwab do wlosow, ktory jest tlusty, wystarczy tylko jedna kropelka po umyciu wlosow i wlosy sa nawilzone, maja polysk i pieknie sie rozczesuja.

Gość jakajaka
czeste stosowanie jedwabiu przesusza włosy:O

stosuje jedwab i rozne odzywki ale to nie pomaga ktos powiedzial mi zeby stosowac maski bo sa lepsze od odzywek ale ktore sa naprawde dobre

Gość magggggggggda
dobre sa kerastase i loreal repair,poszukaj na allegro.te odzywki normalnie dostepne nic nie daja,jedynie natluszczaja i sprawiaja,ze wlosy sie dobrze rozczesuja,te fryzjerskie dopiero gleboko wnikaja we wlosy

Gość magggggggggda
niestety nie sa tanie takie maski:(

Gość gwiazdeczka 555
maska z dove, do wlosow wypadajacych, super!!!!!!!!!!!!!!!

ja polecam Crema al latte firmy Kallos, jest to fryzjerska maska do włosów, na allegro litr za około 14 zł, włosy sa super mięciutkie i nawilżone, żadna sklepowa odzywka nie daje takich efektów! :)

do magggggggggda a gdzie je mozna kupic oprocz na allegro i ile kosztuja

pewnie w salonach fryzjerskich ale to dopiero będzie kosztowało niemało.

ja tez polecam Kerastase i saune na wlosy chodze raz w miesiacu-super nawilza wlosy:)

Gość my w domu robimy same maski
1 olejek rycynowy(jak długie włosy to 2) sok z 1 cytryny 1 żółtko wszystko dokładnie mieszam na papke i nakładam na włosy owijam głowe jakimś starym ręcznikiem -nosze tak godzine a jak mi sie chce to nawet 2 :) Potem dokładnie myję głowe i daję odżywke na włosy ...nigdy nie używam szamponów z odzywką bo to gó,wno daje ! Dodam ze mam takie włosy ze juz nieraz złamałam grzebień !

Kerastace najpierrw kupilam w salonie a pozniej na allegro.W tej samej cenie mialam 2razy wiecej najlepiej kupic szampon=maska bo podobno sie uzupelniaja

a ile ta sauna kosztuje i ile moga tak mniej wiecej kosztowac te kosmetyki kerastase

za maske kerastase 200ml w salonie zaplacilam-170zl szampon na allegro 1000ml-150zl fluid ulatwiajacy rozczesywanie 80zl:)

dzieki ze podalas ceny rzeczywiscie nie sa takie tanie te kosmetyki ale skoro one pomagaja to lepiej zainwestowac w nie niz kupowac te w drogeriach ktore nic nie pomagaja