Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka z limonką

Czy to coś znaczy jak facet niedawno po ślubie nie nosi obrączki?

Polecane posty

Gość cytrynka z limonką

W pokoleniu moich rodziców to dość powszechne,ale z tego co widzę,młodzi raczej noszą.Mój kuzyn nie nosi,a jest jakieś 2 lata po ślubie.Na pewno nie ma to związku z tym,że przeszkadza mu w pracy czy coś.Jak myślicie,czy to może znaczyć,że mu się nie układa w małżeństwie?Nie chcę go wprost o to pytać

moj w domu nie nosi, ale jak gdzies idzie to zawsze zaklada. Ale przeciez nie noszenie nie oznacza od razu, ze komus sie nie uklada w malzenstwie.

Gość sullivanka
bo teraz robią sobie jakieś fanaberyjne z diamencikami, przejściami, kolcami czy jakim innym tałatajstwem a potem nie noszą bo uwiera, zadziera ubrania, niewygodna, nie pasuje do stroju czy cokolwiek.

Gość cytrynka z limonką
No właśnie nie wiem czy to cos znaczy czy nie,dlatego pytam,bo sama nie mam doświadczenia w tych sprawach ;)

Gość cytrynka z limonką
upup

Gość meza tez mam
cytrynka z limonką spotykam sie z jednym takim na seks,co nie zdejmuje w ogole obraczki:-) i co na to powiesz;-) Obaczka na palcu meczyzny nic nie oznacza,a własciwie niektorzy wola ja nosic aby kazda wiedziałą,ze tylko na seks jest gotow,bo na zwiazek nie,bo ma zone :-)