Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rhannn

Niezłe buty ale wy w nich wyglądały byście śmiesznie

Polecane posty

Gość raczej nie występujemy na
scenie.... bo taki ubiór pasuje tylko gwieździe.... ona z całą pewnośćią nie ubiera sie tak na codzien....:O

Gość dzdzdzd
kretynko takie buty to na scenie mozna nosic a na codzin to kicz i tandeta

Gość yytytrtyt
a co ta Rihana taka piekna? Daj spokoj wyglada jak transwestyta t twarzy

Gość wezwijcie lekarza
komu by się chciało sznurowac; phi

Gość ona ma tyle klasy
co lalka z sexshopu,a tobie współczuję gustu.A co do tej klasy jeszcze to zajrzyj do słownika i dowiedz się co to znaczy :D

Gość vdaved
właśnie brak klasy umożliwia noszenie takiego badziewia

Gość yytytrtyt
wiesz idiotko ja nie mma krotkich nog a takich butow sie na codzien nie nosi marna prowokacja zalosna i niedowartosciowana prostaczko naprawde jaki sukces miec kupe kasy i wydawac na beznadizejne ciuchy albo na operacje plastyczne porownaj sie do normalnych ludzi pustaku

Gość ileż w was zazdrości
"wiesz idiotko ja nie mma krotkich nog a takich butow sie na codzien nie nosi marna prowokacja zalosna i niedowartosciowana prostaczko naprawde jaki sukces miec kupe kasy i wydawac na beznadizejne ciuchy albo na operacje plastyczne porownaj sie do normalnych ludzi pustaku" Powyższa wypowiedź należy do zakompleksionej biduli która poza agresją i bluzgmi nie ma nic w temacie do powiedzenia, ani urody ani klasy ani...rozumu Zamiast zazdrościć podratulujcie kobietom urody, taka Rihanna jest bardzo zgrabna :) No ale nie, lepiej strącić, lepiej się dowartościowac bluzgami, to całe Wy, Polskie zakompleksione wiejskie dziewczyny :D

Gość alelujjaa
Ja nigdy zadnej kobiecie ktora ma na tyle kasy aby zadbac o siebie nie zazdrosciłam :-) Pozazdroscic mozna kobiecie ktopra nie ma kasy,a jest piekna naturannie i bez tych wszyskich upiekszajacych zabiegow.Ale niestety piękno samo w sobie jest piekne,ale bez upiekszen kobieta szybko straci na tym pieknie. A wiec aby byc piekna i zgrabna wystarczy miec kase .

Gość dyfuzja
Z pewnością, przecież sama artystka wygląda w nich smiesznie.